嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

試過一次真的感覺上癮了

妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,$ E( ]" [( S6 T% N" Z7 L
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點,佢內射我果下,我感覺自己好似真係女仔咁比人佔有,我叫佢不要拔出來等我感受下回味下,結果佢係我入面硬番,直接第二回合,可惜到佢再射我都試唔到被操射,但呢次經驗我令我好滿足,好想再有下一次。
9 D/ _- K: I2 {- L" d; {) G" g7 D7 G2 k- @: N1 ]
各位妙姊姊有無呢個上左癮感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   & |" w! A0 B1 F6 a5 n" j. f0 X
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
. \. s- g) I9 k6 u直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
. M  C/ r/ g& J8 g

0 G9 M3 a0 y; J8 J2 a' ]我也有同感8 ]9 N& d9 G4 w) m$ {) x) R! x
真的阳具,有溫度
# ?. x* Y9 o) p( T/ j! s! ~8 X2 S0 K在我洞子活動時,9 v4 `. Q) F# T5 c+ ]( ?
我感到自己像女生可以
# d# h6 z. x1 S/ X; S5 w享受阴道高潮⋯⋯

想試
9 o, k, y+ g: Z* m0 O, {6 s. n麻煩師妹借個男朋友來

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-2 17:50 發表   
+ ~1 |# @* j) |) K/ \; j8 B  ~
! p; W$ ]$ F6 M$ M8 |1 a0 a& i4 j3 I3 _! v
我也有同感& x* ^* A" A: P1 k- p' u
真的阳具,有溫度
; v3 e3 `, V9 m0 U5 l$ W在我洞子活動時,3 P+ V3 [+ u6 g7 Y
我感到自己像女生可以/ m( C7 s) b$ Y/ u9 Z- K
享受阴道高潮⋯⋯
( b) t/ g8 U, V
/ M! K2 J, }! R: q8 H
沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好

回復 3# 出租myleg 的帖子

男友不外借,除非男友想三人行

內射 / \! h/ g8 D- ~6 g: y
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯

小心傳染病........

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 23:18 發表   
: s8 M+ z) ?# t6 _% u8 y3 E7 J* o0 X

& T" o- m5 x  P" v, ^8 B沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
. v( }# {2 p2 V; n7 p7 L6 G6 l5 }& Z" i2 X5 x3 u' G, q
假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感4 \1 d" I/ q* c: s  ?
,射精前特別硬

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   & B0 d  `4 g5 H
內射 " s/ m/ K5 T" m) u9 C4 Z
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
) H5 o* M1 ]2 f

* ~) o: ?  N' ~( u* b8 s我要有感情,才給內射

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   6 H( G4 B$ r. y) b! }
小心傳染病........
. _1 D9 Z' @+ t9 t: }6 G0 o2 |& d( g9 V5 ?8 Z9 K
我必須有感情,才能不要用安全套

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   
  l3 c* r9 {$ d( z$ I/ l( d) w內射
  g; e7 ?. l6 E驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 00:21 發表   
; n( C5 S6 s- f7 C0 i" e5 r
! h8 u8 _" Y) P: w3 Y8 |- f8 ?& J. D1 m: l; m0 t% J
假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感! S8 a3 k) c7 _
,射精前特別硬
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表     H' X% @$ c/ m2 n. _
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
* e0 I9 V. Y# u6 A: b" m
- Z+ o  n$ C& r/ z; @* Q" I
我也是好喜歡洞子,被填滿感覺

見你搵到位愛你的另一半替你高興,不過要注意安全
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

安全是最緊要的。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 14# Spottedcrocuta 的帖子

多謝,放心有好好注意安全

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:02 發表   0 S# Y. s" g7 j- j- w# A# z0 y
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
; e) G1 `! g( d8 g5 ]( E
  V$ J4 z8 h; _
你觀測到佢有冇病咩?

引用:
原帖由 JessBB 於 2019-10-3 10:05 發表   # m* H1 i# J; A2 ]" I  g* A
安全是最緊要的。
0 ?" v/ ]" ]. T. s
  Z, t$ L& M" U( D# g好多男人很貪心的
1 U5 J$ R9 Z- e" W& U' r初相識時叫吹* U" ]# x$ W& g' g
之後不想用安全套,外射. V) H& D0 g5 |
我肯時又想口中出,最後又想要吞精

回復 1# Siuyan1812 的帖子

男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:16 發表   
2 K3 C$ v' O& J* j; x! t男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
) y! s: K0 a$ K6 x( }% g: M
: i. Z* I3 y% h2 I同感的,真的阳具,
; a- B0 C8 b# P# [) [含時囗感也好
) U; P& b/ W! V) |會流出奌分泌- ?  ]; A( T' D1 @
我會吞下,