嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?

小心冷親~~~~~~

引用:
原帖由 cxyx 於 16-4-2014 09:22 發表   " Q8 l# N, k: u: Q* a
  n8 p2 k5 d8 O8 U- U  ~3 h& \" Q/ v. b
所以我5敢洗校服
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD

引用:
原帖由 maxima_enfield 於 16-4-2014 11:20 發表   8 Y' I! h! J  C" k& _, k
同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD
7 r. _$ ^8 q7 O$ R5 A5 u$ u

! i) _* p+ o% M. j1 {洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾
8 ]! j; Y8 n% N. v9 i* a  K牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la

我想試下洗多啲會再透啲# y' M# u$ I! E+ @4 @& f
有一套每次有機會都拎埋去洗

引用:
原帖由 jacjac 於 16-4-2014 13:56 發表   
( \5 C" F3 _9 Q9 m我想試下洗多啲會再透啲
4 I+ A: }9 Q7 @3 |: b2 u有一套每次有機會都拎埋去洗
1 c! H4 U9 ?, a9 {) c& R
姐姐要露bra同底底嗎?

哇 不得了

順便洗衫xd

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-4-16 04:09 發表   ; m8 P% }5 ]) G% g- Q$ ]. Z) b; P* w. b
順便洗衣服嗎?
( y; p. T8 m: Y. M6 P只有夏天可以這樣做吧
. J- i. B) I1 |' x# [
係呀!
0 Q+ k  Q9 x$ b/ s冬天實冷死.

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-16 05:14 發表   , A8 v% U# q- _+ u
好好身材好羨慕>
2 T# `  w; |" P0 U( ^2 l; U
我是一個不會肥的人

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 08:53 發表   7 Y0 o- Q) }" W0 c+ G. t
嘩!姐姐激正牙!
; V- ^  t2 G+ Z校服濕咗是不是又重又難除的?
+ B, z7 [' A4 O% d! F  \% O不算太重,但好難除是真的.

引用:
原帖由 cxyx 於 2014-4-16 09:22 發表   1 R, X. l5 y) s7 W# S/ U  h
" ^# \1 a2 H1 o6 E: |/ ~未起床,我已經收好了.

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-4-16 09:26 發表   
1 _! @1 w# i9 O: Y小心冷親~~~~~~
/ Y5 P# {! P: ~9 ~3 T9 T. W
天氣熱,應該不會.謝謝關心.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 12:25 發表   
& b& l3 w: C  ~* M) ?7 D) U9 U: N6 e$ I/ h! K9 g- U6 P

7 p6 K6 }1 v3 ~6 y9 m& [* c  }- ?. u洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾4 f0 E$ x# C& [5 d
牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la
6 I% P' p" Z/ ^) o又乾得好快,幾個鐘已經乾晒.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 13:58 發表   8 D3 E7 x. g. e2 i3 h, d
) k* s; j. F! [" G( ]3 }& R4 X
姐姐要露bra同底底嗎?
) m2 X& e4 }4 \" B3 P) A唔知要幾耐先洗到透呢

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 19:27 發表   
- u0 j2 V3 o1 \+ R% S# V1 C3 e: S: W+ s
不算太重,但好難除是真的.
4 b. g( F4 U0 N4 X  Q
加埋底裙會重啲

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-16 20:55 發表   
4 D* U$ i: l5 x0 D$ G1 S1 w
$ d3 R6 c2 F# ?( C9 r, m% }! ]; p加埋底裙會重啲
, Q) y; {4 x( R% E  g+ t我喜歡裸著校服的.

咁你點整番乾佢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 21:17 發表   " V: z" A0 J/ i& w# J

" K( B( x8 Z% N我喜歡裸著校服的.
1 G* F; I9 o! p$ n* x

# q; Z0 T/ h! N# X; `0 Z6 e+1