嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Yvonne Potato購物記

回復 20# 芷桐 的帖子

我未去到姐姐你個境界...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 21# kidnappedyvonne 的帖子

慢慢就會習慣了
回頭已是百年身,我是中年肥師奶

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-9-27 01:25 發表   4 N, I$ s1 u7 w" N

4 f( E( T  a7 c8 B$ ]2 m款就我自己揀O既,我的確係冇睇過對boot個價錢,因為我實在太鐘意個款,對高跟鞋就有睇,所以又唔可以咁講O既~
+ @% v6 ~" ~3 {* b- G3 f; k$ j8 A; i; R* Y8 f0 E
以為一千蚊只係買得一對 BOOT, 原來係一對 BOOT 再加多一對高跟鞋先真.
: e* ~7 N  g! o  ]5 R8 ^" L買得開心就得啦.6 U1 ^- o9 |' \
有時見到啱心水, 真係會唔問價錢就叫 SALES 拎黎睇吓先,早幾年前行過莎X美, 見到櫥窗 SHOW 左一盒義乳出黎, 望唔到價錢牌就已經忍唔住行左入去, 兜左個圈出返黎就唔見左五舊水 ... ...

引用:
原帖由 芷桐 於 2014-9-27 10:33 發表   
  o- c# t4 a; J( \$ Q7 ^# q慢慢就會習慣了
" c) m- l4 O0 S8 p. Y9 d  O3 y姐姐你要教O下我啦~

引用:
原帖由 mac02 於 2014-9-28 00:37 發表   5 c( j3 K% j* {/ O- s- m

- K4 w# U3 H" P0 v
1 n5 k) L8 ?9 u: }8 u' }以為一千蚊只係買得一對 BOOT, 原來係一對 BOOT 再加多一對高跟鞋先真.! J( i' I9 ]" g0 v; G& S
買得開心就得啦.
4 `5 R$ h1 a) N: Z有時見到啱心水, 真係會唔問價錢就叫 SALES 拎黎睇吓先,早幾年前行過莎X美, 見到櫥窗 SHOW 左一盒義乳出黎 ...
% L  X* A5 D5 s- N1 W8 [
係呀,尤其是對高跟鞋,真係好O岩配晚裝著

我今日都出咗血
回頭已是百年身,我是中年肥師奶

回復 27# 芷桐 的帖子

姐姐你買O左O的乜呀?用O左幾多錢?