嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
0 X7 s2 Q1 D& L; w$ q佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
$ R* c. F! C# S) J% g
那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   8 G+ u8 p# I  v* H
5 q7 {( |6 U  n3 X/ O$ t& z) q& \0 A

I7 F: p& N; \1 ?: ^好多男人很貪心的
' a: U$ s) t( c! {初相識時叫吹, N1 U. d8 y9 l+ o( Q
之後不想用安全套,外射- ]) J9 {' D( k- B
我肯時又想口中出,最後又想要吞精
; R3 \/ C+ }- R; W  g
; v1 u  S; c8 k/ f- ?/ ]/ x有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   5 ~# L8 d) p6 @4 b3 ~
) l5 p$ `! z9 s8 {+ l
那征服感。。真的很期待
4 w$ R0 {! |; e: P: E
試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   & P+ z9 f  U7 D6 S

. {, x8 a9 @2 K% a$ N  Z" Q+ z  K$ p0 D
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
( D7 k  Y0 s$ x8 W( }9 H- q嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   1 s* d0 D* e  I" A  z# k

7 N! ^$ P/ y2 }* L+ i4 W, q9 L試過一次真係番唔到轉頭
0 r, H6 `. F/ k/ U7 u5 W8 I3 d咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表     G. R- I, c  M4 b  G2 h
" {; o) w$ {; b$ M
嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
4 l: L/ y4 w0 L, r0 ?# Z
& D( k, x- s9 R7 m2 f# Z哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   
3 z% l( z) F6 }$ x6 F" Y/ c4 A/ d0 F; x; j4 c

9 u; F8 u  r. u( }有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
& ]9 X. u' |3 D7 |
# y$ f# V9 X' S, ]( ^* {' n9 U
吃分泌可以
) C4 p1 a* F# Z* d$ Q/ K但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
* z' n; W$ g2 ?2 _4 i1 K
( X8 G' R& u: f7 L5 U& }- A" G; o0 }1 R
' ^4 u/ j  c; s8 l: u5 L+ o: X吃分泌可以
/ _1 g! O, j# G) W% ?. B但精味太鯹,我吞不下
( U5 |2 Z3 ?' [5 ]* p# A7 u5 @& ~% t$ d
那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   / N! O  `4 ^! G" T$ |/ E) n
4 I  P& X  |3 u5 ]

8 p& T6 `6 ^7 ~% d9 Q  G' }吃分泌可以/ i5 F$ T) R2 A- K
但精味太鯹,我吞不下
) a8 W. E: P. V7 p0 h' H, U9 p$ {7 L$ D; s# {, l9 C! [
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   1 z6 r% t* H. }: b6 u7 J
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,7 Z5 ~0 U2 a8 o2 _" K! \8 Q& D6 H' p
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
! \. N: C. d& f) c1 M真的和玩具無法比; c5 N! W0 T5 x
那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   * n8 p- y. d$ e# J$ s. [+ `
, \! b- k! U  r0 x6 `
+ @8 D$ |, }1 j$ }& j8 c
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
  r% N. v( K% Z5 ~
0 K" E* j$ P! o' H" V9 h% S: V我會包装自己,穿著裙子丝物,和他* E, m. x  V6 S3 S/ [
更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   
( a6 y, U% a: c& n, M# E$ N
& w# y; k$ T0 m+ m4 B+ _* Y# S3 Z" w1 n8 |
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
9 W: U1 R( t/ s更會用點电動震蛋
& H+ D& S% J, s; s( W1 i! e

- _) b+ z. w4 l. }; x  E. D好好玩 喎
( n5 G- c- e6 g% r# b- Q& B (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   6 B/ W2 ?& _; ?9 F1 h" e1 i

& }5 h0 r2 y$ }9 x$ B! m# u
" u; j9 s( f5 i) p我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
5 M$ q% _! P" a- x. I, t更會用點电動震蛋
$ Z8 {, m# Q4 z( {) s. \) Q  D' B
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   + k: W2 [* b, a. }

, X: N+ D8 g$ M( y9 d再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
2 I$ f. y/ F7 S- q5 @) Y
  d. q6 r% O: W1 _9 {playing in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~
+ f) Q6 C) j1 T+ R打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表   
( A- ~6 _: F) r: N& m; [3 g( t  Y$ D8 J9 R+ W7 f' Z
8 i' q' Y7 R1 ^+ D% q
好好玩 喎 ) L% s! [* d, a  M- S+ I% T8 q
(*^o^*)
6 H5 U1 c$ C3 \8 B

' q5 ]9 p4 Q/ L震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   " L: b2 L) G. g# c0 t  t# L
. ?0 m. U! I4 n  }3 m
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
* U. `7 r( C$ ~% L$ R% n

9 Y5 x: Y+ s6 g! D1 j6 Y. R我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   + B& _& M$ j* f6 u& v. |  d& j

7 E9 [( U, ?: v# ?1 `4 l  |
0 A. x& {4 k" N$ [' H我被插時,衣服裙是不脫
5 Z/ Y6 W+ n( U" A( _6 h6 E; \# C7 z我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   
. L( x# R5 @% [& `9 Q
% J: Y& Q1 j* o! g
" a+ J& v2 W7 h* f4 x$ \3 |震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺