嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:46 發表   
! Z- l# e$ V( m" j# e# I$ w第一次我都仲記得啊
( W9 t2 Y& C8 G4 b: O0 t

2 R# X! S9 `3 E* U# h. H9 C4 [我也記得,和他不帶套的首次

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# joey221 的帖子

長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 21# joey221 的帖子

第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:41 發表   * ~. A4 k. h$ t' }) z! V5 L
長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
7 e( i9 C! n. E2 R& v4 v  ^

. j& ^! _' \  w: F& T6 H* q7 j1 O我和他,己也是長期關係$ ?6 q! e4 w+ X; R4 D
我下面,有時給他插至不適
' ~, T/ N* ^5 ^# `7 Q; e也冇和他䌼⋯⋯
, C2 X) D  [# F' o1 Q只想討他歡心

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:42 發表   
' T, q! E! M- Y9 A第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
% [6 e9 B; V$ C* I
- [& b/ e. l" ?& z: J3 W2 L我背向他,由後進入,中途脫了安全套

回復 24# joey221 的帖子

咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
做自己,唔聽教。

回復 25# joey221 的帖子

我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:09 發表   - _. P# U, |2 j5 s: W# H3 K* {
咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
8 w5 S2 m! [# r9 T2 e) |. z6 n& P0 }2 L0 B* ]8 Z1 S
很多次,事後我洞,也不適二天; [- H  t/ x+ x1 T! I
我怕掃他興

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:13 發表   
+ F( M  f, W5 X# O8 X6 l/ s我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
- }% E; ]1 f* _, E! B( x, ^% X

% L% ]# k* R, @( ~5 z0 X/ }( G其實用了安全套,在抽插時更順暢( B" n; |* |* D% @+ ?2 ^
我第一次時,有用套

被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試

引用:
原帖由 nightmate19 於 2020-3-31 21:48 發表     H0 g& ^/ \" L7 O  u0 o
被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試
: D% C; E& D2 `- s) v( K% g
& q' n. m0 s4 Y# v* r
感覺到一陣暖流,
8 L* D$ V3 s# B+ N之後會倒流出來

回復 31# joey221 的帖子

果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
做自己,唔聽教。

回復 29# joey221 的帖子

第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
做自己,唔聽教。

可以呀!

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:17 發表   4 R. r1 p  [9 R$ x' ]! s9 ?
果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
4 c8 m. r; u# }; R' U
& L2 B! ]+ I1 T
給予他內射,也感覺自己有女人洞子
0 b' I' U6 l) F/ L( J. \我被插時也是,不脫衣裙⋯⋯

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:18 發表   
3 Z4 P8 `' G4 a3 g, F# x% _第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
4 `' F/ T' a6 [$ @$ j& t; K
' S" f+ `; |& j) L. F
男人是貪心的,初相識
% h5 x# ]* Z0 k& I  O,用安全套含,之後叫不用,在口中出
, ^6 b- ^, P4 g6 `* |之後又想叫吞精

回復 36# joey221 的帖子

喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:01 發表   / g3 T6 u# @5 g6 g
喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
' f% D5 E( F# j2 @

2 Q) w; Z  D8 f- Q+ u$ u其實我心,有時也很辛苦* Z& p6 x8 k  s0 o, c& V
他很多時忽冷忽熱的
" v, e3 x5 ~6 U! K( `我也不敢作聲

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-1 17:59 發表   4 J$ z" g& f# |3 |  N% o6 F

& h/ O; b( y3 M( B0 a/ D: Z
- v8 M. ?/ l/ q/ R+ E* e3 ^  f男人是貪心的,初相識
+ d- h/ F6 N9 `" a" {,用安全套含,之後叫不用,在口中出4 D9 g8 R" j$ w' y9 Y
之後又想叫吞精
6 ^9 K/ v( \) q* n* W- u3 K6 ~" t

7 B$ ~$ O* {7 Z* Q2 l3 Q引人落搭之計

引用:
原帖由 fukukita 於 2020-4-2 21:35 發表   
6 {* b5 q7 b% f3 G) Y/ S; g" \. [) A# J) Y, v! |5 n6 ^5 l
0 W" F' F1 }# }( I8 I
引人落搭之計
) c) K. W% |+ M4 e. ?8 z$ |- j& T& R' A! m
喜歡了他,我會討他歡心