嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
1 S9 A+ `! E; u4 b  P佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
6 |* r: u) b; a. U0 ]  }
那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   $ F- H2 C4 J% Y0 x; T# Q# w
* c0 l% i/ {1 {" L0 T. k

- D/ ~; I& l& U好多男人很貪心的
7 N2 C" V- q# k  e初相識時叫吹
" V" R, @( j- Y+ _- a2 R  _之後不想用安全套,外射
; e4 h$ o( \3 y) M. {+ `' Q我肯時又想口中出,最後又想要吞精
% h, r5 i3 s5 f5 S( j& k1 D

; @" J9 t" R; P( X3 e有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   / x4 X  S& N: }% H$ n2 M7 J3 N
6 y( g$ O! F- j8 o
那征服感。。真的很期待
! Z* |( x7 m6 H, b5 g1 H試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   0 B+ t  l0 q6 Q" S5 N
5 B7 ~* A4 E/ ^$ c
9 V* \& r5 X# \! a" E+ r4 S
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
* |/ c, y! q" m8 J
嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   5 }0 [. a  C3 |3 r+ }
! i$ U% U6 I; e
試過一次真係番唔到轉頭
# e  L$ ?. u! |  \+ b
咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表     W' \& o; q9 H

; o; H) Q0 [: y( G! p嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
. S% q3 k5 z% w6 h5 ^
. s  k# b% _$ B6 h/ z哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   
/ T  h4 R2 p6 o" ?6 y$ Z8 @8 h% a% b" X; ^$ p& }

# {, k! g% \) m, B有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
* X6 ?! x7 u4 j/ S9 |
5 M  y' U3 |; i% Q  m吃分泌可以$ j& o' J, R+ M2 x
但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
( L* z& @3 E* d, X) t/ b* l0 J* ^- M: P  B' y. l& S- v

' ^/ o+ ?, n4 @; d& }) k吃分泌可以- v6 K4 k0 u+ r# U! r
但精味太鯹,我吞不下
: o8 T1 m% e8 e7 L8 X

+ {& Q' l) |3 L: a: R那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   # s4 w" h2 {7 F/ Y& E( \* P- g5 [% ^
% O6 K$ B( z' {/ ]$ Y: h4 n" H
9 U' _4 [2 B7 P5 U$ O" O9 u: b! L! O
吃分泌可以
( P7 T9 c" ~9 s' Q7 `但精味太鯹,我吞不下
& K$ K1 T) q+ ?  D
  G; n* }* K; `: r! @/ ^
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   * x& _* H4 w6 {6 x/ r1 g
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
8 {4 s  a* Y8 t直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
+ i* p' n9 u0 b! a# x- L真的和玩具無法比& U# O: p9 w* S" o9 U
那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   
/ {  I! L# H, o: h; w0 s/ p$ s2 F" }; z% l
: P2 g% T2 S9 |+ i& t
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
0 ~  o  [- ]5 N2 h: z
7 n, }/ ^0 X+ b  V/ s$ k
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他8 o4 h3 w1 L6 Z, m5 N3 }( Q' q" z
更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   
! L1 E, M6 k3 Y! g. f6 T( x
+ @* R. E( Y! A$ c, y* p! i, z" R; h$ C& G0 W0 ?+ f+ j! |3 j
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他1 ?, C5 ~7 L3 H$ G
更會用點电動震蛋
! F9 B& h: b% X: O+ ~+ m
7 l6 b) A6 A% Z$ X5 t0 J
好好玩 喎 ' c/ h3 a7 t1 G
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   , c: M  ~4 L* \- K

) Y# F% G; j' w8 ~' ]$ o+ G. Y: P+ T% L
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他3 L" d" T) k8 T3 h2 ~, H5 a( s! {
更會用點电動震蛋
! ^9 ~, M9 T" v% T* t
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   
+ U- z  \& S, s* f7 j6 q9 m0 r
8 s9 f8 Q( U1 a) Q: u+ O再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
) ]7 p; |9 ~1 O2 |! {
( l7 T. b2 s" k' z& ^/ H/ a
playing in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~
  d. v& _2 e6 R# a0 t3 R: |打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表     @7 b, [6 b( Q+ `0 s

& }( l8 O7 A$ o; ^9 ^
& m+ Y1 j9 x! ]1 L好好玩 喎 . A( n% @, n$ U5 s+ r
(*^o^*)
, }$ m# K& J  V' z

% B: N' W9 B/ ~震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   
, G$ B, h2 F/ ^, G# Y
  o+ g% l. @' F  |; }再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
% P+ `7 \; }. d$ @" ?+ w! }, y" }+ n
我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   
, G+ ]& n7 Z% E$ g  r0 u- J$ p/ r% _
3 d3 l; @1 C7 u/ `+ g. v( t
我被插時,衣服裙是不脫
6 V+ \9 f9 ~2 y, C3 E' f# W我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   4 Q- i* u: H: f* j

2 u( k( F/ D- F, b6 [- a9 B
' v* `# v  O2 i3 z( V- r( W% \震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺