嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   2 ]! p! c3 k: D+ [0 a3 n% v( o
我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
$ w1 l7 |$ ^5 A. s2 O. I
著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?! t( e+ z/ `3 P/ j
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
3 _( Z9 }& {2 R3 a5 J- N又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人
, \+ K7 ?5 _- o9 z* m. ~; j0 ~% }/ ]$ |/ d! _1 K

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   # o6 h2 M7 C% q
我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
/ \4 A! u4 y4 d6 Y. c( h# O系呀!
  s% W6 k" N2 h9 r, S; l之後順便射埋囉7 D( J, L& T( P- T- R! F9 f

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   0 Q, z7 y9 d0 \  N/ K
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?4 F  r- U* A: m- F: B$ }9 m3 p
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
3 @. q& U: ]0 ~又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
9 L" T% o. s6 c6 @
我直接曬出窗口,明天一早收返.
' o! _! N( R; X/ \1 e( V

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   ( V' q! |' {! y& {
嘩,校服濕透好誘人
, v4 m* [1 J" U哈哈!5 s9 W" U- A+ Z9 v

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
0 {0 b. c: Z2 }' k- ~件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   % T1 {3 }  ^2 I  J- H5 U, E6 i4 S
前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, $ z2 E/ m; U+ f8 s" M
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
3 ^/ M: R% o/ A5 q
無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   4 K# H9 R' S8 x- }+ ?
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?6 Z+ g; C7 s4 R, }  C! T
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾3 e7 u$ k0 \  s8 [# N
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
$ b  E4 m# P. ^6 R

) u* ^4 p+ X7 O其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   
7 @8 r- B6 o6 _著埋吊帶底裙會正D
  O5 `3 R/ O7 J& h) l$ n; t咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   
/ k% W4 I4 E1 Z; T5 P- h, C- N/ H- \4 ~+ A
無錯
: |% K+ c6 n, G) P$ j1 {6 [/ S7 Y4 u9 j* x2 z
+ d8 t; B3 {5 m3 A8 S  a
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   . ?1 F1 B( r9 Z3 v. w7 M) r
/ P8 a# X" p$ T7 U7 g, K

% ~" s) \: {$ l; R* X6 R9 ^4 ~9 r* L$ h$ J5 c
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
$ c& `" d, D* W3 i2 H咁又無咁易發燒嘅
3 }/ D5 V# t* p! h2 Q, R* G% W

學妹出浴照......

好正
6 p) Z* k1 I1 ?有機會試下