嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Long Time No See - 心儀CD研習班

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   9 n+ Z2 g% J; p; P- z
番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~$ I* M' @& y& `; q: J+ B* p
9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
( w7 w! o# V5 q- _1 d# I
你新手?新你頭個XD3 r! a: U( s) C
我唔算復出呢,哈哈

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   " ?- C- Z- f0 i- ^/ y

* l; ^, q/ i9 D朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定' v$ t4 M( J) |# l
咩叫原教旨毒?
5 ?, N' A: n/ S8 h% {以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD
7 P& ]6 k9 \0 o! B0 G3 [4 M6 g
3 l9 n( u! S# y$ t# H9 Q9 x原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦' H, E9 L4 ~% }- s6 f' D
簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

Zoom 上堂?
  D1 F' w2 u5 r" x) U! C6 K; [. u3 S+ S( R: g7 a
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   & I- Q% G9 V6 W" ?

& E7 K: f' q; r會有人記得好開心
9 k+ S! @3 g$ \, h9 o不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
; [8 U. [% y9 U% g0 d6 g
2 F8 t3 Z( `* \8 i: Z- o3 C
你都話恐怖。好多人要删相。
7 [/ _  E  V' c4 b8 z你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w=" 2 p; K" e- P3 N& y1 }% S/ P
好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   
% j! m$ D% C  w. u我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
, r' O8 m5 t: {! {: |
0 d/ \. _% N7 j只是 熟女 ( x0 s' f8 g7 a
1 q7 B% u8 d& \  B
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

只能說大家都長大了

好久不見

回歸回巢回坑回乜都得
( C, [# m7 B( t& }回來就好了 long time no see

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表   
7 Y# x. Q0 S$ X好久不見
9 t  e' E7 e/ k% l
" D  B8 ~: s: S8 f* ^! ~
心儀一岀手," F; L, Q! e3 X, G4 n
好多 以前的姊姊,也岀貼5 M! w! u7 ~  X. k$ L; R* O  `# t
  G1 f' L, y* a8 N" e5 v
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表   . _& X) R; d  x2 b# r* `, b% p

0 ^8 K) I4 `0 H: A) B2 G" c, D. J, y) z: F' z6 S
心儀一岀手,$ J" K  O; a, |; @) K
好多 以前的姊姊,也岀貼) s7 d# [* P' r  O) ]

6 g$ O: T0 b/ f1 `(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
' u2 k: |8 }; w) b* W. ?6 c7 s因為不知說什麼好

我都有興趣呀,心儀姐姐

最近訪問的版塊