嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 23:09 發表   : \8 A6 h; B& w$ ^6 q6 ]- T3 A
正呀我都想⋯⋯⋯⋯
2 `' q: T  G5 K, Z9 D' @; f: |想就行動吧!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 22:36 發表   
9 c; z, M  V' q# |1 @  c# p0 ^4 [7 y# y3 X4 H9 ^
呢D無呀
7 q: ~) t4 ?" N
+ F7 r; B  v) C; T! h5 y8 _7 V我有賣,全部都係標準學生款式... 半截短背心
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我屋企一年365日都有人,想著都無咩時間

恭喜晒!好好享受吧

以前三個鐘都難( a" C8 C/ N9 s
依家屋企五年冇企人……但冇錢交租,著草係時候
暫停寫入

爽死啦
" X8 \  B2 Q; \, N2 R記得影下相上黎分享下喜悅呀

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   
# h8 `+ F2 M: R2 t( Q& z# o. l  _0 t+ ?: H" l" B
/ O( ]5 d' a. f% \6 @& ]; Q! |3 d9 C! V
記得著底裙同內衣
% ?2 e# }( z: k! D- G
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽

真羨慕, 要好好享受!!

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   + g1 p7 z2 j7 T; V4 N+ w- J2 G

% h9 Z, Z( B! ~0 N) y+ O依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
! l+ T; d% ]) V" [, j
我覺得真空唔太好玩
* g" ?" {, }; H反而著埋底裙內衣
! O: |/ Z8 m, P& ~0 O7 p+ t好似學生大熱天時仲要番學# s! M0 d; {& n9 I
成身濕晒校服濕濕地有啲透視; P5 T  T6 V7 f3 n' W" r
透bra帶吊帶最正

咁開心haha

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   
8 a6 c" B; O8 M8 k! B8 o% Q  m5 Q! j
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
0 J& C- B8 t/ y& _+ C0 @( o我一定是真空著,肉身直接接觸件校裙,感覺比較舒服.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 14:37 發表   
% N, t, H: n. R8 M
( I7 |7 L9 p( Z! s; e7 J2 H我覺得真空唔太好玩) v0 |4 Z3 W3 N/ f. x- @. C: A
反而著埋底裙內衣
, |1 l5 \5 x; O) g, g! s6 |3 k好似學生大熱天時仲要番學! Z" ^9 d& Y; I' ~# y6 d
成身濕晒校服濕濕地有啲透視4 J1 j& Y$ X) A: Q+ P0 i0 Q
透bra帶吊帶最正
/ P7 A/ k. L/ V* D6 X+ L
有無濕晒咁勁呀!

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-7-24 15:44 發表   , Y. ^1 u6 |7 U% T2 F& |
咁開心haha
. f& q( c2 r! B6 C' C

你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-24 21:28 發表   
  o; ]$ W. A+ x2 ~. o, t, q" {: J7 D# B' k6 ^4 O
有無濕晒咁勁呀!
+ Y. P8 J. T6 j0 [, W" M- B2 P
三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛

好好享受

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-7-24 22:46 發表   
$ A. X, m& A  u! @: D3 P/ p你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服
+ a' w, m+ ~! T& W% \' Q' e* {3 W
我只喜 歡著校服

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 22:56 發表   ( b, e: M3 [; A

; C( I6 U: v% m( K* l; R4 f三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛
* O6 s' a9 v" ^! B  X
應該唔會濕晒囉,除非佢跑咗幾條街啦

我也好想試試看

回復 30# jacjac 的帖子

係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel