嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

試過一次真的感覺上癮了

妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,! g0 `7 K$ g4 e7 r3 G
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點,佢內射我果下,我感覺自己好似真係女仔咁比人佔有,我叫佢不要拔出來等我感受下回味下,結果佢係我入面硬番,直接第二回合,可惜到佢再射我都試唔到被操射,但呢次經驗我令我好滿足,好想再有下一次。
" y8 F5 V0 L5 [  T1 _5 [, ~, F5 ~$ u  l; \7 o3 G$ _- `6 m
各位妙姊姊有無呢個上左癮感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   1 H# V" F6 w2 x4 i0 o' A9 s
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
( g; \, L' O8 I: L+ M5 [直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
9 V9 L, |; @0 D7 R' l5 f7 g
/ h0 j. D1 {4 @* K6 W
我也有同感# q2 q/ F6 |5 h+ k$ d  b
真的阳具,有溫度' }9 _, N/ ^0 ~: n. e$ I' A* @
在我洞子活動時,9 P9 e. R3 T- K
我感到自己像女生可以# w( a( ]2 |$ _; U! b7 M
享受阴道高潮⋯⋯

想試 4 ?9 k2 l! z6 e1 u; V4 Z( q( Q
麻煩師妹借個男朋友來

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-2 17:50 發表   
& l% b" S( E( @9 o4 O+ u. C. v
0 @+ P: {+ P0 U2 U9 l/ P+ W. U: s3 i4 w: c8 x( G
我也有同感
$ `) |7 w# f. N" \9 T- b真的阳具,有溫度
8 Q  ]# @$ {* W/ q  i2 {( Q在我洞子活動時,, T8 R& p0 D; p/ o8 z
我感到自己像女生可以1 s! D8 x# C  A4 G4 R! _$ n2 d
享受阴道高潮⋯⋯
$ b3 K$ z, s6 N6 p6 B% d
& J4 k) |' X) U: X& T% i沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好

回復 3# 出租myleg 的帖子

男友不外借,除非男友想三人行

內射 0 h) F6 ?, C+ c' @! |
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯

小心傳染病........

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 23:18 發表   4 M, ], `" R9 p3 |0 U

- s' `6 ]1 c, ]& [4 U5 u, ?6 K. G
沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
& I1 J% y3 E7 }8 P

1 C# |! Y2 d; |: m6 L  u6 t3 d假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
9 \9 F$ H  g" R,射精前特別硬

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   6 t# K( C/ g) ?& Q
內射 $ d- |# w- b4 U3 f+ ^' ]
/ f$ b: w- N$ |+ ]. q6 C6 a. }5 a9 o. G0 ^7 Z, A
我要有感情,才給內射

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   8 G. r0 o  u- o/ _& R* s$ K
小心傳染病........
) H3 c! m3 R3 Z* k; a2 t

9 a! r. y8 a- F- ~; g0 A9 z8 F4 {我必須有感情,才能不要用安全套

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   
) p7 g: G3 j# q7 N8 C8 Z內射 8 o8 r" D+ y- j2 ^9 z: M( v
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 00:21 發表   7 e8 L( r, f0 ~+ [7 C9 \; Q
& ^0 d  [- ]. E- Q+ q

9 Z8 p1 G2 X- \, C1 j' P( ]# ^假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感3 x# @8 X+ _% l, E" {$ k
,射精前特別硬
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   . a( }' G- u7 p' V% x( |& D+ O& s
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
% k2 K0 T, q8 I5 c* m

7 R- }! ^% y" J, T$ ]/ M我也是好喜歡洞子,被填滿感覺

見你搵到位愛你的另一半替你高興,不過要注意安全
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

安全是最緊要的。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 14# Spottedcrocuta 的帖子

多謝,放心有好好注意安全

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:02 發表   
' Q- V6 D; ^0 W0 f9 }男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
5 V4 @4 n9 w$ W4 ~' U8 _* t# _
# F- D% ?& B4 r4 R% {你觀測到佢有冇病咩?

引用:
原帖由 JessBB 於 2019-10-3 10:05 發表   / d( p  t- r+ U; i0 v
安全是最緊要的。
8 @" G: C0 E$ I
. S& M0 U( w9 R2 S, Y/ ^; P
好多男人很貪心的
" q& U7 C5 {3 V: Q! m' r+ I初相識時叫吹3 c3 ^4 k8 c7 z3 ^, Z2 Y
之後不想用安全套,外射
5 e: r6 a9 h7 v$ R% s我肯時又想口中出,最後又想要吞精

回復 1# Siuyan1812 的帖子

男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:16 發表   ( a9 q5 f1 o% Z7 R+ S% r- U
男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
! \# {4 m/ M0 }5 C$ W# g( N
- m3 I% {; |2 B/ t5 J% m& q2 K- F
同感的,真的阳具,
; E5 z; d0 ?- B( V- {含時囗感也好6 T, d0 v7 r4 C% }5 h# `/ L
會流出奌分泌
3 e/ I2 B/ A( Q- @我會吞下,