嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

被人插口就有興趣,插後面真係會驚

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   ' h9 a3 K: ?+ ?5 ?3 X4 E: g, u
1 _* d2 i% m2 k4 j6 Y5 T
6 E. [: |$ k, U5 h0 O( v& h  h
, W+ F/ v- y% D" p; S2 x- P5 M" G& D
其實係驚D 咩呢?
- q0 D, w1 v9 S+ h7 D& P! d. B. y9 T" u純粹八卦下

想試用口' I' P& }$ }$ T. n
後面真係未想過,怕痛、唔敢啊

怕痛既買支,麻醉ky查查完冇咁痛我之前啲partner都話好用, 不過唔係咁多地方有得賣
Wechat:wahhim

如果比女用strap on 插, 我諗多啲人會buy

引用:
原帖由 sally888 於 2017-5-15 23:23 發表   & h" n+ L( e, e# H; V' R1 k
想試用口
  d' V2 u9 r% _8 {9 F+ Y後面真係未想過,怕痛、唔敢啊
3 I8 a) ?( v1 l" |2 t3 }4 j- E; @8 m4 Z! L

5 Z7 W! H6 m/ _, P7 ^其實唔會好痛% N7 Y0 j$ a3 Z+ G: k6 o! k, u( h8 S% \
學習下放鬆就OK2 v/ [! H: i  K5 ?

$ U/ @1 m' s2 m# Q慣左就其實唔會痛7 D6 `7 S* \& {2 z  E( V9 i3 {
仲會好享受

我諗試用口69

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表     [6 ?1 x" R" O( O
7 Q; R! ^7 d% O& l2 z
插口 應該好正

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-5-19 17:35 發表   % z0 P- P  e+ T9 N( W8 b7 L

, s% p1 h* A$ p/ E" H& m" a6 t: |! q9 y/ G8 q8 m% d6 D7 L- Y. t6 Q" w

$ V* C4 S. M4 ]& U0 c: n其實唔會好痛7 t  t: l8 ^' ]$ f
學習下放鬆就OK5 `( s+ U" \; y+ r3 w. l

8 @' h2 E  E$ {% V慣左就其實唔會痛
( V( i: O' r8 E& S' Y仲會好享受
$ y6 t+ d/ C3 A1 o+ z" Y. W- ~你試過丫????

我都想試下係點呢~

Interesting and evil

好想試下插人同被插

就是...會痛...
  u3 q% N2 c, L' {* b/ T: G5 S$ ]
8 \- z0 Y( T$ U! g我是覺得滿痛的啦

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-5-20 02:41 發表   
; U! W) \9 Q; `7 x& Z5 i9 T  c0 n- X+ Y! s- J7 F! ?) `: m
你試過丫????
' c5 `* _7 Q  X) z" ]: a

% S6 N7 e" W/ W+ R% A
: @6 s* y5 Q7 L# o, P* r早在十數年前第一次被插入肛門

想試下69多D

有時想試下比人插( e; L) ~8 e! h  S6 l7 \* O; W
睇下同自己用玩具玩有咩分別
4 [. M( u: L: O但玩玩下發覺玩具已經好足夠

其實我都好想試

插後面同真正女性 有咩感覺上既分別??

回復 11# 雨娟 的帖子

要試試真的嗎?

好想試下被插

最近訪問的版塊