嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
- j- [0 B; @; h* f
, V0 K9 r2 j5 b4 d, G  L( h# V  D另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   6 B8 P/ T' z6 b5 p+ W' I0 M
真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!& C! t/ S* \* N7 Y9 m

Q$ B' ]% ~% y- `另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
7 k' M+ _* D6 D, n終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,," ^( h6 c/ A5 m* D* P3 t6 J% T
但化妝最大問題係眼眉0 S! e% M/ ]4 C6 \. O' w9 ~
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清+ f& V9 y  g& Z" k
要修眉就要cut眉毛
2 l( E" r, F7 J0 _% F個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢7 g6 \5 [' Q- r5 Q1 J& h
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉$ g2 C1 E4 G/ y2 e
點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   * L5 y8 i' E4 U+ ~$ @4 p2 L
我都學緊化妝,,,,,,,
7 {6 D7 K3 D. Y6 F但化妝最大問題係眼眉
( ]1 R3 Y0 c/ _假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
) R% @1 l3 f' _8 y) A* @要修眉就要cut眉毛
# u/ i) m3 Y* W8 s3 X$ B個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢! H6 E( u0 J& N! _8 S! @& o
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
' S  V/ U; G9 q) C+ |# ?點答呢
5 \9 c' }8 H. ^2 a頭髮長左厚左都要修啦
+ X: N/ }2 `8 o& o# P! N5 g6 H# ?鬚長左都要剃啦  O; v' U0 }# x0 F; @" b; T" i
何況眉毛
2 N1 ?' l8 S/ A' l) \7 d$ A; p大把人修眉啦5 b7 W/ l  P7 U& v/ ]3 i4 Q
d男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   ) B4 _- M6 \. K0 Z) h
我都學緊化妝,,,,,,,  l+ Y! d4 o- F. W$ O9 L/ r
但化妝最大問題係眼眉& ]" q3 `$ W# t9 H% D* T. S/ g/ J
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清) j2 A0 K- T8 U/ `: _
要修眉就要cut眉毛
; p" A! q9 p3 R1 k個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢" j- T6 b% o9 y) b
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉/ ~0 H5 O5 U4 r9 }$ K% D% _
點答呢
cut眉毛唔想人知
2 {( O) C0 z% M. ?/ o% z" [6 }) N) x最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   3 @# d, L) n  V, j
cut眉毛唔想人知
9 @  C( V+ c. K$ L最好每日少少咁CUT
. g/ N. r2 P; H9 L
仲要記得要小心d! V- E2 Y9 E: {5 ]* Q9 Z
好似我咁一下重手左唔見左忽7 V' t1 ?% e5 _1 s  l0 Z9 h& ~: k
想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   1 V$ B6 t$ h5 O; o2 F' _& y
0 {' P. x( J' ?+ j0 B
終於有人講野似返人話了
6 c. w5 ]: C8 U4 J4 g1 x. l0 N

( f3 C8 x7 O( T7 H: D7 \% \而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma 8 \  i. |' F; M: v) D
咁強勁??- X0 c0 Y6 q2 s1 _- y. o2 a
不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!) G, P7 S) e* @9 _
化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇? 4 Q5 ]# T) _2 G/ N

9 b2 E7 g8 V- R: J% }9 ]跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   ( I" g: }3 U# b5 F- P5 c& M/ J# W
唔知點解
% V3 d1 Z! z5 V) K' c0 e我一望到個title
4 y( Y# m% V; ]( E即刻諗起樓主
* K( T' ~2 Q* T* g心儀大叔

最近訪問的版塊