嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,% m0 d  D( u" ^( y# J8 n
基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏9 ?2 E1 j# i1 G8 [/ }2 m5 i. S
早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~  v; i! {3 _5 L; o

& s" V" ^2 ^. C* S8 |/ R' ~
0 w) a3 }  _8 D5 E& _$ T2 p
" n! k, x; U$ w
% S6 K9 Z: j, p+ ?! L/ j3 C% H! s& j/ ?+ }, J2 q5 c

乖啦!唔好郁.幫你換尿片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-19 20:14 發表   + e# G/ M$ H. d9 q* y  J
乖啦!唔好郁.幫你換尿片
, J7 e) u6 ]; p! q" B% C
好濕丫,快的幫我換片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-21 15:28 發表   
3 F1 R& G4 R+ s2 e' u! `  S3 C- j1 f; C+ a; R- Q& m
好濕丫,快的幫我換片片
' `- D6 v/ k- x2 K9 f- y1 ?$ k0 _打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-21 19:20 發表   ( ], E! o: F( n2 y8 M

/ j* X! l4 ^  h# Y打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片
: O3 K6 K$ T" k5 ^1 W& R, x6 l( N7 s/ K( o

/ F$ ]! m) w: U' }7 b; y7 n做咩打pat pat,BB仔懶尿鴨片好正常

因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat

濕得好平均,不怕漏

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-22 18:24 發表   5 Y& y6 m- x( R( `
因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat
& E* E: o8 \* h7 [& b- f; I* J' u" a) K2 O# ^, k5 T

引用:
原帖由 1qazwsx 於 2017-4-28 19:43 發表   5 M- Q& D# u  _( O$ R6 [1 W
濕得好平均,不怕漏
0 \9 E$ c6 r" k' M' a

& P) D/ L& P7 O$ E) [: m
' r9 X% _6 W2 a6 ]係濕到漏,所以好平均

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-19 19:22 發表   
8 ^8 P3 d1 ^. X1 ?8 Q& N+ p' ]3 L9 F2 B其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,
$ K, _. w* _+ b基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏
, F2 f9 o2 z/ z, M& R  D' b早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~
- i) q; B/ b3 W: x8 u+ S! d
% E+ g5 k- C. K' n8 q7 o/ hhttp: ...
2 c/ ^# c' X  e# g: s" J
; h% a* {) ~- J# }& R+ l3 A
包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?# @3 B1 g. X+ I( O# p7 ^
聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-11-1 13:42 發表   # }& W* Z; W4 _6 b: [8 B+ r* e0 T

9 @! `2 r, r2 p0 d7 `0 A$ }5 D; M  h9 @" Z8 N
包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
7 _1 q! m( V# [  T聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...
7 M4 j3 ~, X5 H$ g3 V4 I1 C, l5 \
去德國試過,會問有的咩,, p& K0 H) w; m8 _( j2 p
答左尿片仲會伸手入去摸下確認。