嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   , l6 e: R' J. Z3 i0 a# b# r

; I  L0 b6 i. r' E( G# P" U$ g3 v7 y7 [
那要看看身邊人是誰% J& X7 X, j9 o2 U
是屋企人就打死都唔認
" P$ `( q' m" S; `0 H: o( Y- u
& K9 N: U. D8 J# J有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,* x' n) j5 x# G5 J
6 J0 {5 B% G& m& d
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
& g- F/ M% P, v# L' I7 K* x
5 q2 f) }5 J) p: [/ r又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
2 _7 Y9 m; S3 H! _/ X; \$ P( }& n7 g; G2 b
所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   
/ J$ ^6 o7 O4 p4 C4 g: j+ p. }7 m* j

& z; _9 ?% v1 V1 A! Z那要看看身邊人是誰6 z5 R( l7 X- v* u7 |  H6 |
是屋企人就打死都唔認
9 y: Y- v, V1 p  i8 k5 ^% |6 P
我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   
5 J) q* N0 m& L. F5 Z0 N) K' U我較幸運, 我有個姐姐.........; i0 n" u4 |! ]* x3 ^, u

+ p& L9 e  ]- M1 ]: o% X1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............
% C5 Y- B" K- c, l+ M3 a9 E# H# D
) K7 H3 O. p8 U' L我2X歲 ...
1 X" |3 Y1 ~* x9 e+ f# R
姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
  g4 k& I) u' S6 ?3 ^2 W0 ?5 L. y+ A5 r
, `# o, c* D7 c5 p- r" ^, Q
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
% f& i( r! }+ I
& D+ Z  d1 S1 U8 D/ g6 e3 g% h# O所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
$ j4 `7 U1 E$ g' q! N/ Z0 Z0 x4 |7 h9 N+ |2 T
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
+ x& p" I0 R2 X# b% p+ _( e+ V2 B) _$ _6 f: ]* I
所 ...
; T9 \# Z1 [1 s: b
我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
* l3 W5 {6 {9 e) ~" n# |' i' O- b2 _" `+ ]7 _; Y& Q! N) T

6 T& f/ X% F: m! Y8 _/ w/ I/ m8 _有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,8 J* C8 T, R. s* f& d9 @

& t7 {  J: F1 r所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
3 m7 r, r% g0 S" ?& K9 E$ g) S9 A% R
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
5 |! K; f+ w' `0 O7 c: D- U7 I1 ~' k
/ f3 ?5 v: r) z1 y5 ]3 v; ?所 ...
; x2 }* @* C$ O1 t8 Q
3 \" O8 x/ Z) H" h$ Z$ J7 h
好多女仔把自己打扮成為男人; B$ ]( M9 W. a1 S$ Q6 G
穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理4 H8 ?1 g0 z  ]( u, k+ \
而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化3 n! G5 @3 z& q- q
女扮男,接受,反之,就是心理有問題
8 |6 K- f/ D2 |3 d8 W甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   
9 q2 p  U- X8 w; A2 r  D! e這是社會文化/ p7 V! V: t% R/ Y
女扮男,接受,反之,就是心理有問題& a7 N- v9 u" b/ T, q4 T
甚至,他身邊人會有危險
2 o! q2 q3 P% y$ {' O& @# V. I( r, [2 j# }: T, w3 O8 i& E: \  K! [
台灣和日本也有不男人
3 y! _3 h& y! D, @; k7 {喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多
, s3 d1 L9 e7 W. W: \- v例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   " U5 L/ P8 G+ m
還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
! P6 e, {2 C: Q- z, Y3 k
3 _  M; P9 Y8 Q0 h8 q1 [5 U是呀,
2 N) m. f) R: D# H* {) g我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   " {$ c! l7 |: ^
沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?
8 `8 B2 A* u5 e% V) p* F  c% O( X3 n
直接認了?編個故事?
# @, f9 f0 D9 G3 i
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   " _# z4 @8 s; j( u  I$ M9 ~% d
! N, k5 D' R. e. b8 p' ~1 h3 A! F4 B
9 ~% [/ I+ j& B3 F9 E5 Q
是呀,
% V! [8 |- j: v% d9 H我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
$ t" S% }: I! M' u. h我們只是遵循我們所好,活我們的生活; b1 S5 j0 T! {  x: v
威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般! K- J2 N% N/ e
都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   
+ R/ r# n5 k4 g# U- ?7 Y
% l/ X* Y) {. {/ \細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
2 p7 j4 y/ w& n; J. z8 m1 K說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   ( ?6 W+ f" g4 M9 P* L* G
7 S6 f: r; z* `

/ w* T. ?) v! N& ~我只享受被進入之感覺
$ ?$ [8 n' y" \# E$ ^: y- P' Y( D1 |3 U) F0 d$ {
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
2 ~, I; l7 d9 R7 {9 ~4 D/ P- X
3 @3 u) U" d! A. I
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   & o. s7 z5 Y6 m
5 Q1 I* S8 ^4 t" Q
我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
. I2 T/ e% Q& k5 F
: m& ?; ~7 M3 t8 \: J* F, k% O4 p
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,3 E: T6 m0 N6 H: I4 V

6 |$ o3 O8 g6 B3 k/ K所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,, y$ ]' M7 K( T
! n) C, V& I" r( m# R6 z- ]3 o
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
2 I! C0 e- f$ e3 B3 a" Z) {  B- Y$ `2 y! u- [+ g$ h
不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服: V! T" F' ]% r

9 B4 \8 Z' @4 q+ `1 a- v2 b/ W% @! H就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   
' w3 F( M: D: E# P
% a, F  l$ E% U$ Q  X6 P9 L% k1 U說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
* i4 n$ x8 A1 n1 H正常O既, 的確好難
0 ~$ i, j4 k4 u一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化
  d6 o! _( g7 g  t& Z3 h; ?最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   
7 O: o0 r" V9 ~9 [  f' c9 L' |0 M- C8 K/ h1 F% z$ f5 Z
我們只是遵循我們所好,活我們的生活
8 G: H, z9 `' g* k威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般
) E+ i( X9 b% n都不可以
  ?! l% m  s3 X7 K+ a
1 [( U* g0 ?. x4 X當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   & ]5 X9 o) J5 k+ u* k9 c3 V
8 ?; @( ]0 P5 R$ v& G/ k! m
' w# F' b. G: t) b' J  J! [1 V4 P
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
  I3 n0 G9 v/ |1 k
* K6 W$ \6 g" e( o! ]& Q1 F; N
* _% L# N/ l+ g" n9 }2 t7 _/ F
; a& y1 C4 M* l0 Z0 G  K我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,. F. h) f/ @( _
: D& w9 D  n9 [9 g2 h
所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
  k. G0 S" Y" Z: k7 a0 ?2 P9 b5 `3 P; B) |4 p( {6 h
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋3 H* W% q0 Y' G9 ^1 G0 o: a7 D8 U

( i: u( \1 A9 e5 O' P; g0 x不要 ...
8 T7 l6 n  {: e, I! }5 T8 U6 Z1 d/ q- U% W6 v! P' X. `9 Y
妺妹你帖子
4 [" F1 P/ @4 D" y的高根高貴又美麗9 _; F- n0 ~, j* r) _; r
我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表   0 u! Z" M% i! Q  e

; E1 y" Q7 H( K: ?正常O既, 的確好難6 W4 ^) m  a! X
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化1 P( `6 u- p, W  l) ~; Q
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
+ _$ J, V+ P# c) Z( Z  G
呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。
9 v  }4 w. z3 x- Z9 ^) }真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表   2 E- T6 I7 T# K/ a+ q

7 @3 g# H% Z* F4 O8 C+ ^* |$ q, o2 J/ Y: n  w1 ?
當時我急腳走了
2 p: T7 r% y  h9 p1 V我們沒有錯,但難為你了。