嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?
) v. ~% u5 I: {3 \6 a2 `/ I! E  u7 H( @# m1 R6 O4 E
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀4 @% _0 @- F7 {" U
確定彼此不濫交2 L' _0 e% m" K2 ^) M. \. w6 R1 J0 ~
唔怕中招
% c( C& Q* i( {' _3 O' T2 s8 H: \本身已中招
- [" _4 v9 t$ f  o' m0 i6 ^0 C彼此都中招
5 z# l# I# Z+ l; t9 s4 Y( o4 f! @還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   , O# i% Y. y7 _$ ^* ^4 w
" g5 e' H1 A% H1 }" ?$ {超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   % ^8 r8 H. X: u! c9 H: Y
7 H( C$ b8 Y6 `' H
/ S4 M# X4 d8 F7 y
有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
% ]) }, Y% [& Z8 m' l) A8 p, W1 `7 V, w3 S% u$ B: K  J! x
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   ; w! P8 X5 N/ L& O

( ^, O6 C& @1 [& ?0 c
' H1 p( c4 y" j8 {& P有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的! |0 Z4 j( |- n2 u+ j, L4 w$ l* O
* D0 c- i+ _% @; ~9 }
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
1 r; v% b: K, ~$ h6 T3 ^9 l
( v8 y* u: E, s' m
; N0 Z% K" M! D) s& V有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   
" B+ l; p- F. k$ v5 f$ ?好多情況都可以呀
: q" q6 q1 ]# R確定彼此不濫交5 Y' f9 Y7 `; Z- f& ?) I
唔怕中招
8 Q% Y8 |- ^, f! Q本身已中招
9 Y) f: R- s' A彼此都中招, }* ]5 u, \/ M- y, o, F
還有女的想懷孕
2 `6 m# h& E. `9 L
: X- \/ A0 }. T  c
我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   " \% Q5 X- P6 x3 }
8 g% X; `; t: X$ B4 `2 O8 I( \
8 p; `/ u8 t0 |$ F9 w
大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   % I, j% x" Z: f1 K- C7 l! r
他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验2 R$ U# c+ N$ p0 n' v
+ |9 x. k: @! w: B5 t$ n" k
3 j8 I2 y4 r7 x, a' M* I" S' }& A- C4 H& @  M+ F4 h. ?
我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   % W: b: i: J( _+ |
沒有給。打算長期一起玩的
: o. p) x8 J) n. t
4 U+ I- Z" _4 P/ f: s
' ~  W& ]; d  [0 I8 H/ p一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   6 x# X" y$ q" s& w9 r/ b* Q2 ]
我十幾歲時已經給人在直腸內射精
/ z; z4 e5 j5 v/ A% T0 ^- ^
" C" ~6 {( m0 W+ f你猜吓6 q) Z' \, i9 F7 K
射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以% g/ w3 F# W; m" t# Q8 b; J
後庭內射拒絕) x8 E/ E+ f/ K6 a* f$ ^
安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   
5 d/ Z8 v+ F  m" O: u
$ y9 S( T! W7 M7 c  f( p% l4 N0 |超幸福

) Y" ^; l' K6 Y4 i0 f妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   
7 [4 m! M5 h3 [+ ]+ F口中內射可以) c$ C* W) N7 i" O2 f( N( Z
後庭內射拒絕0 m, z  ~$ s( k1 C$ K+ ]
安全第一
& h, ]/ L1 I: B# f# G0 f" Z. l

! z+ s  s6 s* u# g! H/ A我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。
  \) V7 `/ `) R# H8 N; g' I& F% ~& ~. K+ D6 c- b
不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   
& u4 h0 N& M) Z; o6 n/ |情到濃時,我會喔。8 g- N2 v. h! l: b/ {

X# P, @- A# z2 g9 x' M不過都係試過幾次,多數都係套套
5 t" f% }4 W5 n0 I  S
# ]- j# J0 K" B4 t# z" \! A4 L男人是貪心的
  ~4 D% Q/ m5 \0 X( F; R# K初時用安全套: B5 H2 n) {4 ?
之後不用套,外射、, R) M- w$ p. k) V7 `1 `
日子久了,給予他內射啦