嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片/ U; q4 N$ F( R. C3 j

2 k, R8 h! y( @) a( S# ~6 H我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d
/ L# O$ l4 \* j- v
' u- [7 I5 U, M. S) C. {要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
: F5 ^9 g# e3 ~0 [
: A7 h8 K2 r9 H, r我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
/ `2 u( J/ Q( D6 u' V% P; S- [+ g5 o3 }- u3 [$ ~/ T
著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling . c  E3 A* ^6 l! ?. Z, T

# i) ]8 J( @* L6 p7 R, |之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水. ^; }. f1 A* H
" r8 {* i! k$ d" l; d, w; }
用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過
1 j' `6 G# X6 ]" w6 ^4 B
2 {1 W* ~& a, f3 o; m, A2 RTena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家
# j, R2 \; M7 L2 [( L3 C: R6 P# ~9 H* J5 q' \/ T  T  [" ?+ E
最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!. H0 M4 S- }; r( M1 ]8 A0 ?
+ _3 F- k, z5 d; y$ n
我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!
" Z+ t, o, ^+ Z+ Y0 u
" b$ a6 u; [( G' Z9 m[ 本帖最後由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:25 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   
2 m& }, ?+ T' f* A得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片- G0 ^; Z" _3 W7 {7 _* L
' A) l( ~) W8 J; H( r
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d 0 O3 n' S( u) ^; v2 ^
% a) I1 k0 ]! O( s- @/ P$ r8 S
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢. `+ A0 ^' s- L$ p% N

* p3 i, L' J/ O, k) _我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
: M& P4 O/ U. q) ^: I& ^* K2 @& n: x6 D2 A7 m
著住瀨尿會漏水,又 ...
+ j  E, j* @4 r, j5 M+ R
( [8 U9 d* i$ p2 F4 z0 _我用M SIZE,( I* q7 s  E# g, j
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
5 [# f1 q! E1 w) y- y. z3 K而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
6 M6 a+ b& P# [6 y6 |6 |
( L' C9 _  v3 I

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   
! t% F/ k* e& C4 c6 {
+ e1 I' d% i5 `+ |/ z6 X
8 F* _. l6 q5 R. P  [" g我用M SIZE,: t* Z% J' g( M! T
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
, [! O  D* v/ s+ m9 h而家轉O左用ABU 之類既ABDL片3 H8 R$ P: c' ^+ m, b3 Q
/ Q- \& Q9 W' Z7 U6 s/ w
http://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
& L2 q! i  ^6 `9 T
1 I2 k( {) \" D* B! R- k; @: L
- m+ b: K6 d  p* Q) I& `2 g. f. s
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
/ W1 f3 e; J* V1 b/ r! Y呢個星期都只好包TENA......." p  \# l* m8 f: ?# |) H
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   2 |( O8 ]9 ]$ Q% W% g; q' g% _, S/ c
' w6 ]0 ^; H4 L3 \2 [, e

6 w9 c' E9 f% O) L8 ?& o6 z
# U; f7 a! z! J" u' q屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......5 u" \# f3 A7 U# y
呢個星期都只好包TENA.......' c% F; l4 v! H
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
' [- J( Q: x5 O7 \: O, k5 P
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   , l) ]# J, {' w1 y2 f& B+ g- S2 V
9 S) p3 e; L4 S
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
# U& L% A; S6 F7 R4 z3 g$ `; I
# k) N1 K- W. B: p, K# U& A
問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   
& Y6 r, B! y# T; e. M" H% DTena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
" \7 x3 h+ X0 Q+ d
可惜香港買唔到膠面,! e/ q; R  W4 ?7 H
棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,
' f; E% @3 y$ Y1 O+ C" J: Z8 g2 _
買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短( W4 G+ ~$ {3 d/ [7 i0 ?  v. I

0 x7 K, ^; y0 Y1 H0 K又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   ( |0 J: V. K! Q: L( P
你地會落街買?
: x! g4 e. u5 @/ k% j9 C
我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   2 l) W4 n8 W" \% M; ?
各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
4 Y6 W2 |7 Z* F0 j7 h8 M淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
2 _: W+ S2 N& j1 g  y% J8 E% p8 V' t你地會落街買?
) Q8 u; j& M5 y最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   
  n" t  e! N( GWhere? What websites
* D  _0 s1 L9 a9 ?3 c6 S3 A( v
7 j% i  J5 u5 o9 L2 p+ U0 T& @
好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到- u+ L% ~* a$ a* x& z0 L
[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   
5 h& K- x9 Z# o* N' Z7 e+ ^2 I. a3 `& E( i  E1 f
可惜香港買唔到膠面,1 s- S# B3 S. v/ r9 e
棉柔都係唔係我杯茶
! F7 J8 T+ R; P+ g7 W# @' ?
+ {2 l  B7 j- `7 `現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...