嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   
8 [. t1 ?* o5 D2 U, \其實可能正常人無乜會留意依d野4 ^9 ]; V) p! L2 u$ M& d7 x
係我地會注意到
3 p$ n/ B* M+ d0 z# E# q6 }* H" W7 N) X1 ?* R+ @" ]
都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   4 T/ d6 m, [, {" T' [3 A
今年冬天可能會試
+ ^8 N" k  Y5 B2 Y' Y$ k

2 H$ \2 r& D! F& N5 ~' l/ o0 r唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  : h4 D, e8 {. C, E/ Q! B, u
街上亂逛都沒人理 3 E" x/ ?; O8 t0 I( |7 o
只要D 學生番緊學既時段最安全
  `# z4 I' W/ a# I8 ^因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
( u) ^8 v0 _0 u: F2 o1 `: `# y2 c2 D. S; |6 _; ]/ ]: H$ v8 i9 w
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我: m$ ]3 V( P2 _
/ l+ F8 F% e- ]" i" d

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   
$ F5 v) v9 }' D頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  
2 @7 t- z  |& v0 X9 K/ v街上亂逛都沒人理 6 u0 \8 |& s# k# n% A
只要D 學生番緊學既時段最安全
( C; ^- z6 q+ V: J; \+ k/ E4 P因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
; j# d% G( r1 Z% |. H
! F5 I; N; T6 l4 r6 aPS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
; b/ s- W. s- C, ~% f) A4 |
" t+ ~1 H. X. w  Q" x4 _" ^' v! D5 {4 l* |  C
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋0 D# |; ?7 p1 b- p; z) m
6 A% @# [3 G% n' Y  p( ]
咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得
1 D9 N8 ]! r9 r+ \, ]$ X多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   
. ?0 }9 _) {- B  q  A& [) g其實即使被發現,只要無被人影低就得' O, g* _7 m$ @
多數d人好快就唔記得
) O) [! y7 [9 @# Q, ]9 \

/ \9 ]* _6 M3 o最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   ; m4 X; F" W' d: a
黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
& Q$ u8 n* m2 g8 w* v8 H5 n/ }, j2 i, m
著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮! |1 O2 Q# k6 U4 [

- T( I& h; \& Y. E依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多
- i0 ]7 u- {" [' f
7 _1 N3 f* t" W' A0 {" |: [# M不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底- `. w: k' ]4 y% p; j8 L
平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表   
7 j" y6 t1 |9 s  q, b1 P) D* }3 t. M5 Z# I0 b; M1 u2 b

* \( J, q* g& C* y% D3 x3 l: e! @最怕十年後又
: a; W& r2 C- J9 Y8 z1 H. `: o) A$ o( m7 k4 D3 Q
今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈 ( e+ X7 B5 \+ g
# `4 G5 y4 w9 [+ E4 {5 q
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機
5 C# U% c, q$ o/ R1 r7 g  ~
, B0 }3 \. {0 v) W7 w" s* ~7 S今日都係中性打扮之嘛' e8 r' g. m9 a# o9 y
( E* T9 p" T! A( K- s
$ Y  \. D! L# ^. L1 s1 U
PS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體& S: Q" N0 p! r+ p; \

; W) j( b4 q+ v4 Q' |" s[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-23 02:18 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表   9 Y2 m7 f9 y8 o2 q4 _  J8 j

3 K5 D6 d# A2 ^- [1 t. @$ O5 ^0 P" O3 j! O
今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
) q& J1 U" {: Q5 a1 V' A2 c- Y, J1 S  c6 K  s: q' Y1 i
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機# A" k. M9 B0 x
+ E4 A& |+ q6 S; s4 j. t$ h( R" W
今日都係中性打扮 ...
6 V" Y! I3 s: ]3 n3 N2 P
+ ]* g5 [1 p+ {# C" r) M
冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   
, a  Y* x. w6 w+ v0 M- x$ n
8 j1 E( e9 I7 u) `8 p6 M1 ]
9 ?% t( g- q  Q冇其他人見到?
' U; v# Z( Y, _2 j
% B7 P. d' o7 w: H" o* y應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)
: ^+ C# ?& u9 G/ n  I& ^4 K0 t2 ~1 O0 A4 P4 `/ [
冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野, v" a1 [" h2 X% v8 d" j

* w* v3 @1 {4 u& ~5 S何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計