嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次玩接觸kigurumi...唔係for影相, 係工作啊

回復 40# JessBB 的帖子

所以玩kigurumi太投入的話會好窮
! l) x* b; `4 t+ q% h我都以前好多時係問朋友借
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

所以我都冇添置太多裝備,滿足一下自己
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

最新買咗件zentai
, u5 U9 R. S- S- ^% O* h  f3 ~

正喎!好好enjoy!!
1 ]. v0 A% ]6 W+ z5 z7 _1 L& ~9 h3 O# E: o( m& k
引用:
原帖由 KT4135 於 2020-8-18 23:17 發表   2 W( n7 n# b# R" C- j. o
最新買咗件zentai
! X; A2 C! v/ ^9 b" K4 v
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 43# KT4135 的帖子

隻料好似唔錯~
5 p% q" v" j( n7 A/ F4 Y係邊度買架?度身訂?
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

回復 43# KT4135 的帖子

泳衣料喎 睇唔睇到嘢

喜歡就是了

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-20 18:00 發表   
' q* y3 I/ a! G$ p; t隻料好似唔錯~' p, [, E, h0 E+ F( _/ J
係邊度買架?度身訂?
2 o, H; X: H$ s( ]" Q. U; f
支那寶買架,係度身訂造

引用:
原帖由 davidh 於 2020-8-21 10:05 發表   
3 F! n2 m% S, K# C( Q: G泳衣料喎 睇唔睇到嘢
( ]0 \# l$ k% V, n& w% ]( J- P同普通zentai差唔多,係睇唔到手機啲字姐

回復 48# KT4135 的帖子

有無試過metallic/shinny zentai?5 l( O, R2 V8 r
好刺激
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-24 22:18 發表   
' l3 G% z' [, W, G有無試過metallic/shinny zentai?
; p7 M9 U8 n. y/ p" |好刺激
& n8 [9 B0 O7 j+ ]1 A! v無啊,呢次係我第一次買zentai jar

我自己幾鐘意呢款泳衣料

只看都知有多侷促,辛苦是肯定!
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

回復 53# Eliza 的帖子

最初玩係會覺得好焗
+ g# j. e# s! A/ a7 Y3 r2 g  D不過代入到自己喜歡既角色或者睇既人開心0 V0 m" C% S1 c$ o, u: ^
係會overcome到既. S2 ?; G) k& N2 y3 r
雖然我都知係重口
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

香港有無得租借?

以前喺youtube見過一個初音既kigurumi,原來嗰個係你,不過依家搵唔返條片
6 M. `' G, \* C
( @& T8 L# ?2 Q' X2 |( {4 C6 F[ 本帖最後由 SAYA030 於 2020-9-17 15:41 編輯 ]

youtube搵唔到不過喺其他網站搵到9 w" u2 j2 }  s1 u, f
https://www.facebook.com/MikunanoSEGA/videos/566681030161480

引用:
原帖由 KT4135 於 2020-8-18 23:17 發表   " {, q% L& O! I( ]: d7 Q
最新買咗件zentai - V2 p! \% ?9 M/ z. v' I
3 {4 q9 a; x: U& W
呢隻料佢話防水
- u' R0 s4 V1 c4 s5 j但拎完版睇
7 t; p+ T9 |* P7 ?' W0 J! Q' k覺得防水/冼水都係一般

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-3 17:19 發表   - G/ w7 c% v( i0 v! S" B
之前係另一個po share過我戀物既經驗:3 M% v. `) m/ e  j) a. d  l- y% a
http://hkcd.tv/thread-74331-1-1.html
1 p. W2 Y" `8 ~4 r/ ]
( X0 {! [. N4 U! s見到呢度有人討論zentai同kugurumi
/ F) X4 @. W" v咁我又講下啦
/ A& r, w) n/ N; [( ?話說我讀書既時候有兩年過左日本既大學度0 J5 z6 A. q- z- t7 b; X
咁都要搵下外快半工讀
, y1 t$ P# \" y7 k- @ ...
3 B$ R, |& Q& \6 b( V
都著鞋啦
/ Z, U& k( K( b" N佢件kig仲要加腳趾咁麻煩架
0 g7 }& @# U* [7 D6 x" Q我都鍾意zentai,但唔鍾意加腳趾

有機會都想試