嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

大家CD時會點樣自慰架?

大家CD時會點樣自慰架?( X. Q9 P( G8 U3 R( ~# Z1 A" H
係單獨一個玩定都有約埋D愛好者-齊自慰架?
$ i# ~5 ^" P( S& |: y, ]( Q我係好好奇想知下乍, 大家也可pm我
覺得好的就按一下感謝吧~~

Cd好全套女學生后,用手捽JJ,射落底褲度。, `, H1 z# P/ o
Cd好女學生,5著pe褲同底底,就甘打,射落地下

最鐘意訓覺前著住成套內衣褲同絲襪自慰4 |0 z- ^1 O5 i8 q7 ^) N
直接射係條底度唔除著住訓

cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
, ~& j5 j; I( W& B+ c' |- T以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:02 發表   
0 X: ]$ K2 T& |, G# i1 Q, Xcd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...) d/ ?6 ?9 `) L4 f8 P
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
; I! [, P6 e% H& ]- x8 P3 D4 H5 w; u( a& P; k7 Z0 a, D& w$ p! }
我完全5得law& I3 y, d9 [7 f1 f
想著女裝已經硬哂
' Y0 u( \" w4 I& @著咗已經濕埋

我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:53 發表   
. k* F" ?% o4 R) e, G  ~4 t我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
, P  c$ T- ~8 A# T) I, ]
7 p6 I, g7 y( e& k) X3 X* t肛門?
7 v1 e* y& T, O+ a+ Y' J好痛㗎喎!聽講要用好多ky㗎喎

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   - f1 r' [' r  f" x( S3 p
cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
/ m- D9 Z5 ^: S7 @, {以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
, A. y9 C4 @( G! R' d8 o$ p- n# K7 t7 F& g8 q
呢樣的都訓練緊, 遲少少可能會搵個鎖來幫下手.......

我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   % @3 J$ S. m5 ^

2 S, S: D& X- V! n4 `  J; t; p( ]4 k- A3 U
我完全5得law9 b( M4 v: v8 q7 q
想著女裝已經硬哂
8 e* a4 {5 V/ p著咗已經濕埋
. m/ c, g0 f$ Z
2 ^% A5 _% _0 m% v$ `我同你一樣!!!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   
; O/ ^/ v5 i6 B/ V; }* Z- h" g+ K$ q8 U* @

& E% [) Y& i$ [; y0 C我完全5得law
6 c8 V1 T7 |" |: o, g; `) w想著女裝已經硬哂: q# C* Z# h1 I2 U) R* g1 B
著咗已經濕埋
$ l8 w' {4 {4 p* g' N! a! L& q
我就見到都已硬晒出水.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   8 S! e5 `* D! ]% G" L
我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
) K: w: n7 C( W$ J) I9 L

' z6 v. Y0 z+ x# k9 E" |黏實左取唔到出來點算 ????
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-3-20 22:12 發表   0 A: c8 ~. {' F. V
. H! b# R9 F% K' z" b( {
) x8 ~& [! j' l" t
黏實左取唔到出來點算 ????
' u) b0 ^3 G% P+ o一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.

我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動,讓絲襪摩擦著,跟隨著玩弄的速度,越夾越緊,最後便滿足的把絲襪弄濕了,找張紙巾索走了大部份液液便睡了。對絲襪會一直在腿上到明晚洗澡呢

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:11 發表   : P" U& {- A5 }$ G( O2 Q  p
  s! T2 }3 k# M# U+ c4 I4 L+ V
0 ~% \2 E9 W% ]- e; ]. R; J
甘系咪會好痛?

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:14 發表   
& v6 x6 b$ l; B1 ?9 A8 _8 c
; o5 v; U$ q9 |* t0 D4 e! F& @3 L- A4 x. x+ b
我同你一樣!!!!!!
! D- Z2 Z3 K, ]' C
9 s  k0 V1 w  ]Cd出街要打夠兩次先可以3 f9 @, U' b3 M( h# q5 X  K* E
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 22:16 發表   - x' o! e. J% |- T1 r, o
& M0 s+ n" S* y+ ^% ^% U/ F
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
9 ^6 C9 V4 s/ w0 o+ u會5會黐到去5到廁所?

引用:
原帖由 okmijn 於 20-3-2014 22:36 發表   
5 c6 E7 X- @% r2 t3 W我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動, ...
1 m) d( X& H* \7 {7 A

9 }% k+ L- a6 E  W! x5 z! W$ s絲襪直穿系咪指5著底褲就著絲襪?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   % }; m8 w$ k" z4 s
. F6 c7 b6 H2 ~0 W8 ?) q$ @0 _' @3 b# ?' O
唔係好明,可否講清楚D?
1 [% d. t, t& s. L" N& z點黐法?有冇相?用邊隻膠水?

引用:
原帖由 lose_zero 於 2014-3-20 13:53 發表   
  b% z2 r# ^* T我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
: [( W* y' W/ B好激wo, we chat我:jockeyub

最近訪問的版塊