嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   
0 ~5 ^6 m& k% u/ P  N; d$ r/ C  k& V: b6 U

0 y: V% i; i; n+ r0 F# S那要看看身邊人是誰
" |0 B( h6 F7 o4 t是屋企人就打死都唔認
, B: k2 E+ I9 a' W# q" F

O0 l6 \* E7 D1 w: G4 _: @有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
5 j2 N2 b! {4 l5 _- |- i+ f. G
! W4 E* L! R9 A- C* {所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
5 O- D& C( {; _
" q0 a9 x0 h4 j$ t  M1 W6 b又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
: z$ I2 G5 e  I$ R5 q, a
$ ]$ `/ i& g0 Z" P3 E所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   0 m& K- W. `6 S" k

9 W5 g# M% y+ J) v& j) J- w4 U3 F9 @9 l! a
那要看看身邊人是誰7 [2 c& Q$ {$ K4 V
是屋企人就打死都唔認
$ _4 E) i# F9 G
我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   
' ], {6 N9 |! I4 n我較幸運, 我有個姐姐.........0 \2 S! j3 R. T/ N: {2 M1 F
8 ]- I; S  ~0 V. k1 z# A7 f$ \
1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............
' k! p1 q$ Q. {8 u/ S- W1 P4 w) D9 Y( d1 d9 w; ~5 ]2 I3 S: i  R3 ^/ Z7 Q
我2X歲 ...
0 ^9 h& A% x2 Q' O3 i姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   2 i0 d+ C* b4 Q2 v
: V; C0 w, N! a" f1 a( M

. R  y% m+ @" q1 y1 K有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
. o5 |% d  g8 W: L! s, n6 R; ]  g: J- y4 k
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,+ k  w4 A7 F1 M/ i( I  G- W: m% n

, o' V3 Z4 T5 h) u又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,; D8 `1 M; W3 `$ L8 {% X

" v) l2 Y; e8 g4 @  J8 `所 ...
  n3 n( K, K: u3 U2 s4 `% |2 c5 n3 c我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
& O  V" n) l, t; M& k7 `# i  r
/ @, B) e- i" E" [' p0 W2 J
* y- G, i) i: V. Z9 e# e; G% T有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,- L; H( t2 ~3 B

?! \5 s" }. a' y: l% g所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,' X* p, J- Z  G* u$ s3 L

0 W( e7 r5 x  g! \, x又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算," m2 I7 H% b) G; R- H
: s/ p7 X$ T; z3 b
所 ...
+ [* R# I6 Z% Y2 V( T0 I$ U
/ R6 O  B" L* h. `, |好多女仔把自己打扮成為男人
: }9 G, Y" s: I& q7 b穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理
( j6 B* m4 e8 T4 {而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化5 R2 _. }( f/ K# f9 Q: q
女扮男,接受,反之,就是心理有問題( n2 [9 {4 W) n/ e: q8 @% M) R6 a( c
甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   % J# t3 H) u0 H  G; V
這是社會文化
! S/ D: G# P6 J- \+ c9 f1 r女扮男,接受,反之,就是心理有問題4 f% H6 t6 a( _9 ]+ j
甚至,他身邊人會有危險
  Q# v* s( r4 o  G0 q
# Y+ e, t" q& h' L( f9 G台灣和日本也有不男人8 x6 W6 m9 {: y' ~( K# i6 F, U
喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多, y4 |; R  ^8 W$ h0 ~
例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   ' w; f' ?; \% z# U: q; m2 W
還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
* `9 d4 w; M6 R1 o, O+ m. i8 i
+ F% z  L0 g1 b& b( f' X+ f; j/ y是呀,
" G( L1 z5 {8 ^  c: Z4 O我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   9 B* L4 `7 |  i
沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?
1 Z2 F! g2 M0 H0 k
$ L4 L+ D# b. @) i4 i直接認了?編個故事?
% n7 B. R% Z3 e4 q4 Z% H: \. Y細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   
9 k) w# }, u3 V3 X/ e! s4 M% s$ o# l$ c4 c4 a

: a4 i5 F3 }& U: x6 o  Y9 M5 M是呀, $ Q, h# d: ]* o' f. F- f2 u3 z7 F
我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
: |9 `' a, l  X* m2 |) N% I
我們只是遵循我們所好,活我們的生活
1 S; M- R2 Y! p4 H. s威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般
: b+ \$ k# v" j7 Z都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   " y% k8 r( @. o& u1 k3 O8 f: r

1 I, L! Z& R! Q( o細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
, T! K, r3 Q5 T$ A3 v說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   7 C# K1 I; S( [2 s! b

; _. g8 C! j: \2 T5 y  e& ]* m6 h* l5 ]
我只享受被進入之感覺
9 B( \4 y8 J, U& A0 L3 n) F" [  p) K& {% a' I( I# `! ]  m) o/ H
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
( j' p! p. G# _, p3 l) ]# ]5 K; y2 L; y7 }% A1 W9 y! f. d4 t# l7 a- Y% t
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   
6 F  e* H  q" d1 u& Z
1 n5 Z' _- W5 b. N+ t: z我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
# ~, Z4 f8 u1 u+ y
; T+ h  n. Q2 l$ ~9 ]我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,! R8 P4 a- {2 W; I
% n6 e8 c+ \" h
所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,% ]( H9 b# S+ E* @; X
# h$ |; q$ J+ i% u0 |5 T  X( d
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
4 l0 g/ w8 S4 n- z1 J
. M2 Q, Z/ j" e/ g不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服
! R/ n, G* q1 o$ T
+ V6 W& c7 B1 _6 Z; [) ~! ]就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   : I/ ^$ y! e# `* a& G0 K0 T9 D) l

3 A( ^4 s1 c  V% W5 ^說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
2 n' |! D; Y* |! n4 I  d+ F正常O既, 的確好難
. ~: G8 d  Y& |$ L; b; Z) `# H一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化5 D2 d' z8 \% B7 O& w% S4 R
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   ! l6 c; e; z& [$ s/ [
; |( s  p: g8 @) B3 [7 t
我們只是遵循我們所好,活我們的生活2 z4 X: S2 r! \9 R& k0 C. r- {
威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般
. ?1 q+ ]0 \! M+ z6 N都不可以
. X% W: p$ A: h+ T0 Q! I! L
" _0 Z* Q8 y% U+ k+ M! W
當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   2 ~) S9 _# H" `/ T: y
5 V: O: g, n1 C# `1 v
& B* G" ^2 h# T8 _- n
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺5 [  y& H# v  w, \
+ M0 Z% r6 Q5 S3 U

& _' {" s' Z9 c4 D$ c, t9 x8 d% Z
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,
  w. R4 C: A% ~: I. Q) \. h6 g! m# ]6 ~: J# p# ]. K4 J" R5 O: V4 T
所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
; }4 }# b4 A& P: p9 t' c- X0 A9 g& R8 i
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
1 C: K4 c4 N+ r4 M8 {% K  q. C. X1 k, M6 C& U. ^4 j+ }5 Z
不要 ...
. s, C( O  U! j9 a) i
$ j/ m( q, K; {7 T& f6 c) ]妺妹你帖子
/ m" C# x' Y- V$ O+ Q的高根高貴又美麗0 M  g2 I2 e7 M$ t7 B; _+ t9 E
我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表   & E8 O; M! u- z& H- J

6 P6 E  _# L- t! O$ H3 p正常O既, 的確好難; s% T1 }5 o! C8 q& R$ X
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化
, N8 p$ [/ w& \: U, J: m最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
$ Y3 n) b+ ?) ?  B2 W5 U8 z呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。
- i" ~$ C) I" ?% w. [, Z真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表   
! Q3 f2 w0 e! d' a* Z
* W7 d1 p, L9 J- l; ?
; p+ k* g! h8 r' |6 C; ]% V當時我急腳走了
4 Z" ]# Z6 B7 ?& a/ O1 D. i
我們沒有錯,但難為你了。