嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   
+ l8 S  O+ l8 l  I
& |0 l% g. K" D/ c, T5 b+ g, [; U/ Y7 l

0 g; q1 \0 b4 x$ b6 l' L6 o問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
0 @5 k- j3 M  W& A8 r9 d因為唔方便唔舒服囉   b4 @3 e$ B( N. j
你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅
" \% C# k2 ^  m1 \; b
/ N, |- J1 ]2 g! q5 ?+ ^肉絲著得唔好睇:老土5 j' |. ~( c4 A8 M2 i# x$ n
2 V! U$ Q% u; C: d% o
肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

$ X  W4 [. J' P倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的4 N9 r  v8 g& b3 v- k
是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦
7 X  ^6 C  Z. C隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   7 }: C8 i; W2 V* E, x: v" X" ?1 |

4 s9 R; R9 `7 m倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的2 [' Z* `3 E3 f- [) z' [& o: e4 |
是絲襪的問題還是人的問題
% z( r0 {8 {" f2 `8 a

* ]/ ?" z- O# B8 Y4 g1 j& E都仲有主觀因素
% f# r0 ?  V! @' f$ `以前有個gf
) S, `# V8 c7 w' z/ w佢打死都唔肯著絲襪
3 I1 S! c, j& H$ {- k( ~話著咗對腳似義肢
! H9 }: e; k* X6 e7 o" e3 |咁佢皮膚的確係好白滑
  b  w% M( I, ~. \  ~: W3 h$ v" u; f但係我想摸的係絲腿啊,唔該!7 C9 s" M0 H# a- _9 ~  k2 o

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   
' h& h  J1 Q/ D
. K" n2 a* [, E( G9 h6 M$ j
) f) V, C* e8 @0 Z" g都仲有主觀因素; @6 k6 V3 f. j. w, ?4 A& K- F
以前有個gf0 \% {' n  f: ^
佢打死都唔肯著絲襪% x$ x" B: z3 r( K
話著咗對腳似義肢
, V1 Z+ A  s# N咁佢皮膚的確係好白滑
. N3 w, H( D# d但係我想摸的係絲腿啊,唔該!- D" ]. ?& y7 U( ]2 _
& T5 L4 A) C; s- n( J7 }我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   
; K5 U6 ]! A6 G+ |0 a8 P$ R$ v" f& ]+ i
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
: e  a: f; `6 z+ M
) H, B  [) R4 @佢俾你著真幸福4 Z9 X0 z+ z$ ?( P0 i8 T' F
好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   
( l3 _  r) i! S1 G/ o4 E! q* V) {% l, G' s) R6 W$ r* S& b

+ E3 ^0 c3 y9 s2 W1 F5 L2 O6 p我国的女生,
' h4 z& h) M. ~% B0 L比香港女生多穿丝
9 \( G4 K/ h% w5 f0 m# S

/ l2 ~% P0 C( {. A% N" O" A但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d4 ?- J; |: H2 a$ t8 g' k# s" }- I$ k

) @  `( G; b0 U* y! |[ 本帖最後由 ffstocking 於 2023-6-23 20:41 編輯 ]

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   / [" s/ X- F5 P& ]
, f  b* O0 i9 O2 ?/ M

) B& L) Y# w$ t& T8 o但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
& h( M9 `" ]: ]$ @! f: L
- o0 s2 v; t4 c% z
以前的確係咁# g  S( B) O" P; C& u* d
但疫情過後
: K5 L7 ^$ f  [% ?- q4 w7 o5 _& S頭幾個月來港著絲的後生女; a9 l6 o; r. ^" \; {- x+ @
有薄黑絲/薄閃絲% Y; o5 n- g$ N' d
一般都著得幾好睇
: o$ ]( P& N; \( Z' W暫時未出現三個骨

最近訪問的版塊