嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

專一?雙向?你哋點認為?

專一?雙向?你哋點認為?

我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男人喺同我一齊,不過我都成日會霖會唔會最後都會同個真女而離開。: y( @4 ~' |. N, G
: z! {: J+ w' Y# u* b1 g
大家經歷點啊 ?不如都分享一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。1 t4 |" m6 X1 K/ H1 k
1 L8 v0 j" J$ u3 [" r. Y" |. g3 h5 j
看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。

其實唔單止CD, 跨女都會面對呢類情況
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

真是cd嗎?可能有日是你為真女離開佢...
, u, _9 s. K4 `3 r6 r# e& ^
" u$ _! x2 {9 F. t
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   
3 C7 j" u' G* T) b9 B. |4 F" U我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...

回復 2# gila 的帖子

喺啊,依個真喺好現實,都係享受當下啦
做自己,唔聽教。

回復 4# connye 的帖子

我霖,真女唔一定會接受到CD男
做自己,唔聽教。

我老婆係真女 $ o& W( v  k, Z& B% g0 s+ _
  z) Z1 X6 J1 g7 ]" U
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   
$ d  j! X" a' j. U我霖,真女唔一定會接受到CD男

回復 7# connye 的帖子

佢知道你CD嗎?接受?
做自己,唔聽教。

唔知道,相信都唔接受。( O6 g. X0 T! ^% j5 y. |

$ c8 X$ i; y' Y3 c7 x姊妹可能已女裝生活,或許未來要再選擇選個cd吧" r5 S. i4 L0 t8 {/ ~, ]) N" e

# `1 q& _) {3 E+ P4 m6 l, T, l
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:28 發表   
! m( ]2 \+ d& j- |% x9 v佢知道你CD嗎?接受?

回復 9# connye 的帖子

嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
做自己,唔聽教。

比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?
7 w; u; F9 D5 H/ M" R/ x; s覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及
2 S* _! x% @5 w# B一來環境因素,二來朋輩關係

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   
+ C/ ]8 Y+ t' A8 Y2 S, G我霖,真女唔一定會接受到CD男
2 u7 f. Y8 ^0 |8 h

( m* d+ P$ L* p, r' B" }" i同意妹妹你
9 b5 I9 \. y% Y2 `$ G女人希望自己男人,有男兒氣的

引用:
原帖由 wahwahwah333 於 2020-4-2 16:32 發表   
( r$ F! o8 F  H+ j- ]比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?7 O5 e" j$ B, F& n7 U
覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及
4 e1 e. B8 ~/ I; F% T/ i# t一來環境因素,二來朋輩關係
% A" {+ z$ L- J4 Y
6 U* R3 ^0 X' k7 U; `我一個人住的

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 15:16 發表   2 R4 y8 O) r: P. ?) K  W/ C2 X
嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
  F. D8 O! P7 B9 P' m* P1 r5 R' g* Y. U
我一人住,所以也是以女裝生活

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 13:40 發表   
1 x' u1 J* P9 m! f/ n8 f( x+ g- l! H男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。
( o3 ~* z) e( e) b3 t
, i$ m/ \- l! Y( K# x) a看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。
$ i+ s9 k1 @4 Z
& k6 `+ X8 d8 p& k男人喜歡刺激的6 f  n( F* x' M* U
我每次見他,也盡量穿著不同
# A( N2 j& U+ t; v( X衣裙和配合內䃿4 W& C- \- i1 a& ?; t2 A# C) H" O
希望他保持對我感覺

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   + I% G2 ?! O' u: `4 v( |
我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
9 Z( N1 x& W6 t+ d0 z# J) A  @! b9 ^  A1 _% j6 Z0 x* K
以往和他做愛,一晚他會射出二次' _# t, J0 @0 p4 [  i8 m; q3 r3 [
但有時他會對我冷淡的: f, `% J" X" Y/ ]
,而我也盡量討他歡心
. I9 \2 D+ M9 R# ^3 Z! r估計他也會外出去玩

女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
Im bi

引用:
原帖由 魔裟斗 於 2020-4-2 18:04 發表   $ ~! z4 d" l; X: K
女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
5 D- U4 i4 [3 u2 @
/ O/ s. V- u: [9 U; V- O! {6 _我會把自己最女人一面給他

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   
2 y7 C( t" J9 Q9 B3 H我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
) J% p) J$ c+ W  `0 q( u
3 w5 b+ G/ ~; Z! ~) v6 f三個,冇外國人?
! p6 g. C5 ]' X; ^; z( @3 P$ [+ D* K6 \" b! `" `
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 10# cicilam 的帖子

我都係結左婚,她吾知我CD,當自己ㄧ個時我也會是女生。
Wechat:howau2016
TG: Hello Mag2020

最近訪問的版塊