嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身泳衣喜歡什麼款的背肩帶

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:26 發表   / y& @6 B& E- z- `5 B

3 P- U: j) t# c$ R6 j2 P  E著上身會有泳衣痕,緊緊包住patpat同菊花,包得好舒服
' `+ U3 O" i* S, ^+ H
3 B1 J7 E, E' y+ R( Y膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:35 發表   . |- \# R$ ~1 Q$ _1 d. ]5 q: N, h

# x8 K* R/ t. Q( n$ V5 n9 X2 F% {% \6 U4 ?  _# p: t& g
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。
8 X  `/ k' }- }/ J' C係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。
7 H+ _+ o; Q0 T不過至少我著得落女仔碼

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:36 發表   
: p3 w7 z9 N. l. }% u9 v/ b3 a* G# l7 e) s6 M0 U
係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。6 D# h! Q! A( H, Y- a
不過至少我著得落女仔碼
5 b0 O9 l& P# Z8 ?
- h3 _9 Y8 g3 [* d; y3 N對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:40 發表   / j. g7 {' {  T4 r% Z

* T0 B  C* ~. I) c3 ?1 G+ d2 C8 P- q) S/ |- g
對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。
- @! Q" `' D& q但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:43 發表   
! S/ U8 O; m4 d% S& T& s
. R8 t8 _# w9 I$ x. g" E2 O但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽
& v, v1 \" b0 z$ ]$ o8 Y
% j8 m9 E+ l6 S) Y% a8 J1 \7 c0 f後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,
* I( F! y& O. b5 j不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:51 發表   6 @/ W9 B3 Y! l: Z( R" m
: Q5 H6 o" |% V0 U

* v& d# S+ l  }3 w0 Q後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,
0 p7 Q' f; ^8 r$ l5 I0 H不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。
4 F! F7 o: S$ N. P$ w
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:56 發表   8 i& f6 g8 N& x0 C- z( z1 @, y
) T: s% W4 h% e4 N
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。
% [* L: ]6 i5 Q+ A6 Z/ b# _2 j& m- c$ z% a# B, o7 ?
凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。4 l# B7 e; G5 }" ?. l1 |1 A
一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:01 發表   
0 k- q% Z. [6 A0 q
% B( K$ l2 l; h4 b" u- X- O" S2 }& d8 W, R+ j5 q
凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。
; Y1 a0 t" }# ^6 i! A一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。
+ j! l1 W4 r; Q2 b
那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:02 發表   
5 ?8 Y& {" B' W+ Z: ?6 _9 n# |0 M/ L) K! t6 ^3 Q$ ]8 k. f! g
那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?
& _* l! G- r/ t! v, f% ^
. a4 @" r. Z, I7 E( w. P) |
還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:05 發表   
  ~4 a7 N/ R& R. D% n* z
2 ~. {8 D( `. l- r$ H6 v- J
/ s& r+ {& G# e& ~8 V0 R6 ]還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?
3 B  O: ?2 k" t; J6 `1 R1 N應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:08 發表   
& }$ ^. i- i6 G& L% Q8 ]
# R* x# l% ~- o應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊
7 I0 n  Z4 X1 _1 I' b! v" t
  M0 x9 m( L- Y, M9 y! [: W% I對啊,所以不會這樣吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:10 發表   2 s6 U" x% j1 J$ ?; Q! J6 U9 {) y

- C/ G5 B. a- `' I
! T# o; m6 |! ?) W! h+ a' n  M  c/ M  Y對啊,所以不會這樣吧
; W& z# u2 Q3 l! s0 u- r8 n5 q' h
無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:13 發表   
4 H) G2 h  i* H' x2 u2 _2 G: t/ T) Z( m* k2 H& k
無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。
; q6 P$ s7 ]1 Z- t
" a2 ]* Z1 l' P$ ?: L( {" S
要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:18 發表   
( d- ~: D4 z* C1 p0 I* V- N
, _2 o3 X: y; [) B% h
! }- j, O! z- m' ]+ f# b0 N8 g' l要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。
" K$ _1 k( a- G
所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:23 發表   + p% T5 m, A: l0 s

9 }- R% {# t/ s& @( V  t0 u: v. C所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟
6 K' @, a; a& L; Y# N
7 G' o1 y7 ]2 q/ K
可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
+ e. m, ?. N& d7 N; H不過要落少許軟滑了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:32 發表   
! W. {' d' m; a- I7 l# c  W$ v: e* h/ s% b3 d
4 f9 F# s4 @; `( d) }- J
可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。  X" V/ j/ q2 }! C' H
不過要落少許軟滑了啦。
. o* [1 S0 |& j4 Q4 y6 C
屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   
& I8 h- {  d+ q( c
. P7 S5 U' v5 c  f( o9 [屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?
% J% J& d- {- ?4 U! \7 l

9 ?  c( ?) @$ j+ ], r2 |) r接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
1 N2 ~- n1 I/ l  a& f( m1 \然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。' D% [- p" I2 g1 v
/ f' a; j6 Q9 ?
兩面不同感覺的啦,
$ L1 s: _5 H. |4 [2 K8 ^  o9 O8 Q裡面有紋,外面比較啜。2 E8 A. F" l; N( s+ r' K
不過一定要落潤滑啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:17 發表   / @" o- L% y' B& T0 K1 p

# i9 T- E% h( _, c" K3 S+ Q5 E
( [1 x; X: K4 V7 i( j/ S$ @: U接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
. N5 X' n+ O6 G5 ]7 R) O然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
; d# n& S% m& F0 T, x4 U7 T+ n1 o: \* P1 v/ s8 s0 p
兩面不同感覺的啦,
% G. g) W  V2 I4 ~5 R  E裡面有紋,外面比較啜。
" ^0 m0 |+ f5 C" S' w0 O) e: J不過一定要落潤滑啦。
' a* r' B) |0 A7 c* w0 y8 c% t
潤滑劑會唔會漏出嚟?
$ s. ~& j" M0 S* D9 ^* n( M其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:10 發表   7 Q0 f% c5 v0 |: U0 F+ N: [( v
3 \( N* k% L1 @- m6 ^4 L6 o
潤滑劑會唔會漏出嚟?
0 {1 P2 t  [6 J3 |6 E  k其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。
$ Z$ U6 o9 {5 X! U

5 O( Q6 b( _! Q: h6 p不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。' S- X$ q/ V5 n
如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:04 發表   , \$ b' c' Y  f2 L( ]
' v2 b  g4 r& q5 V: w( o7 U8 j

, |- p3 u1 W2 n4 x3 J) z" U不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
. ~# o9 c. R( F6 G如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。
( K2 G" A6 u) l' ~$ x8 t0 yky定bb油會好用啲?bb油可以用係菊花?