嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃 ; g( _. {" x: H( F& Z' U+ }
42吋全高清直播!
9 g4 d2 l; [6 _. Z2 r. E- g* ~* n7.1環回音效!
; E0 f+ j# D. \) S* G) j無線咪專業卡拉OK!! _/ w* D" J; h& j% o6 A) S
23吋高清寬頻上網!, j" ~: q& I4 }4 _5 B$ Q( d
CD化妝間!. f$ y. I! x6 m7 F4 O2 m
星五、六晚! 一同 CD 一同睇世界盃!
* k& ]2 W7 z( f& H自備飲料、食物!
2 [: o4 e$ n+ h; ^6 q6 J! F費用全免! 歡迎參加!

+ g, M$ ^/ F/ E5 ]" Z& g- }: o7 d

/ d& ~3 L3 |* L3 ?. R. s, b( m9 h  }. z% {
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

-                                                                                            人在澳門來不了><"

姐姐住邊度呀?

嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )
7 x2 x" C/ ]! k0 O咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢. 你有 Mariah Carey 既 Music Box CD 喎, 隻碟勁好聽, 有 taste! 可惜佢呢幾年既歌 (自從 glitter 隻碟開始) 就無佢喺 90 年代既咁精彩喇!
3 N9 x" @  p6 [6 S! }9 O) d
. k. u' F; L2 ]" Q) w[ 本帖最後由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:26 編輯 ]

引用:
原帖由 1980718 於 2010-6-16 23:14 發表   - I8 y  @  v0 T  X6 K/ X8 Z
姐姐住邊度呀?
8 j! [' z/ z: u

( g# E0 C2 p7 j8 ~6 n; O上水
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

好好ge提議@@
% _$ X5 s' a; d/ D6 ]1 O不過我對踢波冇興趣/3\

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:20 發表   0 B9 {0 n3 y" F* h
嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )
7 E: l- m0 r  M8 y/ w4 M; {) m咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢.
* K8 Z1 N& s+ W
( n; }' s/ N7 m2 n  a
; b* b7 v  A+ F) f( ?7 y
兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1! " C! Q- Z. |1 P( `9 q* B
用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級! 7 {/ N9 I7 `' V3 {' g' ?
一同 CD 一同睇世界盃丫?

引用:
原帖由 CD女僕 於 2010-6-16 23:27 發表   
( p$ A. c! x1 k8 t: E# [7 x; h好好ge提議@@4 R5 E6 P+ _! d4 F7 L
不過我對踢波冇興趣/3\
5 ~' A. t. g% T3 `% a5 F6 A* |# k" P  Q. D
唔緊要也有 CD 拍照服務同上網!

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-6-16 23:04 發表   / }7 s- ^; p4 A* A- u. @
-                                                                                            人在澳門來不了>
' R2 {2 w/ T1 X. _! j; f
澳門既同志???

有興趣! 但係夜晚就唔得啦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-16 23:44 發表   9 F9 a& s' j! g, C0 C5 h
有興趣! 但係夜晚就唔得啦!
' J$ R7 B8 h5 _9 j6 U. g但係WORLD CUP係踢
3 Y' E; d) J4 s5 o; [0 h1930
9 o) d6 ~+ ]! _$ N1 b4 c& v1 k1 I2200
( }& o  f2 V1 d. K+ `0230* t3 R! x; y3 V6 F0 t/ C! O
.....

引用:
原帖由 qwe26891234 於 2010-6-16 23:42 發表   % ?& x$ V% s7 d# f
9 j8 T( b6 @5 w. t2 L8 e
澳門既同志???
: v- X5 I1 O+ ]5 E  Q
-                                                   對對,,閣下也是澳門的嗎@@???

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-6-16 23:34 發表   
0 T& ^& \% `' u: v4 a0 r# e1 i4 B4 V

; M6 }+ O; w' H7 W9 k. w) f
, M/ |  B+ R/ D, k/ i- x  |$ D兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1! + @  j1 @9 }1 e, D/ S
用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級!
) }: O& {4 ^& o. `; w7 f一同 CD 一同睇世界盃丫?  
) C; O  s8 ~, Z$ \

; @& c6 V! L' q3 w# Z) F4 P- ~+ I原來係咁, 果然係發燒友. 我自己唔鐘意睇波, 反而週末平平哋去酒店食吓 tea buffet 吹吓水 或者去吓 karaoke 就有興趣. 多謝您既邀請啊!

好提議, 不過要放假先可以

係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-6-17 00:23 發表   1 }# e' n8 B; R( C+ B9 l
好提議, 不過要放假先可以
( [, G- X- I0 Y0 Z9 v  j' A9 @% ~) w- Z

9 H0 W5 _$ y! H婷婷等妳!

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-17 00:45 發表   
1 _4 ^' X) c0 j係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
+ D6 \( U$ z4 E4 R

, Y% t% \2 S' t0 I1 Y男裝黎到先變裝丫!有CD化妝間丫麻!

諗起世界盃就火都來埋
( C" ^$ F$ H8 A場場都爆冷
" X# Z+ ^/ o7 I" W  a連spain都輸3 H# I! h% Y& }) W5 u; F. j
唔會再賭世界盃 輸錢

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-17 01:10 發表   
# I% X8 M" A6 s諗起世界盃就火都來埋
: W$ A9 j5 F3 f; ]1 e! S場場都爆冷
/ F% i' ?5 {3 T9 o連spain都輸/ P" U- i4 b' H
唔會再賭世界盃 輸錢
" `. w' s& Y: {6 G, p

/ s- P/ t; L8 W( s4 ?$ H婷婷只是看和支持心中球隊!婷婷不賭波的! : C0 t, O& z- c" }
黎唔黎丫?

我有興趣please add me [email protected]