嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

回復 60# 雲妮 的帖子

多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 11:08 發表   
" ?0 J/ Z) O" c, r5 x多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼
  W1 _- @; d5 t7 z1 ~& k; y5 c5 n8 e2 I5 L6 K
偽裝我好, 應該唔怕既!

有呀,冬天,最後帶bra加絲襪返工

我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
. A0 t  n% V3 D7 M* f, y5 I5 X8 P; P我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
7 r- m  R4 D, C" g% f% @. N
9 v  f( e$ `- T" n* |3 H
周未可以穿我盡興了....

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-8 19:13 發表   : A7 H) x4 s* {2 R: |

) p" N) K! |6 X& j3 K: z- J
8 \' V  a  b) w; L周未可以穿我盡興了....
1 K! v% ]; `$ D5 e3 {
2 b& ~0 v& s5 d3 ~: o" c: r3 T
你會點樣著?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-25 09:28 發表   
. R1 Y$ s1 a) O7 |8 Z+ I3 r  L& e# V. L# s( y
; o, K/ b& o" q( x9 Z) G
著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?
  V! D* s2 C+ V* o6 K* E6 P9 I
2 ]$ m/ k0 F0 [黑色開檔, 比較方便
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
$ {' F4 `. R7 \6 [: V5 H, ]- ]2 t: J% o- G6 G" e8 j0 q; G- s

# }6 J* @% B, b: v' y黑色開檔, 比較方便
/ G+ v6 q6 ^% q$ O

2 d4 y: x" F. u* `' g  N2 n) i% o我都好想試下開檔... 相信感覺唔錯

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
  [; L6 A5 I* C3 y- K: w5 [
& c4 G& ?9 ?8 \' w4 B9 _1 u4 k7 q. k6 ~3 D2 x: N
黑色開檔, 比較方便
! @5 z; ^& {% Y9 B  l9 k9 s. C9 k7 h1 b
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-10 10:34 發表   
, s+ s1 D8 J" I( k  D" M5 t* Q7 ~* L, y: \4 N

' [( ~" ~; o5 g$ f5 q! h你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?
  o: ?2 W7 W% ?2 r5 F; r8 l* j
4 [# m( Y, T- J; l2 n6 U# B! H我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.

回復 70# 雲妮 的帖子

唔怕長筒襪會下滑咩?" G0 W# x, Z/ M+ N- t6 \
出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭2 l9 V; z) p0 f. Q" f$ r
出左街又好難拉番高- ]# {1 b  m. D$ R+ C/ _6 f' h
有無咩方法解決?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-12 09:26 發表   
8 y% x  D3 \9 n  J/ s唔怕長筒襪會下滑咩?
( e% r0 D& a% f* |! @& P6 ]7 L$ c出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭+ L7 i9 Z. R) t; |) L& g
出左街又好難拉番高4 J5 n5 N% [% o; Y. I) L9 T
有無咩方法解決?
2 E+ y9 a0 }: q. l/ I

- |4 s+ A! q. ~' u; q" O; y+ b# e我大脾粗, 多數冇呢個問題, 如果想防下滑, 著吊帶..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-10 10:44 發表   # O9 l) b+ c$ Z7 ?) {& t
, h2 H4 e3 _" d0 z: x) k

& g; B( \9 O" \( a. |7 l: m我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.
" T. F" S! Q0 N

* J: h: D3 v) m& o0 m9 Y, z# ?我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-12 11:30 發表   
, V+ w$ X) y) u5 j/ A9 v1 w! S  S- R+ y- c

" n1 \- Q4 v- @% H我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多
0 x- k& U. H5 H6 P- @

- W, w& t+ P+ t; A咁都係既, 我又試下先!

差唔多日日都著絲襪, 番工又著,係屋企都著,女朋友又知我著

回復 1# 雲妮 的帖子

有時男衫下會著(BRA+ 小丁)外出   對那很敏感
' ?$ P; E8 O; i  Z5 e4 O* ^ 早上門前紅燈停  一騎士髮型肩寬應該是男子
4 T' D  Y/ M+ k# ?背部明顯BRA痕

回復 16# 雲妮 的帖子

穿絲襪上工(走路)很正常
6 J$ M( u# y9 S  H/ C老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
" o! w+ h* L2 R只是穿了身體會有變化 無法上工

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-12 12:50 發表   
1 u$ c. n$ Q. `, A4 y穿絲襪上工(走路)很正常 3 r# f" @, }4 u! Y* D
老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄+ Q3 ]/ ]- ^  e# R, a5 ?; @/ h
只是穿了身體會有變化 無法上工
- X2 o" ?7 |( a' Z! x" T

5 U+ }3 |% Z; b2 a' ]2 z6 c; h有什麼變代?

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
$ v/ o, \2 h( {2 g0 u我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
5 v; S: V7 h1 J0 }
0 }( X, ], ]9 {9 v5 ]. [I like it too..

回復 76# 5438g 的帖子

其實可能正常人無乜會留意依d野
" @! C/ u: J! m& u6 E' c係我地會注意到