嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
, q/ B' c3 @/ T/ V. L; e/ {
6 D3 Y5 x+ H: H4 g# q, x另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   + F+ S% [& h% C- @2 C
真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
) v9 t! Q! U" a1 U( \0 K$ T
- X) d; f; l% z1 ~1 g7 k另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
# X  z: H! b" F
終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,
  A3 b3 z- C- w% k4 ^但化妝最大問題係眼眉0 L/ O+ s9 R* w: O# c- |
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清2 h2 q6 Q  k0 z/ F& o
要修眉就要cut眉毛
& E3 M' m9 q, r) X+ c" s* y個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢' F# Y3 c7 h* o) b0 N! E
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
: o" y5 y" M  O; F2 E) F- F9 H點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   , {4 O( |1 c" ]5 P
我都學緊化妝,,,,,,,0 o! }& t& @8 z: Z
但化妝最大問題係眼眉  [9 U4 O5 T. J
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
; U$ f; }$ \& B! `要修眉就要cut眉毛0 v$ \! y- w# }5 L) Z+ s
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢! E0 T5 y6 z( t' ~; d
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉: g  S/ G9 ~* E! V! @6 K% `: E( F
點答呢
2 d) G7 V. N% F) ^
頭髮長左厚左都要修啦' g. P$ z' N4 I2 F
鬚長左都要剃啦4 D  ]" s0 ]. E! `
何況眉毛5 a4 \/ E- h! `! T
大把人修眉啦+ j% I1 Z3 X. h
d男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   " K. r6 O( N' @. n" M; L
我都學緊化妝,,,,,,,
: i" H, x+ u! R7 B% u0 j1 y% I但化妝最大問題係眼眉
0 ~" H1 p1 e. X+ L& W假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
8 R- R3 T( U. c' @6 E要修眉就要cut眉毛
# S4 Z. \8 B% {5 d個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢/ ^; y5 r! _+ S  e  B* r- F% ?  W
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
$ ?5 H$ N8 l; r0 ~; ]/ _( Q- [$ ]點答呢
cut眉毛唔想人知
# D$ h6 I7 }& K1 q5 }: K% U最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   + s" c0 A4 B9 Y* }6 C) G! s
cut眉毛唔想人知, \3 A4 c6 E8 v
最好每日少少咁CUT
3 T5 X" g7 o* h& A
仲要記得要小心d% G, E- N, S5 C
好似我咁一下重手左唔見左忽5 Y& j8 ?6 _9 q
想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   
% X, A0 }6 O! {0 C" T4 v4 B' k8 Q0 B9 w! R% q( `
終於有人講野似返人話了
; @+ |1 F7 T: D6 k; I+ R: O4 h( i) G5 u8 G
而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma
; O6 @4 r# f, k咁強勁??0 t  _- N( K4 E: s2 {3 K
不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!5 j" q# C1 r4 ~( h8 c
化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇? % `% T- T& Z* E: T9 t2 A, {. ?: y
8 ~) f: m) J: p: H
跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   
2 Z9 ]3 L% M9 X% j& V/ K2 R3 O唔知點解
1 q3 r7 K' a7 p. T2 m. w0 v/ V2 S- Q9 a我一望到個title
& O& S. D2 p2 x  ]: z' z9 {# q/ z即刻諗起樓主
0 N2 d4 W! B. I: y6 u* U心儀大叔