嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-16 20:46 發表   
; o% ?1 a% d/ x2 F7 n/ X4 m' @好似最大有44,我買了415 t5 L( Q( m! p2 k
我係灣仔約瑟校服買的
3 [/ Q$ O$ G" D6 t6 @  b9 b- Q& a; d* ?4 ]$ l: d! Q

/ m" ]! o9 o+ x' s想請問下佢係邊? 同埋第二度有無?
7 E9 e# ~  m2 |. p3 \$ w9 X不過最重要係易買 (有得試就最好)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真令人羨慕

回復 41# willy 的帖子

聽e個網話銅鑼灣森發也有賣,近銅鑼灣聖保祿果度
9 R2 W3 ]: I3 \3 n約瑟校服果度吾難買,我上次自己上去買,果度d人好好,佢問我(你著嫁)我話係" y% e) R2 x; t% a, W+ S
佢重比我慢慢試,8 |% j8 w* J2 m/ S
熊貓鞋其實囝囝都著得,都好襯,所以放心買la

回復 42# san629 的帖子

買番對熊貓鞋丫

我有時也會當熊貓鞋係行街鞋

我買開劍牌, 學校隔離間校服鋪同銅鑼灣商場間美華都有
+ s; t/ U! Y" V) j8 E. r  W1 h# O" S
其實以前約瑟都用開劍牌, 但佢開發左自家品牌, 對鞋厚同大左好多, 變得好大舊。

good good

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 22:15 發表   8 M8 j7 z2 [7 R0 N0 s! X+ o
哦,原來如此; k+ N* _( y; W, L
但你在人地屋企玩?
) F- n+ ^# o9 b) e0 U% z1 C, H* @
唔系玩,只是帶套校服著住來睡.
8 \+ p! @; \8 R  Q# R
1 n% V; }) P  F" B[ 本帖最後由 kingphone 於 2015-1-18 12:56 編輯 ]

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 22:19 發表   ! k" H! G) M" v0 p: g# v
係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫
) ^8 s# Y* _) {9 K9 o- v嘩!$ ^" d, O. P$ _* i
好羨慕呀!0 W3 V; H5 c& O6 p
有邊D校服呀?
" v! d0 B1 b* I  w( a有相睇嗎?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:13 發表   
! {( _; [& l! k: B2 t8 l' C) x* Y9 I9 [8 s& C
同學^^ 嘻嘻
+ S7 M( I9 ~( ~& x8 S
; m$ }0 o; l% n; NSweet are the days of girlhood
9 O7 N% N* o0 V3 x3 D3 h0 k
: I  Z5 @- l& R. ~我鼓勵你試下著靚自己出街
8 m# ?) y1 C- c/ v% T2 [3 X7 }' t" M9 h6 `
試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服
# u( _6 `; `* A- ~) z8 ^: g+ T- A& ^, z8 `) w/ v7 f8 L5 }
我呢世都記得呢一刻!
7 p+ U  i8 ^& {6 V( i7 [: u
" r: i8 b% d: `( \paul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
) n* l4 H. m! B& G# R
咁正........
( n* ]! I4 p5 A; l+ k( f

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-17 00:17 發表   & Q+ H: G5 {9 G1 y" f: X
聽e個網話銅鑼灣森發也有賣,近銅鑼灣聖保祿果度
+ x6 E: l$ e; f3 n約瑟校服果度吾難買,我上次自己上去買,果度d人好好,佢問我(你著嫁)我話係
4 Z2 c8 [. m' x9 ]- R佢重比我慢慢試,  \5 q% Y. O* W3 }, w% L
熊貓鞋其實囝囝都著得,都好襯,所以放心買la
% g3 k* ]: S( ^9 @間店幾好

回復 46# hehehe1402 的帖子

好想試下劍牌,唔知好吾好著呢

回復 48# kingphone 的帖子

咁正,有得訓

回復 49# kingphone 的帖子

我睇吓send比你定放上黎,因為無試過放相. x8 L) }* V$ N1 j0 U+ u, C
除了paul con還有女拔,可立,銀禧,上智,賽官……

回復 51# mok21241 的帖子

真的不錯哦!

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-20 22:57 發表   . Z5 m% `; w: M5 c; K- T+ {( l  Y
我睇吓send比你定放上黎,因為無試過放相0 P* T5 d. Y" m8 w
除了paul con還有女拔,可立,銀禧,上智,賽官……
7 h1 p& c1 V9 b# Z  L: l  p6 g& T
我都想要~~~

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-20 22:48 發表   1 O" F# @4 Y) P3 A( ~8 Y
咁正,有得訓
5 V$ ~3 R: ?0 H  a+ D! O! `有架,間房得我一個人,鎖埋門想點都得啦!

我今日著左paul con冬季出街
- `/ Q" ]/ J; o# J* H" v
, F2 p, ?% g0 y% {/ e好舒服, 好正....望住對腳就覺得自己好可愛~

回復 54# 中學生 的帖子

放上黎分享下,想黎女拔多点
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

4 h( c" v5 k# N4 x) B如果著埋PE褲就似足一個學生啦