標題: [自爆帖]CD中做過最刺激的事? [打印本頁]

作者: Joesphine    時間: 2016-11-29 19:08     標題: [自爆帖]CD中做過最刺激的事?

落PUB識男仔?7 p( G, z9 C4 [9 ^0 U# R5 l

* l# T. c2 \- X+ A8 o% {* ^唔著內內偽街?
, T; _( v. ^2 w, X; _) Q
' D8 I3 q/ U9 s街頭表演?
" Y( e0 y7 Y5 k* p$ P
" h! t/ z$ F5 d我最刺激係前幾日CD中(中性打扮)在回家路上遇上老媽。。。
$ d- i  {% `. R5 b9 Q1 @% P* R- y% }* `$ H7 e
於是我先下手為強 指條LEGGINGS是天氣太冷才穿
* C! z# |% @9 ^9 y+ E" G% B
" Y7 ~  y3 C+ b: i還好那天有穿大褸可以即時包住全身5 P5 X7 b3 {5 s* G5 h$ ]3 n

2 p- V* ?# j* p6 X" K% a! n% O我們還一起回家 回到家第一時間入房換衣服
) n$ J! L1 j+ i" ^/ u, Y6 D) Q- R  f# j( i  j
作者: cd382638    時間: 2016-11-29 19:25

CD中最刺激的事 ,是不經意的讓路人喵到我著透明蕾絲內褲下收JJ的平坦樣子 ,那老伯口水都快流出來了。
作者: alexbb    時間: 2016-11-29 19:34

玩呢啲, w, e3 [. ?: g1 z6 r9 |9 s: Y

7 ~8 ?- ^8 F' `* @( M7 n1 i8 \試過去沙灘游水
作者: 820plastic    時間: 2016-11-29 20:32

引用:
原帖由 alexbb 於 2016-11-29 19:34 發表   / s, R/ `* j0 v3 N  a
玩呢啲
  ?. V# k( Y, U# y; |  w3 k1 P0 Y/ h: ]5 e  ?
試過去沙灘游水
9 \/ Q5 L3 e$ u. Z! W# @9 M; J- h* h: e* j1 E% ]- c
你好明顯唔同D bor
/ A* @  Y2 s  d% {7 d/ y4 x哥哥* e. o7 n& u  t' ?" [" l# H. Z

- J* ?' K9 z3 @! m5 _; z# ?4 Y
作者: heverclio    時間: 2016-11-29 21:47

以前試過去台灣旅行, 女裝打扮去剪頭髮, 進女賓區洗頭 7 n  w) ]0 B; {' e; b
現在都不敢看以前的醜照
作者: Nanase    時間: 2016-11-29 21:55

女妝去睇醫生: |0 _8 z+ t% |$ w; m3 R

}" I# D; S1 Y2 c
作者: 晴寶貝    時間: 2016-11-29 22:07     標題: 回復 2# cd382638 的帖子

這這這....太刺激了吧!我也頂多女裝去買洋裝、裙子而已!
作者: attacc    時間: 2016-11-29 23:47

變裝出去基本來說是個很大的考驗
作者: misslady    時間: 2016-11-29 23:52

引用:
原帖由 alexbb 於 2016-11-29 19:34 發表   
1 e; Z. s4 G! L) u% ^$ L玩呢啲
0 c  D: y. ~& W- Q: p: c& B1 m6 b' X, J
試過去沙灘游水
+ f. L* ]7 {# F  D/ F

- s/ Z8 Z( F- k/ ~" p# YOh... dressed bikini ?
作者: misslady    時間: 2016-11-29 23:53

引用:
原帖由 cd382638 於 2016-11-29 19:25 發表   $ o# S0 N0 B+ ?8 s* d
CD中最刺激的事 ,是不經意的讓路人喵到我著透明蕾絲內褲下收JJ的平坦樣子 ,那老伯口水都快流出來了。
% {# D* E. d$ T& D/ Q
* ]4 }8 Z  }) |6 x' w
he felt very hot..
作者: cokexd    時間: 2016-11-30 00:07

睇大家回覆都覺得刺激
作者: alexbb    時間: 2016-11-30 02:36

引用:
原帖由 misslady 於 2016-11-29 23:52 發表   
0 l: `/ {2 m) O4 L$ F, I1 m7 e
' n/ {( u$ F! J( y! x4 f. `7 O& b* u8 i. j6 d% V2 L
Oh... dressed bikini ?
8 a! Q0 t) g, G+ g
果時Bra top,沙灘熱褲,裙仔果啲囉。
作者: alexbb    時間: 2016-11-30 02:38

引用:
原帖由 820plastic 於 2016-11-29 20:32 發表   : B3 n3 z4 q1 o9 e% U  t, Y- e

3 Q9 f, y1 W- \5 i+ {) ]7 K5 a
  Q! b. q! ?6 C) H, J9 ?. }你好明顯唔同D bor
7 s2 @# _5 J$ x/ M哥哥. W0 D6 \8 m0 E
4 e! |) ~5 k3 N& V$ s% |6 @- o) R
! m+ t' C$ t# _) ?! ^2 c2 q- \2 u8 }8 B; z3 }4 A, z) l! W
哈哈,都冇辦法啦
作者: stupid_pig    時間: 2016-11-30 09:19

wow,正!!
作者: tkglobe    時間: 2016-11-30 18:46

去台灣旅行住旅舍女宿區,
. D" z" n$ B3 V3 p' N  l女裝去做女生專用岩盤浴 spa
作者: ladycici    時間: 2016-11-30 19:24     標題: 回復 8# attacc 的帖子

變裝出去真是個很大的考驗,頂多都是胸圍內褲+C襪
作者: adam5354    時間: 2016-11-30 21:24

CD去胸肺科門診照肺
1 O* @# M) a- f% ~7 ?, W# x3 v5 A7 T- j% P) ]3 D9 w6 P2 S8 i# u
http://hkcd.tv/thread-40597-1-1.html
作者: 變裝家務奴    時間: 2016-11-30 22:33

試過女僕裝行出去倒垃圾 都已經好驚比人見到
作者: misslady    時間: 2016-11-30 23:07

引用:
原帖由 ladycici 於 2016-11-30 19:24 發表   3 U% e3 u, s6 Q& H; d# i3 M
變裝出去真是個很大的考驗,頂多都是胸圍內褲+C襪
( B) W5 |+ D+ f1 I' c4 Z- Z% ^0 X5 i: H
dressed inside ?
作者: leetszsuet    時間: 2016-11-30 23:33

最刺激係換裝嗰陣發現唔記得带假胸
作者: Rachel    時間: 2016-11-30 23:39

做過好多野,但無乜算刺激野,但心跳加速既好多,e.g. 追巴士/火車
作者: Yukiyoru    時間: 2016-12-1 01:02

小妹CD時間唔長
* i/ G- \3 L$ N如果話最刺激應該係自己一個人平日行山6 Q, x, A" J: r: L1 \
好怕撞到人,但一路行無人又唔知會發生咩事
( U$ }& ?  h" l4 h; N+ n* ~$ _5 z[attach]149646[/attach]( Z6 N+ Z' V' l' Q4 X4 S0 J7 d

7 {! N& s8 V% g$ b! C4 h& N; Q% A. e3 N/ W  ?' c7 s, x
1 b6 T) K" o5 D" R

& w! e' V  k% J1 O0 H. ]) n$ Q# u" y/ }[ 本帖最後由 Yukiyoru 於 2016-12-1 01:50 編輯 ]
作者: mizuho    時間: 2016-12-1 01:37

' Y  ^9 s  W- R' M  ^3 `# X7 s   最刺激當然係毋找數然後上來發post
# y' {) z9 }2 r' X) V$ q             
1 v$ I8 w7 O) R% l5 ^# B4 I7 Z% v
5 v+ N* p, B4 r$ I' u[ 本帖最後由 mizuho 於 2016-12-1 01:45 編輯 ]
作者: jessica820    時間: 2016-12-1 01:56

去台灣旅行試過CD參加朋友聚會(其他人都唔係CD),仲有去夜市,博物館,誠品
. r* L; D# Y" {3 Q6 H" [( X! k# h# U. b4 B9 V# ?3 t" I0 z
作者: heverclio    時間: 2016-12-1 02:12

引用:
原帖由 Rachel 於 2016-11-30 23:39 發表   9 Y+ T% l: P7 `$ l& A9 i" N4 S/ c; L
做過好多野,但無乜算刺激野,但心跳加速既好多,e.g. 追巴士/火車
& d9 k" z) j5 X) M 很棒的體驗啊
, E9 u% \8 Z% E我很怕出汗溶妝
作者: ilovehosiery    時間: 2016-12-1 13:59

我試過穿絲襪去做指壓
作者: Feifei0808    時間: 2016-12-1 16:57

我試過偽街時做呢三樣嘢,大家覺得邊野刺激啲呢?
; `6 j- F& b$ e+ S5 u4 }1)著裙唔著under,爽到不行
* Q' B% I: d) T. j3 _2)真空(大褸入邊只著bra同under)出街
/ u3 L# ?* }- |, r3)戴著肛塞
作者: cdalicia    時間: 2016-12-1 17:35

CD开车,遇到警察set block查车。
作者: Rachel    時間: 2016-12-1 19:58

引用:
原帖由 heverclio 於 2016-12-1 02:12 發表   
" t) H- a  y+ B0 r  ?5 U/ l) N" C2 r# D7 e2 u, H7 \8 x" I
很棒的體驗啊  Z2 {1 t* m# N) r" X
我很怕出汗溶妝
% Q/ X* W$ P# _5 _6 d- ]
追巴士/火車有多棒? ORZ
+ `. U$ E( K& d* o5 M! N' r那時在瑞士,有點冷...
作者: Rachel    時間: 2016-12-1 19:59

引用:
原帖由 jessica820 於 2016-12-1 01:56 發表   4 F! |& a& m) y8 R. o2 \
去台灣旅行試過CD參加朋友聚會(其他人都唔係CD),仲有去夜市,博物館,誠品
- k# |. \0 O. ~( \; A8 Z* m6 |香港都試過參加朋友聚會,當中有新聞人物 XD
作者: CYX0728    時間: 2016-12-2 02:03

塞個肛塞 裡穿著吊帶襪+馬甲 騎車出門
作者: noredia    時間: 2016-12-3 04:12

CD入粉紅色WC..
: M9 u7 E5 [/ F" ~! a8 O) w# C+ U4 X$ D" ~2 n: o. R" j6 x
之後自我安慰...........
作者: leetszsuet    時間: 2016-12-3 07:51

不过真心想試下CD去旅行
作者: misslady    時間: 2016-12-3 10:06

引用:
原帖由 jessica820 於 2016-12-1 01:56 發表   
* {* r: J7 E% i! V0 Q% J去台灣旅行試過CD參加朋友聚會(其他人都唔係CD),仲有去夜市,博物館,誠品
- y- [9 k$ w0 A+ `3 ?1 v0 v
, y$ s* p( x1 V# Y2 lGood experience. 5 b6 i. ]3 j# A2 ^# [7 T

作者: bird332359    時間: 2016-12-3 12:18

怎麼大家都這麼厲害
2 V( A+ C5 Y$ i: e/ g我都不敢出門) m" Z3 }  q. H0 }5 ?3 c$ M
偷偷在家穿女裝過過癮5 b- Q' e. A0 N' I7 P$ y) C
算是最刺激的事
作者: wen611011    時間: 2016-12-5 13:25     標題: 回復 31# CYX0728 的帖子

妹妹,妳好強哦!不過也很淫哦!還塞肛塞呢!
作者: joey1234    時間: 2016-12-5 17:30

最刺激試過係library CD 有男仔同我倾計
作者: hazelwong    時間: 2016-12-8 16:12

引用:
原帖由 joey1234 於 2016-12-5 17:30 發表   + }6 F3 C( S  r" e, l- h. C; z) r1 u
# m5 o( m1 z( d2 Y6 k有無比人抄牌?
作者: misslady    時間: 2016-12-16 19:42

引用:
原帖由 joey1234 於 2016-12-5 17:30 發表   . S- ^' C$ U) Q! [
8 d$ ~& J: j+ `* Q# y: e- D4 V# B; N- s* Y' G$ P
public library ?
作者: kayan0829    時間: 2016-12-20 23:25

試過有一次係商場殘廁變裝既時候 突然有人敲門 嚇到我心都跳埋出黎
作者: applechoi    時間: 2016-12-21 09:05

追過歐洲嘅火車(又其實本地火車不是真火車吧XDD),買bra,女裝suit 同lo服,修甲...係咁上下啦
7 y* P) U3 A. u# h5 D1 `! }5 {: s5 o( {8 w- L; `: S
其實真係唔驚險haha
作者: acm2007    時間: 2016-12-21 10:30

引用:
原帖由 CYX0728 於 2016-12-2 02:03 發表   ' A. K0 |- t( J3 l
塞個肛塞 裡穿著吊帶襪+馬甲 騎車出門
; n/ S6 {- U; a7 k: T) N- h* f# f, }6 C5 T9 @
真係夠晒刺激
作者: watergap69    時間: 2016-12-21 10:55

引用:
原帖由 cd382638 於 2016-11-29 19:25 發表   * m: H/ _+ m" G2 y# A& v
% g. g  `8 i1 B" b1 b( K: n  \" _, I  r" c: h6 R  t) O
這個小女子也想見識一下
作者: watergap69    時間: 2016-12-21 12:01

引用:
原帖由 Feifei0808 於 2016-12-1 16:57 發表   
, q8 Z( |8 G7 |我試過偽街時做呢三樣嘢,大家覺得邊野刺激啲呢?" O+ b' s6 V  A8 L4 ^
1)著裙唔著under,爽到不行/ {* V7 U- h, C( T( v' h
2)真空(大褸入邊只著bra同under)出街
2 J: _6 L( [3 A+ ]: t; i3)戴著肛塞
# E/ A  h( H& u4 U( ^7 d% L2 ^% A- }! Q/ ^
有無試過三樣一齊做,然後脫了條under,
0 U* w4 C/ I' Z* W' x2 u9 t條under還有一半掛在大腿上,2 K: D& y* @# {- L8 h& M5 Q2 ]/ C
支肛塞凸左出括約肌2吋左右,5 M* a5 l- `: x% F+ k
在走路時磨往兩邊股肉及肛門括約肌,- J% h( q0 Y' d$ w: g4 V
行下磨下就流左D精華出黎呢?
作者: watergap69    時間: 2016-12-21 12:04

引用:
原帖由 CYX0728 於 2016-12-2 02:03 發表   
+ \) l0 i! [; c塞個肛塞 裡穿著吊帶襪+馬甲 騎車出門
) c% U# x7 @1 E* \
* T/ s1 h2 }* w  l0 d2 X# K$ J8 i6 F
這個小女子也常做,還要選擇多減速障礙凸起道路駕駛,好刺激的喔,會叫的
作者: watergap69    時間: 2016-12-21 12:05

引用:
原帖由 wen611011 於 2016-12-5 13:25 發表   % e$ z( _1 @7 f
妹妹,妳好強哦!不過也很淫哦!還塞肛塞呢!
5 W+ Y' t+ W0 P5 [% b. d' y. B/ \/ G; H: W4 c
肛塞很長很大的嗎?
作者: Yukari    時間: 2016-12-21 13:18

著住ol suit咁上去美容院做facial 做完又化返妝行返出去
( o  [; c* Z* a3 {' |( T. ?0 D, {  q" F: H
不過我同班美容師好熟就真
  k. ~, {8 Y4 O& W5 m5 b) ~! y+ ~3 i8 L1 K" t5 O$ M
遲啲應該會試下拖男仔手行街
作者: qq465368013    時間: 2016-12-21 15:07

Very good!!!
作者: cdloverhk    時間: 2016-12-21 19:07

我試过CD完見到老師 嚇到我死左
作者: Rachel    時間: 2016-12-21 20:32

引用:
原帖由 applechoi 於 2016-12-21 09:05 發表   ' P0 }: K' C- g6 t7 v7 i
追過歐洲既火車(又其實本地火車不是真火車吧XDD),買bra,女裝suit 同lo服,修甲...係咁上下啦
( X2 M5 m9 ~: h. x4 P- x
6 f8 p/ H- W! a0 k其實真係唔驚險haha
9 U# c# V; Y* N2 U3 v$ y$ D
因為通勤所以唔當? XDD% `; I- I: |# M8 }! I3 ~! N5 ^
" T/ f6 g2 R. f! f
其實驚險好似同FF度掛鉤 XD8 M+ }! N3 b' ~/ e* O( {* a" \- ~

* ?1 V1 s1 t) F' r' w[ 本帖最後由 Rachel 於 2016-12-21 20:34 編輯 ]
作者: karen0129lai    時間: 2016-12-21 22:08

工餘時間全時間女裝生活...
作者: Mseven7    時間: 2016-12-25 14:03

最刺激的好像野外愛愛…我下半身穿丁字褲短裙側坐在公園愛愛(很多人走來走去)
作者: applechoi    時間: 2016-12-26 21:29

引用:
原帖由 Rachel 於 21/12/2016 20:32 發表   
8 H# H, P5 B* i9 r. Q
! x2 t! ~5 |- [2 B因為通勤所以唔當? XDD
$ J. U0 I+ b  F2 _0 C8 S6 g- A, p; }1 O. u* M6 ^
其實驚險好似同FF度掛鉤 XD
% @6 L6 v2 a) H
火車...就是感覺很不同吧...外國也有火車通勤的人,很多火車線也夾雜著local stopping service 作為一般交通工具。但本地火車感覺就像是換了名字的地鐵3 g7 N( A! ]9 _1 r+ b" G9 N

& W9 H& ^  O8 w( l% J$ t$ b8 `至於驚險...是不是FF度很難說,或者是我倆早就不打算挑戰法律界線...於是挑戰的重點是做一些沒什麼好怕但以前沒做過的事。感覺就跟去跳降傘一樣,在預知範圍下挑戰未知
作者: Rachel    時間: 2016-12-26 22:04

引用:
原帖由 applechoi 於 2016-12-26 21:29 發表   
- \6 g, [% B8 c, c+ y+ U* }
9 F: ?) Z0 p6 K火車...就是感覺很不同吧...外國也有火車通勤的人,很多火車線也夾雜著local stopping service 作為一般交通工具。但本地火車感覺就像是換了名字的地鐵
2 n6 U/ q, M& w' J2 M. }! g8 }/ ^9 J) f4 S: g. ^
至於驚險...是不是FF度很難說,或者是我倆早就不打算挑戰 ...
& f1 U: e' u% u7 m5 M  O你咁講我明 XDD 香港太細,無乜intercity/郊區 feel
! K/ j7 e$ W9 k0 H! \/ C8 T7 ]0 F3 |/ J4 ?8 i, J
法律界線嘛....除左pm講果d都無乜啦,就算果次都唔係求刺激5 n$ x- h0 M9 C8 d6 s- H
反正Apple同小R應該都係平常心睇女裝,無乜挑戰可言...只係單純自己想去 XD
" f( l1 W5 L& N; p幾鐘意Apple"沒什麼好怕但以前沒做過的事"既講法
' f6 N$ t. K* U% C利申:九月去左玩滑翔傘,好正) b  _3 Q9 t1 F5 M6 G5 C1 m* @

7 @! _# ]- g. }1 ?[ 本帖最後由 Rachel 於 2016-12-26 22:07 編輯 ]
作者: skylinehk    時間: 2016-12-27 05:11

Cd mk學生妹 去後樓梯自拍,點知中途有班mk仔入黎食煙...
作者: applechoi    時間: 2016-12-28 08:00

引用:
原帖由 Rachel 於 26/12/2016 22:04 發表   % R1 L% \9 u( [' O, f6 w2 d% Z

* L9 e, q4 S. t" Z6 I' N5 r你咁講我明 XDD 香港太細,無乜intercity/郊區 feel! O  ~0 `! s2 p9 E; v0 r

) ~' D( G1 E1 H& f法律界線嘛....除左pm講果d都無乜啦,就算果次都唔係求刺激
1 X3 B! n% `2 G5 o反正Apple同小R應該都係平常心睇女裝,無乜挑戰可言...只係單純自己想去 XD
$ ~* N. Z8 o( Y1 J& h+ H8 u% H幾鐘意Apple"沒什麼 ...
- H4 \' [  A" c% {: |. W6 q, O
自己想去<<<完全認同, h. v3 H/ w: R. }& ]

9 F9 B. ]: i( KApple還未到小R及幾位大神的化境,女裝對於我有"放下"的成份(這個有點佛謁)。但性方面的FF早就所剩無幾
* j6 G  |* A9 _& d! [於是我只是當自己是真娘去做某些事,用點無謂錢去滿足心靈
作者: liuhuiyin    時間: 2016-12-28 16:28

試過走入學校還有校工對著我打招呼,還完全當我是女同學
作者: Wallkerjoker    時間: 2016-12-29 14:09

嘩!好正,好似好刺激
作者: Joesphine    時間: 2016-12-30 05:46

引用:
原帖由 Rachel 於 2016-12-26 22:04 發表   # `) |6 y: N1 O7 R0 L4 U

0 h1 M7 A9 }8 ^: R你咁講我明 XDD 香港太細,無乜intercity/郊區 feel# |2 m7 I: X+ [2 x
6 ?! y7 ?4 h) _! p
法律界線嘛....除左pm講果d都無乜啦,就算果次都唔係求刺激3 u9 [0 Q" O' C' _$ ~4 V! C
反正Apple同小R應該都係平常心睇女裝,無乜挑戰可言...只係單純自己想去 XD
. j& z% S$ A# @. o! T幾鐘意Apple"沒什麼 ...
; @5 N' ]. M% e) Y  S9 L. W$ M# h- O+ N- F0 z& J
呢個好似好爽咁播
, R, z$ S5 `- X" \' K6 n3 i澳洲果D先有得玩嗎?
作者: aaabbbvvv    時間: 2016-12-30 07:55     標題: 回復 52# Mseven7 的帖子

姐姐也太大膽了哈哈
作者: ky_yu1992    時間: 2016-12-30 08:53

不在香港時!試過係公共停車場,自己車入面變身+化妝!: U% Y8 n6 v+ {
變身後女裝行出來!中間有好多車經過但係都無俾人發現!  P4 q) p! X( [: p

% s* M4 c- j' H/ i又試過變成女仔之後,人有三急,入咗去滿人的男廁!
作者: comndtfwe    時間: 2016-12-30 11:17

非常厲害
作者: cdalicia    時間: 2016-12-30 11:37

看回帖都觉得很刺激,试过变装看电影。
作者: Rachel    時間: 2016-12-30 22:12

引用:
原帖由 applechoi 於 2016-12-28 08:00 發表   4 d+ r% e" [9 B- N/ s$ m
自己想去<<<完全認同1 S6 k9 e+ s  H" A% a! M# `7 ^, r

( j& m) f" R$ h3 lApple還未到小R及幾位大神的化境,女裝對於我有"放下"的成份(這個有點佛謁)。但性方面的FF早就所剩無幾
& W8 e! y1 C, w  v9 i於是我只是當自己是真娘去做某些事,用點無謂錢去滿足心靈
) b* G2 P+ h# ]$ @0 H, V"自己想去"呢點,係旅行時真係感受好深 XD
0 Y# v- g& a  @. ^+ o# u: P: [" j2 u$ E& ^3 w# P
好彩Apple將小R同大神分開寫 XDD "放下"呢下有d明 sosad FF就幾十歲人邊有咁多性幻想啦 XD
" ~: ^+ ~4 o3 B( \. [& ^
  F8 e. l+ a1 r8 P: W( o
引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-12-30 05:46 發表   
  }" {& }( f2 H# V, T8 g! A4 v' H& f3 W# a  X# T9 |! Q+ H, A

% C0 P$ A/ D. h3 C! P$ t1 `呢個好似好爽咁播
  v9 p) f4 ]" a; N) A1 ^澳洲果D先有得玩嗎?
( l; b5 ^3 W" f- v! E7 P澳洲無去過~~小R係瑞士Grindelwald玩
作者: angeldesert    時間: 2017-1-8 18:14

CD go to the park at night
作者: happysappy    時間: 2017-1-25 09:06

我都試過去沙灘,不過都唔算最激
作者: nickycd69    時間: 2017-2-17 14:39

午夜2時只穿高跟,內褲胸圍在後樓梯行上行落, 高跟好有feel
作者: melulu    時間: 2017-2-17 16:43

我只試過高跟+黑C+窄裙OL裝扮, 半夜騎車 ,然後停紅燈 ,剛好後面有車來,好想快點綠燈.....
6 g2 q7 F8 L5 {/ G1 O& T% p, @然後不到家的路上,在半路因為太過興奮(怕被發現)就洩了...
作者: regina1010    時間: 2017-2-17 16:52

試過有學生妹走上前叫我可否遮埋佢同行往巴士站,感覺勁矛盾,臨近巴士站個學生妹同我講byebye同唔該,但我居然回應唔駛客氣,果刻佢呆左幾秒然後繼續趕巴士。
作者: fatduck    時間: 2017-2-17 17:56

試過喺另一個城市,出街兜個圈咋...
作者: 73A    時間: 2017-2-22 05:18

在大陸既鄉村,午夜接近3時,只穿胸圍內褲(見頭像的)出門行,出埋大街,出大街前要經過有一條巷,果到兩邊都係屋,行果到勁緊張,如果一有人出黎就GG了,出到大街見到無人就行,行左唔夠一分鐘因為太刺激就射左
作者: errors    時間: 2017-2-24 15:08

只係CD 後, 係後面插入震動棒, 然後自縛。 慢慢一邊爭扎, 一邊等待高潮來臨。
作者: newcder    時間: 2017-3-25 05:39

試過著住sm款馬甲,吊帶黑絲,6寸黑爭鞋仲化晒妝
3 K( K; {$ m; A, b: f- |2 m* T- @2 y
同gf係露台大戰n回(我100%直)
8 N. r9 E) I/ o" _1 d5 p0 o0 T" U4 H; u- \: n* _5 C6 I

- @/ c1 \! f- v上身超熱下身超攰
作者: oscarnip    時間: 2017-3-26 03:20

變装後出街,入女厕所厠所。
作者: StephanieCat    時間: 2017-5-13 02:30

平時有間屋邨bra鋪我成日去買開,d sales 應該都知我係買俾自己,個陣趁bra 鋪差唔多關門既時候男裝去買bra,本身決定左一定要開聲問可唔可以試下,勁緊張之下簡左個唔岩size既bra,試個陣先知,唯有問個sales
作者: YLK3    時間: 2017-5-13 03:13

試過俾男人問去酒店,跟住佢請我落 bar 飲酒,之後去搵左個樓梯底俾佢摸到興晒
作者: event1548014    時間: 2017-6-6 00:48

曾經有穿著裙裝下樓洗衣服
% m) d% Y+ H! [9 u) ]7 w, [走回樓上時聽到同租屋處人回來  E5 j) P2 J' Y
差點穿幫
作者: Stella-Cheung    時間: 2017-6-7 07:57

玩自縛、塞口、矇眼、夾乳頭同塞個震動肛塞自慰,超爽
作者: HKReindeer    時間: 2017-6-12 10:08

CD中做過最刺激的事,當然某天夜晚在街道上時候突然「小弟弟」處於興奮狀態
8 h" A" ?, m  p" r
2 t4 ^" s3 G: K& [- Q+ g但通常這個時候「小弟弟」係不會乖乖聽話就範3 k. D- w0 b! u& l
: h% s' D/ h! N% D
幸好當時我衣著是連身裙+黑色絲襪+12CM鞋跟黑色尖頭高跟鞋,0 h7 t% ~; @. l
$ ~  v# p+ I8 J8 w/ d5 o
而且內褲有硬物壓住「小弟弟」不然就被人發現
7 y! O" Z/ z  d: G8 j
' S/ s/ i$ q5 L雖然有內褲有硬物壓住「小弟弟」,但「小弟弟」太過霸道不能停止處於興奮狀態2 Z9 o5 q7 {$ W. I/ J4 V, m/ O
8 _$ {! }2 }0 r
所以為了停止「小弟弟」處於興奮狀態,決定釋放它吧! N6 X+ D8 e6 E  F, Y7 |

u/ P$ f+ D( V0 A0 Y- K$ g" R8 v+ d但因當時我穿連身裙+黑色絲襪+12CM鞋跟尖頭黑色漆皮高跟鞋來準備釋放「小弟弟」興奮情度,係最正
- f; b0 b9 x$ c# ?1 h$ U7 A! u3 y2 E; k, u! O% x2 @' H, \2 l
因為我最喜歡配上這種尤物,當準備就緒釋放小弟弟時我就將正在身穿黑色絲襪一手扯破露出「小弟弟」8 V% M% S" p' S0 {+ V  w+ [

' c+ ?( }# F4 l; A$ a但扯破絲襪期間「小弟弟」一度不斷在黑色絲襪裡心急出來,令少許精液流入黑絲裡
; [& l8 p' ^4 o6 h/ G, R: Z- H) ]7 D' l, w, z
被扯破絲襪後絲襪裂縫不斷裂開到大腿兩側,這個時候我不斷扭動自己美腿做成好似被下體裝有震蛋震到快高潮既樣子) ?, R+ k6 e9 Q/ N" a- p
5 o) H, u( c% K; v0 a/ R
將小弟弟留出黎既精液流向我自己右邊對腳絲襪上,然後又流向左邊我自己對腳絲襪上,  z: z2 F8 Y5 T& e, O- j
/ s& C& E) Y9 M7 z) n
不斷反反覆覆這個動作後,尾聲既時候我還脫下12CM鞋跟尖頭黑色漆皮高跟鞋,盼望還剩多少通通流入12CM尖頭高跟鞋裡,
; v5 H- k7 O; H! \1 O0 [; T% @$ j/ n$ `4 K2 `
釋放後,過了一會兒我才將手提袋拿出乾淨黑色絲襪在現場換掉自己被扯破既絲襪,再穿上有自己精液裡12CM黑色尖頭高跟鞋離開
% b& k: N6 v3 Q7 z6 Y2 `1 f) T( N  n& Y: u. g
這件事係我有史以黎CD中做過最刺激既事,但最重要這個過程冇人睇到、影到^_^
  h# I7 Z; [7 x2 l

0 N  F# }+ f4 P% u; V& [" ~6 }[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2017-6-13 05:36 編輯 ]
作者: xmanxx    時間: 2017-8-8 12:53     標題: 回復 15# tkglobe 的帖子

唔會被人的返出嚟???睇護照都知啦
作者: tkglobe    時間: 2017-8-8 18:43

引用:
原帖由 xmanxx 於 2017-8-8 12:53 發表   
% d; v: E2 W, ~7 @5 `: u唔會被人的返出嚟???睇護照都知啦
2 i5 ~8 ^4 b9 W7 {
+ k+ v" s8 F( r; i9 |
我俾護照 checkin, 佢淨係睇完名揾 booking 就俾返我) f, u3 o/ F8 m- b- l# ~, ?0 u" D
仲同我講女生區在樓上
作者: Venom1688    時間: 2017-8-9 12:33

試過胸圍內褲+C襪行出去倒垃圾比管理員見到
作者: ansonw20010512    時間: 2017-8-9 13:17

其實CD時去廁所真係有D驚,但有時出去成大半日吾去又吾得
作者: peachfor78    時間: 2017-8-9 15:12

都只敢晚上透透氣
作者: HKReindeer    時間: 2017-8-14 11:13

最刺激咪互相後花園囉 (即係:互相肛交)
; @% s: A7 L3 r* l
: Y: b7 K! {& ^1 q+ l9 F仲有少少記得開房互相後花園,
* U" {& R7 F6 a
4 E/ t( j: R5 H3 u入到酒店門口去拎房間,當然有一位係CD另一位唔係CD
" g# N/ k# y+ W# `
4 F6 E4 B3 h( h  R* h( I+ X- _但入左房之後,就黎個大變身(2位都係CD)
* X& M- m! Z1 ]% Z- _3 ~
. S  G% e0 Z, Z7 T+ E7 a7 P過程已經唔係好記得點樣開始先,同講左D乜野
( `( I+ W, O8 A; @2 L+ J) V* X) i5 Q  N3 |' v0 U
只係記得雙方都有互插(包含已帶埋安全套),
& h" }: s+ H! H7 U  y# k7 Y2 p& k/ a% [) s1 v
出盡各種姿勢,咩老漢推車、觀音坐蓮....等等; A7 \8 a! ]! v! W" T

# V9 h! P0 T; o% k( t1 C! C最後大家插到已經冇晒力,只知道我當時對高跟鞋仲著緊同埋個假胸
( _$ U1 _1 q0 z  R1 K5 G6 f/ n+ m5 Q+ x/ {  y0 k% X. b
不過我著緊既絲襪被對方扯到已經唔係絲襪了. }% B+ b! J* g) b' n4 n

: `4 @# y! f3 x8 e4 V* b但已經插到好爽,走之前變番CD仲同我講...........
作者: ho123qwe    時間: 2017-8-28 05:04

試過著住黎訓教,突然啊媽開門,9秒9搵皮包住全身
作者: Castiel0724    時間: 2017-8-29 12:31

引用:
原帖由 ho123qwe 於 2017-8-28 05:04 發表   
0 j5 P- I: G9 E; a2 W7 V6 {" J試過著住黎訓教,突然啊媽開門,9秒9搵皮包住全身
/ W6 T" Q# t( a" O) W5 R
我都試過嚇到流哂汗
作者: aliansex    時間: 2017-9-3 03:27

網上約到一個TS對我做sissy session.我貼身著住情趣吊帶絲襪、連身情趣內衣,後頸有蕾絲繩系住,未著內褲,男裝撘巴士去到佢酒店樓下,走入樓梯間,換成全套女裝,有假髮,著高爭,跟住出來搭lift上樓,行過酒店走廊(聽到身後有人出入房間),去到佢房間,然後sissy session。
作者: 解曉虹    時間: 2017-9-3 06:14

I have only tried putting on bra and panty with pantyhose covered in male clothings flew from Hong Kong to Tokyo.  Wait there to transit to Hokkaido.  Then a night with bra,  corset,  panty and pantyhose to have dinnee in hotel's restaurant,
作者: cicilam    時間: 2017-9-19 22:08

著 BRA TOP 同瑜伽褲去健身,跳普拉提。
作者: misslady    時間: 2017-9-19 22:59

引用:
原帖由 aliansex 於 2017-9-3 03:27 發表   
) r$ M$ I, R# \/ I+ x) Q網上約到一個TS對我做sissy session.我貼身著住情趣吊帶絲襪、連身情趣內衣,後頸有蕾絲繩系住,未著內褲,男裝撘巴士去到佢酒店樓下,走入樓梯間,換成全套女裝,有假髮,著高爭,跟住出來搭lift上樓,行過酒店走廊 ...
; h- H% Z4 w- [- u$ u( Y8 y
  x1 K. j2 _# X! ~WoW..  good experience.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0