嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 58# hehehe1402 的帖子

難道icon那個就是您,諗起都正丫   M" P: W5 p9 e/ e! D
您真係好勇,可著住出街,我真係淆
! _& j4 Y+ b+ h4 z2 `) Y2 G; X  w7 A

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
套女拔忘了放在那兒添,稍後補相

回復 60# 131072 的帖子

今次我著緊身泳褲,都幾正
" l9 {2 Y0 R. Z& N6 v2 ?下一次試吓PE褲先

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-26 22:42 發表   
" S8 B4 i' ]/ o, U9 h" q難道icon那個就是您,諗起都正丫
, V1 k# d( i2 k您真係好勇,可著住出街,我真係淆
0 \4 v. V9 F' I$ H7 N* X係呀....我叫個女仔六點幾係車站影我架.........

回復 64# hehehe1402 的帖子

嘩,好想攬住你丫 6 P' A: m4 H0 v2 T- j+ ^
連校章都有,好真,超似paul con妹(不過你本來就係XD)

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-26 23:03 發表   
6 U0 Q: r' ~. X9 y+ f" W, ]今次我著緊身泳褲,都幾正
0 q) `( [7 j6 C, b( G. H/ s下一次試吓PE褲先
) Y1 A- O' X+ U+ E+ j9 d9 C+ h

0 r" S3 b7 w+ U1 H% S# B/ |你條緊身泳褲 係點樣架?
/ u4 w4 I" u) @2 I+ b2 Z* G我一直都想搵條泳褲玩下 但係好難搵到岩心水既

回復 66# 131072 的帖子

係speedo競賽泳褲,在日本(樂天)訂

引用:
原帖由 messi335890 於 14/1/2015 23:02 發表   $ X# \8 c: T! N, p$ i" n* E$ q& X: D6 k& E
我先唔會,怕家人入房,到時水洗都唔清
' W+ H0 Z& R/ R; b我中過一次,突然間三點鐘開房燈入房攞嘢
4 z- F( f6 L1 o; _/ [; x; [! [( m- F好就好在下半身還有蓋被0 r9 D! G' a* c, o: e
只是見到恤衫
- E/ r* Z; z5 f( S: s1 H: n4 D/ a2 a% w5 Y. j
之後不知道他們做甚麼說是夢遊了事,但結果被笑足三年6 F! \: h; d' q! \5 y3 x
現在他們沒有在提及, 我也不敢穿著睡9 u: @% o/ M8 e3 x# ?2 y! S
但每次跟屋企人睇電視關於夢遊的議題我都超敏感

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-31 00:11 發表   1 M3 M( r) C9 y
係speedo競賽泳褲,在日本(樂天)訂
& B5 S0 H/ d% {8 ?  A7 R$ ]  e四角定三角褲?; E" k4 [% R5 V
我都想過買條speedo/asics返黎著 不過價錢方面亦都好'好' 所以作罷

引用:
原帖由 fine.ef 於 2015-2-1 01:53 發表   7 c# o4 c% ~) `9 x8 f. X+ P/ {

* B3 J. g1 {3 r' ^我中過一次,突然間三點鐘開房燈入房攞嘢
9 V* D+ g2 k5 i: p; L8 ?好就好在下半身還有蓋被
+ z  V( c. X. t3 {1 O只是見到恤衫; I7 K4 R/ ?" y, y  K1 V. S
& K1 N% Z+ v2 @
之後不知道他們做甚麼說是夢遊了事,但結果被笑足三年
: o' A& c: U1 K6 j/ A- t現在他們沒有在提及, 我也不敢穿著睡+ G6 ^0 O: o& r
但每次跟屋企人睇電 ...
5 ]. {+ G0 Q- K: [
4 U4 d* ]+ D5 N0 M我就係驚會甘 所以每次著PE訓 都會著返正常衫係面 以防萬一0 \0 r% ~% _' c) a/ X) d
校服我未試過著住訓...因為著唔到正常衫遮住

引用:
原帖由 131072 於 2/2/2015 05:31 發表   1 h# P' R6 }2 [  J

# I$ }9 t4 B. ~9 t& T1 g6 Z/ {5 q. v6 ?3 V
我就係驚會甘 所以每次著PE訓 都會著返正常衫係面 以防萬一# Y- E. S; k- ~4 C/ `, i
校服我未試過著住訓...因為著唔到正常衫遮住
' K1 `$ p0 m' P6 l3 K以前可以做都是因為那時候還是現役高中生' `  G2 p+ x, v# I: x* r
而且白恤衫……深夜的時候很難清楚看到是男裝還是女裝的
# I5 [  M! B- ~  m3 u& b現在大學畢業出來發生這種事恐怕不會像那時候可以用甚麼理由混過去了

好羨慕你地可以咁

回復 71# fine.ef 的帖子

你同屋企人話想懷念中學時光睇吓過唔過到骨

回復 71# fine.ef 的帖子

回復 69# 131072 的帖子

有煙囪應該叫四角,但肯定不是三角,本人不喜歡三角3 ]" R; d, Y" a! N+ _$ T
可能我喜歡游泳,所以先買,超正,又滑。游完水就係淋浴間一路模自己petpet一路打飛機,超high+ D2 D' Y: e7 g; Z; J
6 n" J2 J; H- A1 L2 R& }* t

引用:
原帖由 中學生 於 2015-2-2 22:49 發表   4 m' `& k! _4 }; |  q& q% P
; ]7 ~! Q( U; L" |% r比我一定講唔通
  p2 Q2 N$ r( f3 E+ B0 n! f屋企知道我神早就掉左以前既校服
2 h: Y1 E  j- J/ y  r8 U5 Q
+ c3 t3 n% F0 P, s同埋半夜係床上面蓋住被懷念中學時光 點講都係好怪....

引用:
原帖由 中學生 於 2015-2-2 22:56 發表   
. W* J3 [+ k- O* \/ t# t% ^' l1 k有煙囪應該叫四角,但肯定不是三角,本人不喜歡三角. T8 v) R5 h6 H: E' E# F. E( w
可能我喜歡游泳,所以先買,超正,又滑。游完水就係淋浴間一路模自己petpet一路打飛機,超high
8 u& O! j6 o3 d/ ^! ]& P) }, C7 r
聽你講好似好正甘 有無相?
8 l) L9 c1 _. q; L8 v4 d; B游完水係淋浴間打飛機 我都試過 果時見到下身激突就忍唔住想打

引用:
原帖由 中學生 於 2/2/2015 22:56 發表   
1 q6 l0 U3 e, A7 L7 e# L$ G5 ?4 V有煙囪應該叫四角,但肯定不是三角,本人不喜歡三角
9 \' j% o6 `* z3 r" b可能我喜歡游泳,所以先買,超正,又滑。游完水就係淋浴間一路模自己petpet一路打飛機,超high
) L  t7 l; w+ I0 m
從小到大我都是穿三角底底的反而對三角的沒有太大的感覺

你好似仲未post相喎

引用:
原帖由 fine.ef 於 2015-2-3 20:18 發表   
5 Y0 X: u0 J! o* O) F7 L1 X
% @' \  F; ?0 I8 l7 b0 Q從小到大我都是穿三角底底的反而對三角的沒有太大的感覺
3 m! `  j" @& H9 W0 J' j

( ?' \+ U' u3 M* W, Z$ m: a# N* K  l對我黎講
( N) G% O9 c* }1 h三角係集中係對JJ既包覆感
+ q+ t  S/ L3 m+ n3 r四角就將泳褲果種緊繃感擴大至大腿
' T4 `: a- `& T7 n6 a1 C% P可能我鍾意下身被包住既感覺 覺得兩者都係好正

最近訪問的版塊