嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃
+ z- ]( G* y' S+ \- b6 ~42吋全高清直播!
% l2 ~1 @! w% x( v$ v7.1環回音效!( _% m, Y" ?. C7 o3 i
無線咪專業卡拉OK!
2 \  T# r+ M# |; ]8 h9 O& l23吋高清寬頻上網!% |+ ]) A/ {  a. J% D
CD化妝間!
- X2 G4 {, |" e$ A: G- `星五、六晚! 一同 CD 一同睇世界盃!
) m$ d4 E6 S( \: ]3 t自備飲料、食物!0 u; f" n: g# }# O* a
費用全免! 歡迎參加!
1 U( V. @6 n. L/ t: W

+ k0 \% D& `3 V4 e- B+ M* O" m' w2 A8 p8 [
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

-                                                                                            人在澳門來不了><"

姐姐住邊度呀?

嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )) ^' T( b+ |3 m
咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢. 你有 Mariah Carey 既 Music Box CD 喎, 隻碟勁好聽, 有 taste! 可惜佢呢幾年既歌 (自從 glitter 隻碟開始) 就無佢喺 90 年代既咁精彩喇!" m0 w5 h, K; A) `" \/ @2 U
7 R3 K* w, ~) q* F

引用:
原帖由 1980718 於 2010-6-16 23:14 發表   
8 F/ m2 J7 X- H: g$ R+ X2 U姐姐住邊度呀?
; V5 Z# ?. G: q* ?  i8 q4 X& E8 l, K/ O8 ~
上水
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

好好ge提議@@
6 A* ~" T8 y. ?) [; T3 ~5 o2 D不過我對踢波冇興趣/3\

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:20 發表   ; G1 M0 k9 l( N: i
嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )2 S  d3 C, b  n% A+ ]
咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢.
$ A5 e  F* O4 K5 {

9 K+ \5 b. p3 Q9 h& c; S1 R% @- g9 w, |5 I
兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1! : `- j$ `" |& J
用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級! 5 j- S6 [+ u2 T; t3 `" u
一同 CD 一同睇世界盃丫?

引用:
原帖由 CD女僕 於 2010-6-16 23:27 發表   $ ]  f% K- {/ ?! q  {' O
好好ge提議@@1 R( g: E: Y. y1 N$ V
不過我對踢波冇興趣/3\
1 C# Q  z2 w" |0 f8 b+ I
! L1 w$ l4 M) n' b5 r唔緊要也有 CD 拍照服務同上網!

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-6-16 23:04 發表   
( ?- E: {) R, A! D) t-                                                                                            人在澳門來不了>
5 V6 s+ [2 V* q; T, Y* ]6 p% E! D
澳門既同志???

有興趣! 但係夜晚就唔得啦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-16 23:44 發表   # H+ W; I$ @5 ?6 P4 {: ]
有興趣! 但係夜晚就唔得啦!
/ `# w& @1 l' C+ R9 R  E* V
但係WORLD CUP係踢
8 f2 h" L; h" c& e1930
4 u$ c+ @) D2 K9 }/ [22009 r2 `' q: Y1 ]* ]
. ]) u3 e5 B( _( y6 I% `8 f.....

引用:
原帖由 qwe26891234 於 2010-6-16 23:42 發表   5 O+ D) T$ A7 ]; t
1 w' t' ^% ^& e
澳門既同志???
/ f& H$ d( D& b. I" i9 P-                                                   對對,,閣下也是澳門的嗎@@???

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-6-16 23:34 發表   9 f/ I+ {5 W5 \' ~( ]! }: u% ?
# h4 }0 _8 w: F
9 ?, P% u1 m7 j% O6 i

1 f9 g6 w/ v7 p3 ?兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1! ( S, J) z6 F: U' r
用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級!
- i; s/ `8 W. |& c8 z1 m; M一同 CD 一同睇世界盃丫?  
0 Z& B# k. c9 N, U6 n. d

6 [2 R1 M! ]5 o7 I原來係咁, 果然係發燒友. 我自己唔鐘意睇波, 反而週末平平哋去酒店食吓 tea buffet 吹吓水 或者去吓 karaoke 就有興趣. 多謝您既邀請啊!

好提議, 不過要放假先可以

係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-6-17 00:23 發表   ' @8 p9 D" q4 o  ~
好提議, 不過要放假先可以
7 ]# u" A% W- P: v
! Z1 b- W  V( l7 f: s婷婷等妳!

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-17 00:45 發表   
! @5 O7 l7 C; ~0 q  y係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
: W- c+ Y2 I! p  |2 G) o. Y2 I, p5 U
2 }  c6 X' d: n
男裝黎到先變裝丫!有CD化妝間丫麻!

諗起世界盃就火都來埋! y4 r( N; C  i* d" T; v( Y" Q
場場都爆冷
& S( T' R9 `4 {: N9 q) N) M2 ?連spain都輸( k; a/ p% g3 h" C
唔會再賭世界盃 輸錢

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-17 01:10 發表   
; I5 i; Y) ?, \0 q2 {% S: V5 A  t諗起世界盃就火都來埋. _3 |. m: v" Q
場場都爆冷
' X+ D+ n- y( t* p連spain都輸$ n" j: I0 C1 B1 d
唔會再賭世界盃 輸錢
, d) B; j& l, Q9 W
' z  X* P0 z, U
婷婷只是看和支持心中球隊!婷婷不賭波的!
* a% I" M, F# ~% ^5 u3 g, O黎唔黎丫?

我有興趣please add me [email protected]

最近訪問的版塊