嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

我又玩,遙控玩具[10P]

1 I$ h. T+ [+ h; g- K8 k
剛買的遙控玩具...電擊器,可選的配件也不少,輕巧而且可出街帶。

+ j* N( \/ o3 h9 _) `0 R' K
9 ?5 q! R+ J7 l; b! C1 e) U9 _1 G# R+ U# {
這裡有穿上圖:hkcd.tv/thread-75685-1-1.html
9 ~6 v: A  J, c
$ `- b& B% J) O; g

8 y8 q3 t& r7 P
3 X" `  r: c. r" A7 w, h- t
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
. a. h& w" k# s' q  ~
玩了一段日子的乳頭電擊器,我推薦這款給新手9 z6 |- b2 b* d- H( F6 Z6 }
1 m7 o' H, m! b3 b; Q* j0 j, R# B, U
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
9 u# I  {2 F% n* e4 p

% d8 N6 n! F; j2 i0 U9 S* f# o/ F[ 本帖最後由 samou 於 2022-7-10 16:26 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

似乎好勁抽

痴係邊度用呢

電動玩具?刺激的體驗

咩玩具,睇唔明

會唔會刺激到哎出來的

回復 1# samou 的帖子

how does it work

引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-22 10:00 發表   
+ q4 ~+ a" g1 Z似乎好勁抽
7 j  H9 c4 }  v3 c& d' b. f) o" R
引用:
原帖由 marylok 於 2020-8-22 10:17 發表   
+ B, y6 `5 R1 R  u會唔會刺激到哎出來的
9 l7 L+ f: r) z2 a" @# ~

) \4 }, g- b# T; T) ^+ c  v* W; u多數用自動模式,開始會少少痕,之後愈來愈勁,週而復始,如果級數開得太大會好痛。

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2020-8-22 10:10 發表   ; c! q4 s6 |/ ?2 K+ |# p* V
痴係邊度用呢
( c5 R8 S8 L3 t/ i6 l+ M( O

3 n" i; e8 I' c1 o敏感的地方用會好刺激

好似有埋電動尿道塞

睇下點玩先
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-8-22 10:31 發表   
; K: c9 H5 \, f2 W% J' \# b好似有埋電動尿道塞
$ H7 ]" t, J1 Q2 Y% @9 ~+ P1 a& V' v( P; `4 ~% |
有,但唔敢玩!

買DG-Lab啦,是另一個體驗

看內容先啦

咩價位 ,淘寶嗎?

咩價位 ,淘寶嗎?

想試試

嘩,好正,好好玩咁

好似有d簡單,有無危險ka?