嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.1 v5 P0 i' @; J, \% Q
晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好, 禁就好好享受呢段時間.

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 20:45 發表   ! ~8 ^/ k2 [3 J  U7 e! a/ Q( v/ x
真係好, 禁就好好享受呢段時間.
, o4 b% `, S% w+ l+ L緊系啦!
# m4 C. ]5 E1 E諗到都興奮

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表   5 e2 [' ?) j( k8 c
呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.8 b3 t# K$ \: z. i  D4 |
晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
, d' ?' g& }: W5 ]5 L3 z' t' O) A
5 C" d6 i' \1 y4 |4 V- o
記得著底裙同內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我之前最多都係兩三日咋,
: }, h% ]6 Y% Y% Q有十四日真係點玩都得~

14款不同的校服 8 m# K0 ]) |% P4 d4 i
你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   ; I) Z/ E! j! W7 [! \% y) g  z
& ?- G3 S( `& M& c  t" i4 o+ ?3 S0 [

% A) L% W9 h& x1 r記得著底裙同內衣
0 v: k( B9 G7 {; w無呀!3 @/ K1 o, G/ `! w
而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-7-22 20:57 發表   . d0 l; d# Z* J- J, y- @. M
羨慕>___>!~ , y( c* w: y# s! ?% W- h% M
我都想呀-口-
$ S0 U  ]5 J! b& O7 H
想就行動啦

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   
. g# A% O: j  S' u2 g6 x我之前最多都係兩三日咋,7 s6 R: @' M' `9 O
有十四日真係點玩都得~
5 G  U4 m0 J5 F2 a% G系呀,上次得幾日,呢次有14日,

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2014-7-22 21:02 發表   ) t; r8 L5 l+ }0 J6 h4 o- w- p1 d
14款不同的校服
4 J) y: {3 U7 E0 Q+ Z0 V  e( Q你真够胆,唔怕走廊或门口有电眼咩?
. O, N4 D1 Z* U緊唔會走出走廊啦!
1 ]0 _; v( o) V4 |  G) P7 e- V, y萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:12 發表   
4 i0 e. v/ a6 ]. X* x- s1 p) Q7 u2 I6 F* ?6 x
緊唔會走出走廊啦!
( j% r! C7 ~6 e( J* E萬一興奮過頭忘記帶鎖匙就PK喇.
% I1 ]7 B( R  U0 }7 ]- T6 Z- O- p/ [, I( a
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 21:25 發表   
8 K: Q  n. @4 a9 T
9 ~! p0 m, r# R& @5 S, \* k$ A$ g% E8 e% \4 q5 l
如果你係屋村就慘了,俾人笑到....
+ s6 [4 ~) g) X; o& [' c好彩我唔系住村屋,如果真系的話,唯有爬上樓返屋.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-22 21:01 發表   0 R/ G' y9 ]) f: r, p6 \
我之前最多都係兩三日咋,  U$ L8 r, R2 M- @) N3 w! }- s
有十四日真係點玩都得~
$ c8 K6 _8 q" R2 f

2 |/ t: m. O) w1 `( T7 c! U/ S/ L: W4 E6 C" [# u# U( H- K
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......

引用:
原帖由 willy 於 2014-7-22 21:38 發表   
5 Y. q" ^3 p$ a# C% l9 ]. H
  W& j0 v% V! _, c- i. y
2 d0 {! C5 ]/ n! P$ c' W0 h7 V! Y5 [: f( A
我最多個次係一星期, 不過都好多年的事, 宜家最多都係三日......
1 S) W0 }: P6 \2 P3日都好啦!

好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 21:09 發表   - j6 y0 h/ |! g; s# w, j0 H5 i
6 `' H! u. J4 |
無呀!5 o4 T' V; @# k1 ?$ R# W
而家沖完涼就著咁套X慧文中學校裙
2 g- o" k  n8 ^. Y- g3 A

8 @. E, x6 f2 e5 Z9 w/ Y% M著埋吊帶/背心底裙仲正

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-22 22:27 發表   
8 [( y5 a$ ~& L5 H好好機會喎,除左校裙仲會著啲咩呀
& R# d' L8 }' k6 N  @無啦!

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 22:32 發表   4 W5 l; @- z! V" j
9 j5 y6 r* U, W; q! X, ^) q

3 x3 @3 z( U' _5 H4 a0 S) @著埋吊帶/背心底裙仲正
7 O: g* l) S2 c# x
呢D無呀

正呀我都想⋯⋯⋯⋯

應該叫CD學生妹開返個P
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處