嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:39 發表   
. f& ^* c! ^/ y5 G8 X" i
0 _) f" ~* C$ K; M# L自拍真係好難
) M6 `. A; S0 y% o9 P: w
1 a) Q( o) m1 o) j3 H, {silkypanties 自拍底底, 好有經驗
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 AM 發表   6 m# v; C1 S5 W8 f

& D: i+ ~- U+ Z3 q% q8 [" N
* i# e7 m/ t) M2 Lsilkypanties 自拍底底, 好有經驗
, a  J- d8 f2 g7 h5 ?7 u/ ^鞋,我都係自拍架

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:36 發表   $ }% R! F6 @4 `: U  P1 P2 V
的確唔錯
6 H: Z) B. A1 V近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮
7 y" m: I/ x3 C6 ^4 M7 Y' J% n- I

, l9 ]* c8 j( k6 N# e- y當初著鞋都係隨隨便便,冇乜點要求,唔難睇就得(男裝鞋除外),但N年前著一著高跟鞋就忘不了這種感覺,所以我眼中只有高跟鞋  [3 H1 M# n* I
# {7 r2 V/ }! q* m
講白D咩女裝鞋都唔會著,只著高跟鞋。但我可能著慣高跟鞋關係,對我著高跟鞋有一些要求。
; g# Q/ A/ p6 A2 r1 H$ _  e7 R: g% @, h* Y& P7 X" w+ k0 E( W. S
例如:魚嘴、露鞋踭、圓頭、鞋跟太過低....等等,一律 至於講到鞋既皮質,我可能只會買油皮和漆皮," l4 i* v9 L) U4 P

0 i* L* d4 ~$ o6 o$ c不過麂皮高跟鞋恐怕不會買,但我仲有其他我著高跟鞋有一些要求,例如:顏色 我就唔會一一列出說明
' O% p0 K4 g+ d! }) S3 w9 s9 R* e, j2 u) P* i2 G' s% T( T: U. I
總之冇辦法啦 著開高跟鞋總會有些要求,我都唔想
) y1 y. F  y6 [) r2 H# d0 z
( d$ @# P( I  m7 P) z4 C: i" _# n: O
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 發表   % P; D+ b; r/ U

# W. J" b+ N. p: `. r0 K% g4 Y
$ N1 b# ?# o  s; t9 wsilkypanties 自拍底底, 好有經驗
: e9 {+ q3 r- }( m9 ~: A
! [1 Z; F  k6 x* w5 f自拍底底應該難不過,只拍show高跟鞋掛8 @2 Y- ]" H' K) C% P4 ~

1 q8 I* x# f  _+ {- O9 _& t[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-25 14:59 編輯 ]

你對腳好靚呀

這對高跟鞋很美

Look great , thank you

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   1 Z! S$ B3 m& {% {' [- j* }  f

! @  f9 S4 l# X- Y+ f
3 {( q% R* M- a8 Y, S其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
- Y5 H: I/ _) ^) D! Y$ v2 A5 l2 K
! |  [+ J! L  T+ S+ Y0 v* \( L
; C2 F+ c% _! @, C- w0 P我居然看漏了這個貼!
/ w9 S1 F( w( {, k0 \自拍不難,用自拍棍就事半功倍!2 _5 x1 ^/ l. h& m5 [
用可站立自拍棍,放在地上由下向上拍,腿看來較修長!

美腿

回復 1# HKReindeer 的帖子

好看...好看... 真好看