嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

引用:
原帖由 et0510 於 2020-8-22 11:40 發表   
% ~  X+ C7 Q! m' _咩價位 ,淘寶嗎?
6 @2 F) E  k5 p3 N+ A! N4 G9 d! E
6 p" o7 d8 E3 o1 N- D' s0 ?
當然係淘寶,主機一百,配件逐樣計,不算貴
% _9 D5 X5 D7 f: A+ U4 h' Y& ?& c9 o( n* r
引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-8-22 12:18 發表   
8 H4 j, j) A( V% ]9 w0 x$ s+ b好似有d簡單,有無危險ka?
  k5 ]! h4 b) \1 o1 k
9 a% q; B1 A6 o1 e1 r7 K心臟唔好就不要試,因為電嗰陣時會好緊張架,尢其是電乳頭2 O: _- M( q5 s. f
0 |4 a1 H& _# D: ^

好好玩咁呢

引用:
原帖由 Linna 於 2020-8-22 11:00 發表   
4 r. g; I  B/ W  F# T買DG-Lab啦,是另一個體驗
$ R8 q% `' {. P9 t, n1 h

/ O& `- [2 m% _& _7 i% H依款係手機控制,花款多啲!

咁勁!外出用一定正

wow! 樓主真是勁呀!

好好玩

Cccccc

好像很刺激耶!!!

How it works?

好似都唔錯、OK喎!+ C" r5 Y' |. y9 q7 [
6 T9 x0 U: _4 t
出街電一電敏感位置,會唔會.....# R4 X* d6 w: \6 T9 {0 G! D
& a: n- ~* Y. L) U0 a6 Y) q! u( g
如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,
3 `: I; B% F- N2 ^3 ]' E0 c. d  s( u8 x5 S( p3 E
務求又要呻吟又要停不了
- q6 l7 I# {& |  l
3 e/ ?2 O* G) K/ Q[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-8-22 18:02 編輯 ]

Must be very exciting.

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-22 17:55 發表   
+ b4 J) O8 L; ?1 e1 E7 q好似都唔錯、OK喎!( K7 S" ?) r) f$ K3 [( b# A

( u. F5 f2 M$ [* g出街電一電敏感位置,會唔會.....
4 ^- M# q) ?3 M: h
' O4 R- v2 B! S6 g! t如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,+ U* }$ z0 `8 c1 p* F! @- W8 p

3 \1 X8 `, e/ o務求又要呻吟又要停不了
# M3 r! J& T* v
. ]2 g  w2 G# d/ ?8 @# ]% J最高真係未試過,其實都幾痛下,呻吟一定不會,大叫就有可能。2 I8 i9 p4 L& \7 l% w

" r7 z" y) N2 c+ S/ S[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:53 編輯 ]

會唔會好痛呀?

最新出左一款可用手機上網控制的

我可以幫你的; l% m- D4 l& U% E

, p( X5 u4 R2 G5 F' J2 Y/ Z; Z  S來啦來啦0 P  L# M5 V" {+ Y$ E! x) c
俾條link我dl個遙控app6 m/ R8 `) F5 J% {1 k: G% o

回覆睇睇先

Look so cool!
' v( i" ^$ @9 D6 d9 iWanna to fry0 Q% Y, P. ?6 |) Q3 X
Waiting for your  usage report!

睇下咩玩法先

Random功能估佢唔到果下正

等我睇睇先
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾