嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   ! g6 w9 I7 P" h! q9 [1 _0 S

* f. ~% N: `2 ~) u4 z) O7 \* L. t2 i
& i: U8 T% N0 R7 _6 r" j
問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
# C2 A; W& {8 @, D4 g
因為唔方便唔舒服囉 1 }& f  V7 p- Q% p
你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅: X. F: l$ Z" e5 b# e# M
5 z/ a  f0 x9 s$ Q4 i5 H2 t
肉絲著得唔好睇:老土
, {( Z' m& N0 H7 B# R
& x/ S; ?0 U1 U4 B$ r9 t0 Y9 ?肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

# r0 {4 }- y" z
倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的: m- w" `5 F) s. `7 o$ c- H& J
是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦9 E' d9 p9 M9 u1 _1 [7 q6 [
隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   
/ k4 l5 H4 O5 e, [, j
$ Z* x( d2 d1 W, E  ~倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的) t/ k! y! M; M5 y# [
是絲襪的問題還是人的問題
- U" H9 C  k8 f/ k# r( [, m2 r  H7 A3 p' l) z0 k: K& c
都仲有主觀因素4 k7 |* T  a; h  F: d; ^2 H% @  @
以前有個gf9 f6 ?" j  Z$ I7 o( c
佢打死都唔肯著絲襪# u2 t* a' m% t8 R( F+ B
話著咗對腳似義肢9 F2 B  ?! v0 x8 n% c8 q
咁佢皮膚的確係好白滑
3 ~4 m+ B( e7 T, w但係我想摸的係絲腿啊,唔該!2 O% C  {5 }2 s! Y+ d

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   5 l3 }' f. E* K9 \7 h2 H- M

: s' g) x' f1 }# L2 M& W* p- H, _
都仲有主觀因素
) ~, P' r$ l, q+ D  L以前有個gf
) J; V- o' _9 v, A3 i$ G5 l" p佢打死都唔肯著絲襪" Z* C* e1 g3 M/ I- v: ?
話著咗對腳似義肢
) T4 j2 v7 u) c: t- m/ H! i! r- ~咁佢皮膚的確係好白滑7 L" n0 B! q0 |& Z0 c6 d& G$ B
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!
) k. x: z3 n9 O: C: e3 t
1 ^" {7 X# H/ X5 q4 d
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   
( ~* C" R; d/ l( b: g0 Y! ~
5 V7 ~( K4 {- v4 ?, L  q2 }我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
& `( h$ Y5 [0 U9 n" m2 J

% D# ~# N- g0 T5 ?2 q9 e佢俾你著真幸福8 r; \8 i  s7 \( e! f
好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   8 M# O" }! Y. t& c! \' A

8 q+ R) a% x) C
( M7 ~$ i* U7 z3 {我国的女生,
6 @; k8 \6 ?4 A: b: z. z' _$ W# }比香港女生多穿丝
& W6 X5 h1 H. L
+ b# T$ s4 n6 ?1 U) K0 q但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d+ G  W7 J( z9 ]. F  N6 T

7 ]( Z! _- Z7 M2 C[ 本帖最後由 ffstocking 於 2023-6-23 20:41 編輯 ]

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   9 v' x! v8 D1 C* F# Q( @
6 h% q. x' Q; {  a, I4 ]; L
2 j- e2 s8 q' d" O; L3 L  ?
但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
& h# F' V! \! ^# e6 h; U9 a
1 {6 C# A6 p" }# N3 W# p
以前的確係咁
9 d; H4 y% R7 T但疫情過後. D8 D) L3 |$ a& X
頭幾個月來港著絲的後生女8 H. w2 y' D/ V8 c
有薄黑絲/薄閃絲
. }! A# C: m+ V5 @, `一般都著得幾好睇
/ s) W6 e% T0 M" ?暫時未出現三個骨