嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!/ z" J0 T: V# K8 I: H1 `

0 @# N; W/ M( D3 ?另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   
; `8 n8 `1 m% ?真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
6 }. ?/ B* q5 \. ~  W 3 f8 L& |$ X; S
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
# P1 }! s8 T( G# N9 {終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,+ J; r0 m6 K" u3 c! y
但化妝最大問題係眼眉: t; e2 \3 M& L$ F" T; j
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
8 o3 [4 T  Z/ t2 W& n/ v: F2 \要修眉就要cut眉毛; ?# R2 n8 q8 M8 Z' b
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢9 ]: u7 a2 \/ t; M& {
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉" a" v8 |) E" F. M/ S' `) b
點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
- e6 t3 ~- b! t% ]3 U我都學緊化妝,,,,,,,7 y& T& s. ?0 f" j
但化妝最大問題係眼眉
! M3 V' W+ a7 J! I: H6 C2 W假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清2 G2 R. K2 w8 `# Z  W
要修眉就要cut眉毛
. @; d8 C% B" p# y7 a個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢( }9 S+ S; q8 ]5 [  F* n
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
4 n6 A$ w9 Y0 E7 O( o點答呢
0 z2 A3 b" B; P0 L4 T3 c頭髮長左厚左都要修啦" I  H  T6 u3 P( t; ^/ E
鬚長左都要剃啦( d6 Q7 V: f& ]/ f+ l$ R- B
何況眉毛
) T% t$ X1 G! \7 V: L9 t大把人修眉啦  |: J8 x# Y, h; F' j& r, W! Q, \
d男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
1 i8 [& D' |: f  I我都學緊化妝,,,,,,,
+ h9 x4 A* _6 N  M- x2 N但化妝最大問題係眼眉4 e  S' f( }' d) Y! R0 B2 `' M
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清; ^8 a- J, l6 r/ {
要修眉就要cut眉毛
8 A0 y" B* t8 i9 y; J% G個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢6 E9 L: V2 V+ z$ K; M; M  J1 Y( |
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
0 e9 e5 ]0 m; b點答呢
cut眉毛唔想人知
* t3 b+ p0 j7 n/ @: }最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   ) O* I% M0 V! m
cut眉毛唔想人知
" `0 W! @$ Y: B/ a) A8 X6 E4 H最好每日少少咁CUT
, i2 J  V6 V  u; O4 n  ^; s; q! i
仲要記得要小心d, n9 u' i% n" A! [7 n8 G% t
好似我咁一下重手左唔見左忽: [$ n& h5 C# ?; H
想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   ( [) L, S1 H9 X: P
* h+ ^. ^  ~( a* s5 L
終於有人講野似返人話了
- o8 w8 ~; W& D/ `

' _  k7 H* |" ~% o而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma - y4 q$ a+ g& ^9 J( ^+ w; f
咁強勁??
( B, Y1 B2 N/ e不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!
& g3 F8 e( D- [# @0 z% @" v9 w化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇? * ~  s% `( P9 ~  N, S6 f

! N' O$ @7 R( Q$ S9 b0 C0 \跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   + B' ~$ Q7 F  j- }% \2 D! j$ N
唔知點解
+ W% q3 X6 K6 S: \3 D9 k我一望到個title
# f  k2 F/ p' c9 C6 L& Y即刻諗起樓主
0 b  {: ~. }- Z. \; T9 [' G4 m心儀大叔

最近訪問的版塊