嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   
5 `7 f* R, P' N, k
) ^+ r2 n, K0 a. N. b% O# t) V+ ]# S( I# R' _

( s5 W3 e9 z3 p: ~/ z問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
2 e3 `' H( D4 |
因為唔方便唔舒服囉
4 l8 P9 U  A" G; J9 G4 _你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅
: O0 l( N7 }) ?4 C8 {& ^$ c' C2 {: |( g- S4 N3 y) D! M8 ?- ?
肉絲著得唔好睇:老土
7 O! u3 [& C& |6 `3 |  ~7 n' I( i! p0 z2 E
肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

" U* N1 u7 x+ }9 L' v0 I$ Z* m倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的! \' P9 \, L6 f5 i# G7 P
是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦4 c( z. C7 X7 L
隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   / l( z9 o( ^2 K! y) Y- S9 k

5 {3 r: p$ M3 w! Z# [, P倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的% ^) ^1 H8 G8 `+ }
是絲襪的問題還是人的問題
$ u$ D6 V) L# P: u0 o

$ z4 E& v/ p- |+ H5 u' b都仲有主觀因素- `3 U" b3 a  i2 E
以前有個gf6 b, v0 l( L6 v# y
佢打死都唔肯著絲襪
" T. ^4 k5 S( ?$ N8 ^) M* B話著咗對腳似義肢
. p! J5 O' R# |. L咁佢皮膚的確係好白滑: ~$ c) i: u; k+ b$ M% s4 {
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!" Q" w+ K% Z! A7 z$ Q& M/ G+ c; `' B$ S

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   
' q; c3 i0 }0 b+ ]4 \  J7 o' A( w! j2 i) @# i9 `3 I

/ {; {& A" y0 k7 S' Z% r都仲有主觀因素
- f7 O! q+ }/ u8 I1 [% p) L以前有個gf8 L" E2 o& M4 S3 i
佢打死都唔肯著絲襪
# l' U2 R5 \0 G5 _( P話著咗對腳似義肢- F/ v8 b4 D  Y! g8 A$ Y: D
咁佢皮膚的確係好白滑# Q; c/ Y" |! A' U
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!! K& y8 D5 H2 m( Y6 q1 y
1 e4 W2 V: \* p6 R
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   
, O9 |( g8 ~" m/ j- p: K4 i
- p- ~8 k$ T1 a9 c/ w" y& y. {" w- T我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
4 \7 ~1 A" q( ?7 o/ Q) v2 ?/ D/ `5 R) _, ]* J
佢俾你著真幸福
6 ~0 K3 r- l* _/ h' \7 u好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   
. C( m" E% x5 k; [. c7 r8 P9 T( b: T# t% q/ T, {' ]2 ~! b% r

! q; W) ]' \/ v) n我国的女生,# V, \2 l- B* d$ T
比香港女生多穿丝
3 O7 i' P" V8 ]9 E ' L7 D2 {4 N4 v9 [+ L, ^) S6 l
但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d# U* {4 ^0 j/ D5 I4 I- ^% P
. m2 h/ g  j1 y0 l5 X

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   
' `# P& m7 k% @0 h/ ?
9 n% ^6 S4 t$ v9 l6 d( b+ X 1 ?+ |9 L* f( G0 O0 R
但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
! B  `) W1 h$ U
$ R( N# ?! U# y/ g3 S3 I. t6 a) D
以前的確係咁
. V3 t4 k" c+ C  Z6 o' [8 A但疫情過後
7 L0 B$ g! _& L( A: t& L頭幾個月來港著絲的後生女
$ n! M; j- C: Z! w: f8 s4 K有薄黑絲/薄閃絲: H) F  y- u# D4 m
一般都著得幾好睇% ]/ Z$ `9 e. a: ]; a5 j$ y$ R& f
暫時未出現三個骨