嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Long Time No See - 心儀CD研習班

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   
" p/ U- @# E# ?* D4 {7 h番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~, f5 z9 T) a4 X% z% i
9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
" w! o, W6 [9 y7 N
你新手?新你頭個XD/ \4 V, ?$ ]! D' u# ?0 z: g: U
我唔算復出呢,哈哈

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   
6 K! ^3 L  f9 E- J# f! q6 k2 W* k- a4 E  x. p; m  t! S6 {
朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定
; g; G6 u) u% [4 i8 @咩叫原教旨毒?
3 T# i# G( w5 E" z. J) s以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD
1 U+ {; N' b4 B* @, L0 q: M* ~' _. \6 R0 r4 P
原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦* b: g2 H3 K0 T  O  e* |% _. w% R
簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

Zoom 上堂?: S2 z5 g2 U4 u

5 \6 c- t* c  ~: y2 `! _: d- q4 q(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   
: s, G. l" w" Q) d3 I$ {# g$ A- S  H. C
會有人記得好開心
+ D8 n( c8 h3 ]不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
) j1 u+ y7 _# ]
# h* W* v( p! k3 ^9 `" ?
你都話恐怖。好多人要删相。
/ j% E7 H( `% m( B3 o你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w="
  M# G; {* ~! z% A" B* N7 K( g1 c好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   
' W- a, S3 C% k5 u* W我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
$ k& u. ?( A( j8 |
6 \- K9 f  x* ?/ E$ b7 Z3 W: b
只是 熟女
* X' ^( n4 C" H$ x$ d
! b+ h; Z" @4 e( r/ r1 d(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

只能說大家都長大了

好久不見

回歸回巢回坑回乜都得/ Z1 b2 Z3 T, A1 W+ j
回來就好了 long time no see

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表   6 K" k* D/ \) V4 l% s1 N
好久不見
" m- C" e  z, U3 E0 r

% U7 g! t/ k) W4 m( S$ ]" U0 i心儀一岀手,* z' k+ A5 @8 i2 K
好多 以前的姊姊,也岀貼
8 b  y, _: n! |+ v% ^$ d/ G/ c
* l5 c: @, K5 Q+ Q(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表   
8 G! ^) `. Z2 B' C- ^; Y; s7 B7 N# P5 u* x) j

9 p4 h2 ~9 }+ o8 l. }; A7 q心儀一岀手,  `4 _$ o* t) Q
好多 以前的姊姊,也岀貼/ U% Z2 E  E! h# u$ w+ f$ T
' R& i" n: _7 d+ Z5 t. \
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
6 a+ F; I( W3 b2 q# p% t* b
因為不知說什麼好

我都有興趣呀,心儀姐姐