嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

試過一次真的感覺上癮了

妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,3 u) f2 L* U1 D3 q
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點,佢內射我果下,我感覺自己好似真係女仔咁比人佔有,我叫佢不要拔出來等我感受下回味下,結果佢係我入面硬番,直接第二回合,可惜到佢再射我都試唔到被操射,但呢次經驗我令我好滿足,好想再有下一次。
$ T2 E) N4 J9 P; W" M$ @, f
$ \8 c9 s  w1 p8 c' Y( _各位妙姊姊有無呢個上左癮感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   ! i  q! t5 w; {3 q
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,1 P+ M4 e5 v- c9 w6 T
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
& X% `8 L: a4 c; a2 ~9 Z! B

' q: f3 g  `: z( {  |9 k我也有同感
& E. Y) v1 v! L6 P( B3 K) N$ K真的阳具,有溫度
8 r2 a( N+ [% ]) l) m" u在我洞子活動時,5 A6 s+ A8 p; p6 @" ~2 ?
我感到自己像女生可以
1 K, _% n5 z- L. K享受阴道高潮⋯⋯

想試 ) Q0 L& k8 R5 {" s
麻煩師妹借個男朋友來

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-2 17:50 發表   
" ]. k& ~- R$ [7 f6 F+ R0 D$ `% H5 @/ ^! ]. p

; e% ~8 L* E# Q我也有同感9 J6 }& H$ G" t! V$ Z! Q
真的阳具,有溫度
" W8 w) l; O- t! r6 U在我洞子活動時,
. D8 S4 f! l$ d( v: f& d) o我感到自己像女生可以+ G$ |8 B* D+ q: c
享受阴道高潮⋯⋯
) p& C/ \, K* t$ V' U3 t' z- Y$ |% s! k

# X- n& i, l4 M# k. S6 p沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好

回復 3# 出租myleg 的帖子

男友不外借,除非男友想三人行

內射 " D  z; x  F9 K3 W: U; M
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯

小心傳染病........

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 23:18 發表   
9 w8 H: t3 ~  L! N& r# ^
% U! Q8 R- {# C1 g2 m& k% Z& w$ q$ V1 C9 o, e
沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
# j  |! ?* S, J$ R  z0 ~/ S2 L" c2 W& J  ?# p0 Z: U
假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
6 v# z! C. G: r; c2 Q,射精前特別硬

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   5 U9 s9 ~& l% H. K+ Z
內射
( `1 }; c. _3 \3 C* ^7 C& q驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
1 T. J, s4 k' h$ ]8 |& s$ ]

; i* O) R( l+ T: B) T; O' V: J我要有感情,才給內射

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   6 h: K4 W- ?& I  }
小心傳染病........
1 o7 R1 k( j0 E2 _9 p' q  e: O. M0 m+ _% t3 t7 r
我必須有感情,才能不要用安全套

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   ; {* z& L3 K  O8 F
內射 2 E+ A$ h6 M; p
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 00:21 發表   
( k- Z8 j: F$ ]9 d: k$ H" J7 z; T. ?- b; E

- b$ m: j, {+ F5 [& s假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感0 g, r4 G( [: H( X
,射精前特別硬
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
" A, q$ o4 r3 k3 H: N佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
1 c$ x- p- |. T) b( Z2 |

$ M% \6 l. A8 B8 E  l& F+ E我也是好喜歡洞子,被填滿感覺

見你搵到位愛你的另一半替你高興,不過要注意安全
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

安全是最緊要的。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 14# Spottedcrocuta 的帖子

多謝,放心有好好注意安全

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:02 發表   
5 ^% y  r8 {+ p7 A/ @3 S男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
# R, R% K+ }. k5 t) Q. O9 E* w
. y* w4 b* t6 Z, t你觀測到佢有冇病咩?

引用:
原帖由 JessBB 於 2019-10-3 10:05 發表   : w3 F* C" F8 ~) I! w9 j
安全是最緊要的。
3 c! _. y# A% Z: `* l
" }! ]! p+ X7 }! G4 S' V( A- G
好多男人很貪心的
: M  t$ ]1 ]- j. G( t0 m7 {* L5 M+ z初相識時叫吹
$ N) O; F) A# s之後不想用安全套,外射8 Q" Y4 J# `9 {# l, G; P8 F) P" N
我肯時又想口中出,最後又想要吞精

回復 1# Siuyan1812 的帖子

男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:16 發表   
) v& r6 `+ r/ R( a- {男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
$ ^: [8 d# q$ L0 `

1 j8 [' A; }6 O1 j( n# D2 {9 v: `同感的,真的阳具,( _4 a: |7 O) k/ r$ B
含時囗感也好
& a* F: c+ H8 I6 V6 v會流出奌分泌3 {0 h: P( u# G. d
我會吞下,