嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身泳衣喜歡什麼款的背肩帶

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:26 發表   
: C* B  ?- ~8 b: b
/ Z1 |/ W! ?/ {8 h! a著上身會有泳衣痕,緊緊包住patpat同菊花,包得好舒服
/ ]5 K& l. l3 M, w2 x' H' P  [
( p! r1 u+ `% r  T, F
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:35 發表   2 f5 e/ X3 B. u
! r0 ]( A) J9 a1 Y  z

! |& ]% U. Y% Q6 j+ z膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。
  ^. ]! p8 ~0 n係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。. i5 Y! D$ L+ x
不過至少我著得落女仔碼

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:36 發表   6 e8 q! g* N9 U2 Y

! K9 H5 x) Q5 r) o; O# Y$ w係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。
) p) P' \: p5 I5 R$ Q0 b不過至少我著得落女仔碼
$ B( D9 _% [9 p) ^
9 f* g" Y. Q" e( _+ F0 \( K對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:40 發表   . x, i1 i% w+ ^1 o' O# R+ Z

& b/ @# L0 Z* J) j! N, _
- w" \7 c* D& m) w對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。
) Z2 m. T% A5 g# X( {( m7 K但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:43 發表   
  _5 P$ B: J5 O3 l3 t
6 {% k2 B* h) N) L' Z0 C: I但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽
9 Q8 R0 s: \8 h: _* y; R7 r1 Z! D

# Z9 t( k/ s. H) A4 w2 s3 l後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,* l1 S; _7 s; X6 ?2 R
不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:51 發表   
( `& {% s6 B  a. b0 t" b: D3 B: G" K
2 j2 r/ N3 D! h8 u
0 \4 v4 k0 _. i+ l/ }後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,4 W. v2 f/ v3 s1 \3 R1 t% y: T
不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。
/ d( i! E" a" L$ `0 g
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:56 發表   . h3 B: D) M9 p# k: B; ~

9 C$ i* `+ o2 q: Q9 E/ m! [屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。
# r) r/ \0 |! Q2 M( ~
  m- a) x! L' D4 Q2 E7 C( j- V
凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。& |9 g' m/ j" P6 E) ]
一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:01 發表   5 C/ B. N9 f) w8 _; [# T

8 j; w5 E2 j/ Y: l
2 w# E; I" G* L/ w3 G7 N凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。' P" x' `" F% f3 g4 {2 \2 q
一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。
, b0 ^- h: l- ]( {- b  B那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:02 發表   : z1 D( x' g1 {

* r2 w/ \+ K. d7 D8 `6 a那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?
. K6 h. K, U# [& E" v  {  f8 F+ O" @$ q4 s! p  i) s9 m
還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:05 發表   
% t5 x$ G; R% i5 L
( H4 A4 K# n; c, |, G+ r5 p/ O9 Y! J4 ?# X! b
還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?
/ o5 v1 Y; A7 x- L" @! e應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:08 發表   
5 b: E% ^: k; ]: ~0 X9 _
  ]6 N) X& E0 \; J8 P. O  e應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊
) V8 i2 J; T- d* b
; p" ^/ V1 U5 P
對啊,所以不會這樣吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:10 發表   , J( L: _1 V; u5 [2 D+ a0 @. j

5 G; n  |% [7 t/ N. q
$ @% [( J4 q) s. p) ^$ K+ w. _對啊,所以不會這樣吧
5 H: w! R. A5 L! h無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:13 發表   
( ^0 m5 k- a# B% ]( W
' p5 ]( L# D! T  V$ o無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。
# H# r! k$ c# v4 _$ S0 w4 ]# k) d, _7 N2 x! u
要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:18 發表   ' |3 H1 b- L. y' R
8 Y4 {3 {$ Q0 R5 i. }

" b: @9 M% ^! ^: d8 Y9 z要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。
5 j9 d8 k6 _$ U6 N/ I) y! x6 M3 r
所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:23 發表   ; G% m& r! o; V
. W9 |2 m* F1 l' V4 U) O) `% p
所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟
) F* J& P% w( a, ^5 O3 _& g
, e0 {6 B( p' V! W1 L可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。2 q( g& |, v7 u* J) Y
不過要落少許軟滑了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:32 發表   " C* y  K; {2 U8 q* M# _

0 J2 }0 v' y( j( ]6 W8 r. A( b+ S# d% w3 q1 s
可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
5 L; ~6 P2 @3 j( {" b: K不過要落少許軟滑了啦。
7 H1 s2 F" ~" n; y6 G
屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   
/ `! K1 T: [' Z0 D" v" A  N* `# ~1 o6 D! S3 E$ ?; U" b: ~+ z0 L
屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?
$ {- k3 P- b5 a( M) K$ W6 H/ l4 \& z( m7 s3 A6 {% E% l
接位要包在袋袋後面,下體要向上放。- |" s4 g$ N0 d, x, C& V
然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。9 e) v* [, d) C, O, h  Z

2 C% i$ ]$ \! W兩面不同感覺的啦,
' B# M0 H# M- `裡面有紋,外面比較啜。" w! _5 H/ j& m# q% h* W
不過一定要落潤滑啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:17 發表   6 T: [0 r4 r1 u( H' X0 k4 t, u
5 y- \4 O/ w9 {2 B' C5 }
- f' z$ s1 v% _! k
接位要包在袋袋後面,下體要向上放。! b# v3 n6 k8 f- Q# {; ~
然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
! ]$ M( Z. w4 \3 ?$ h5 A) }0 v
$ ]; r+ l2 t$ t  N' ~4 J! B兩面不同感覺的啦,- U* M# }2 b8 k  \2 {4 q& e
裡面有紋,外面比較啜。
8 X, K. f5 f5 a9 m不過一定要落潤滑啦。
" ?2 ^' o' X6 _' a$ D" q2 z! |
潤滑劑會唔會漏出嚟?
- r- N5 \! r: I* S: \4 j其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:10 發表   7 q, S' O' T6 m, x: j

Y3 W3 k4 h6 D2 b9 R- ?1 a潤滑劑會唔會漏出嚟?
1 ?& z1 v' u' Z0 I0 R$ Z其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。
# t: p6 w2 Q4 [# E9 [% y/ x+ s
: o9 m# s4 U" @0 `! B
不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
7 w* B# T+ M4 T如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:04 發表   $ j5 f& j6 [* f) Y: k' \8 q( h

9 `2 ^0 v' @5 W1 k, l& v2 z- U( U* S( c- R2 O+ |7 @
不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。4 b0 t: S5 W" O; |' {( b
如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。
" X+ M* e0 l0 j+ C: j- `2 C/ l6 H% _
ky定bb油會好用啲?bb油可以用係菊花?