嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   + M6 @1 M/ |/ ]/ j! {  I0 A. b
著住鞋訓有乜咁爽?
% U/ p- b' O) W8 I) }# W
只有paul con同學先至明白個種感覺7 ]: r' J/ [/ r8 U  Q4 ?8 w' A& n' ?

7 A- a" f8 I! B5 I8 y好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹1 f2 F+ J$ Z! i8 u! N/ x9 f1 K

' n7 V/ ^0 S& t2 ]  O你唔會捨得除落黎3 \% e7 S1 {& b+ c1 g
4 C) v" @- l5 U- t7 k* w! {: a
想同樓主講5 J1 b, A1 j8 `

2 {% x: O# v3 S0 ~你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
" _  s; _5 [8 A
1 i$ j% d% [& C& t0 |2 S佢用白鞋白襪撩你
/ `& {, l5 D( _, P1 R
& N. q6 t. Z% t2 V) }但你又著白鞋白襪
1 O0 p, y( s; y5 C* Q
2 K) r/ O3 E/ U/ B佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d
, d( w( q4 K; b9 P試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
  J" H; W1 m( H- q% H2 t8 {1 _" v6 [+ q. \1 r  A- G2 V* w

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
# m2 Q& g: B# `# D9 d
6 P0 c7 O! m$ }1 b/ X% s% R[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:34 編輯 ]

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
3 d+ ~: d8 r! P# r' q! U; ]但幻想比人搞更正
! |  j) ]; e/ M9 \1 N  _( i! i另外你個icon好正/ b- ^+ D$ Y; K
/ v* x& z$ O+ q/ f6 E4 T  {- f4 n" g

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街
# E2 B2 d/ P; D' e- B# ~8 A應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   
* X" E& t, X" {0 u其實我都係突然想著住校裙訓6 f5 O" J. e' a3 K: f6 i
你就好la,我都未試過訓訓吓射
- l" a8 n. X! k; t3 R. t緊系唔好啦!( {5 ]5 M: g4 S, F
好麻煩呀!7 v7 R. [% e# J6 w
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   9 @5 y  K- N: H" T" A
訓緊覺著應該唔會突然入黎掛, U& B% X2 A7 ~6 d7 t. b
我掛校服出黎我屋企人都懶得理
, S) K1 |' `0 `
咁好?% j. n+ v; F6 U8 W/ W
見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此" @- ]8 V" x& d
但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   
8 J! N0 I! |4 j# _無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑! _2 i, M) v0 o9 @' f
但幻想比人搞更正+ M3 E# I8 ^% r9 E
另外你個icon好正
  T2 y4 t) {: t+ b" E( F6 ]% f
同學^^ 嘻嘻
. w. s. |) l' f5 A) `8 ], W- G$ E" U0 z' k1 f
Sweet are the days of girlhood" k& i% S7 Y! V) c
2 v9 u/ a5 {4 w
我鼓勵你試下著靚自己出街
# `" l# @: R* f2 x1 r7 ^+ z
1 Z4 v3 o7 }, B& |" c試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服3 V% }0 z5 h: [

# a% D. ?& O3 a我呢世都記得呢一刻!# c# ^* L" y( U% {7 ~8 {" _& u

8 B* s" n' z. a" y; R* G5 }& Hpaul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
, r* ^7 J0 V3 f) W  o- b( h) E% P% [8 T. g/ t; I

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似 5 d1 F- i% f" H; n% U
咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情! `" V+ p2 X4 {2 ?, m* k
出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   
( I0 W& x2 w( A. c$ e, z, Z3 c9 f$ c* i( t  T$ h. q3 c
只有paul con同學先至明白個種感覺
6 c+ R0 c: ], }! v: u) {9 H4 W6 o+ e2 P0 s7 A  J( l/ l/ L2 Y) u1 ^
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
% S/ E+ y* `' u; X( S, s! M  o! ?- J, R( ~4 g! M
你唔會捨得除落黎' W0 n, a6 y) I! X, Q+ L1 H
: d( i5 P# @' M6 I# E! ]5 y4 C: z
想同樓主講+ r, s8 W, A# ?

. o8 o# y: J7 B* |8 E7 V4 _你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
$ w& m, H+ P' a% }  C. N
+ P( o, z4 m: S6 n# e3 U; y3 E+ f佢用白鞋白襪撩你
0 x7 H- V9 @' B# @. H9 D
7 p$ e  k5 M/ F. Z1 n5 W' i ...
( a2 Q1 e. `: H+ s& \* F& l" M2 c: h/ P$ F+ A: B9 L$ e
其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了412 C% {. Y% [, Z& L* n) ~/ e
我係灣仔約瑟校服買的