嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   
7 u" }6 n9 L# H- o其實可能正常人無乜會留意依d野
+ T# d/ x+ l+ C& H# I4 N係我地會注意到
0 A& X1 Z- P- P# ^, k% s0 ~: O$ E: O: |. @0 Q& V0 Y$ T
都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   
/ H6 w& k" C/ F1 C今年冬天可能會試
5 F) b; o- Q& y. W( T0 m  v8 @  H1 N" D7 ^0 J- D+ g: u- K/ X
唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  6 L5 v1 @4 F4 S
街上亂逛都沒人理
' Q6 f. \0 {+ i  S0 U4 W5 F只要D 學生番緊學既時段最安全" E3 d3 y, [/ J! l8 Z
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
" j7 h% S1 j0 z8 X5 D8 D
; F! P- Q: T1 {PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我
3 S1 s: r% ~9 Q! ?; w1 J
0 H2 u7 Q% u. \0 L9 W[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-18 16:45 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   ! h! C2 o7 c! m* p* J6 C
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  4 P$ w! W$ ]2 a4 f* X
街上亂逛都沒人理
" Y; B( i/ b/ N只要D 學生番緊學既時段最安全0 ~( m- V; K0 @
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網7 f% P' A: j  p! b! G  f+ N' I, I4 F

7 b6 Z4 y& q; l! J5 }5 x" F( XPS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
2 @7 q/ H, w# Z1 {& o: g

0 Y% J6 L$ q: Y  k1 m+ l  I
9 o/ t/ s7 T6 X頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋
; W1 I/ b& M! z1 @+ z) N1 [4 O( ?- Z5 u$ t5 L0 }* r& `/ @
咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得3 R% P8 _! s, N% d, n6 |6 ^  u
多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   , T/ R9 |0 s; L+ C
其實即使被發現,只要無被人影低就得, H+ x9 S0 J% A% ]2 ?( o$ e
多數d人好快就唔記得
: ~- S( b; O4 d$ J7 a

0 G" L! s: U% n+ X- P/ Y- T: ~最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   
  t4 C2 h+ D) w1 w0 p9 z黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
( F. M7 u5 K. @% |7 X, @  J

, P$ v/ i, `8 U3 W著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮* h* U$ T7 D1 L2 t2 d
, c4 H: v" S0 u1 c$ {3 k! g  F
依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多# S  L0 Y5 h  p0 B9 H' [0 G# Z
' _3 |8 {4 n, Z7 \) g" k5 Y6 m
不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底! u8 {' r  b0 w1 X0 X5 V
平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表   
, z  I9 F9 q. I- I
8 F  f6 S  h, k6 q: i, n( z  n- S  t# S4 H9 e3 c
最怕十年後又
& ^0 q/ r0 R- A  _- R0 y& \

8 s8 D" l  B/ K8 z6 J7 A今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
% e# B. g( a% w3 J
% N8 x8 z9 s" m/ b$ A3 S之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機
' l9 A4 V; Y" {$ d" }
- U! p% ^* g9 V9 F今日都係中性打扮之嘛0 q; E% m7 A9 c) q' b9 Z# N
& v6 b7 u- U* t4 j8 a+ @
) x7 X1 o, I2 H( G
PS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體
1 E: L/ S0 n7 ~: s! D7 q. h: V
9 }/ z) O* {) Y0 |[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-23 02:18 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表   . S4 i5 D0 g4 n) y

0 ]  u7 D" d; Z* f+ Q! v
, I/ V" k# D3 Q1 ^7 G1 k今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈 # l9 Q0 }1 F1 ~- F

' u, ?3 ]- S+ `% F9 f之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機" r, J2 {3 A0 A6 X% }& _- t* h+ k

) Y  Z; t. z& C0 x0 @今日都係中性打扮 ...
7 I/ i0 c: w6 r3 Z" h
8 d$ t- ]$ F/ F" N& r% `, H* Z
冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   
/ I/ @$ J) a8 ^1 T% M- R$ M9 Q
2 ^/ O) F& p5 f1 T, E" n  ], F
6 p) g! q. `6 K( _6 f' S; O冇其他人見到?
9 z5 q. J2 S& R7 l5 [8 f; t3 k

# Q# X& z% m* d應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)
; U+ j2 \* G7 }# f# P- g9 m0 R! d* K) u/ m8 L6 G8 ~+ y7 U$ P6 g
冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野
$ P  P( t( C/ \2 [! e
( n6 p% W  S; ^/ d- h& X8 E3 k何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計