嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   2 ^4 z( P( K) t. O3 `& z" x
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
" s. w1 y6 _9 ^& j6 t
那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   
7 \# \$ V0 y5 m" n% l- f  H
/ n: q5 K3 |4 _  y
+ `8 r, i1 t1 O6 K/ G5 s5 ~0 C$ r好多男人很貪心的; A7 |" r& B9 \; {9 g/ J1 V% f
初相識時叫吹
/ c8 X! O$ V( y# b6 [之後不想用安全套,外射9 A! Q7 c$ T% s, o
我肯時又想口中出,最後又想要吞精
( q2 j. \4 C. ~

! c7 n/ h+ J1 T4 a4 P有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   ( F$ |' x4 `- r1 X( R2 @  Z

" D# r  s) @( V7 O那征服感。。真的很期待
* d0 D. p. V) p2 d6 F2 ?$ M! W+ V% N
試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   1 R1 d& t5 I5 S" O2 S
% A; g$ {; l& l& \

. S; C2 c" J5 Q有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
; d# T: M! s" f8 W  [9 q; a+ M嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   
3 M2 e5 \# ~9 F  X- l  A" T
3 G8 y1 ?* i' q1 f& l5 i( s  |試過一次真係番唔到轉頭
/ j& H& i9 ~. v  r" j4 v7 k6 e
咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表   ! K' H8 }0 Z! @
  ^+ R3 _6 t. N1 r0 p
嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
4 V9 |& F; E* [8 p1 E

1 p2 d9 b9 F% z- ]# e  d, Q; D0 Z哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   
8 L, ]6 W2 I( y2 x  F' f+ O; v9 R+ Z6 z) c7 j

; j, \/ h% ^, Z* j/ p有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
/ Y* j* \* \- M0 p) N

; O- B* D, u( v% a吃分泌可以5 e" g' M0 D4 q5 ?# p3 L
但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
6 K2 C3 i7 K4 \5 J: T7 w# p0 l$ r5 T' g4 ^$ S6 V, ]2 \
9 F! S, d8 q* H# C, m
吃分泌可以" U- b) r2 L# M, U/ B9 z# ^3 c/ A
但精味太鯹,我吞不下
; }' ]7 U% Y+ \! I' }- }
3 Y) s, @5 ~; }3 B+ [  R那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
  Q7 G; e4 X$ T% o. s9 H  T; H* K, ~& d. v7 J9 Q, t- L
: m0 G3 e7 a. n1 o% R7 {) R, l
吃分泌可以* m9 k/ C% W: T7 v  r
但精味太鯹,我吞不下
' P0 n2 Q3 `0 e2 d: Q, G
# J2 T( r6 k  ?- r% ]; `
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   0 a$ i% `3 W- @" a: |3 E; W
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
0 S& y- C/ X, c直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
4 R9 p( e# \' O- J; H真的和玩具無法比
: a  x8 m& Q" R6 U8 {/ M那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   ; C$ Q* a2 Y5 U1 R7 I1 `

; i7 d* V" L; M8 a! F# z! b7 e1 d" D2 v( {/ u  A( |
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
. {& z3 A8 ~4 F! K
" s: G' s3 K( x) k  s/ O1 ^/ ~% j% m2 ~我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
! `% h7 V' ]7 W9 k! u' _更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   / J- C- u6 |9 }+ O3 T: }% {
7 J( S; l, p9 e! v" R% s

4 L9 r" [/ w3 {. }* q我會包装自己,穿著裙子丝物,和他3 N3 a% {, h  a" |2 J7 y7 x9 \
更會用點电動震蛋
) f9 O0 `& t. S) g5 R9 C" }

; I& E6 m. v6 v1 {  i7 M0 Y% ~' _' K. n好好玩 喎 ; M( g* w9 V) x# }, P
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   % |: c: F6 Y. P# ~" w8 j
8 l; d  F' ?3 W5 U3 q3 d& I: t
! F# c" x- _6 D, l( U1 L
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
( y$ O, |! b2 W2 G3 \" u更會用點电動震蛋
" u- o* h+ `& Q再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   + z+ ~& Y0 v; m7 @; {' z
( S6 a8 t, R4 {8 o6 ~
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
7 K, }  W6 w7 f/ [4 y$ I

$ r' h: }9 w& }) O* h8 nplaying in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~
+ w1 \7 G$ A9 M! a打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表   
( Y' V+ ^8 u( w
7 t8 U7 v3 n! A" g7 j& s* |
1 J8 K2 W, D( z7 B  ^3 i8 w好好玩 喎
: `  g; L( U' W (*^o^*)
0 t" M" D  E! S* u  d- x& a& j  o- k
震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   
/ }6 R" |7 \# Z5 ]( {$ P" @# J# G- C6 J1 ^& Q+ e; l  \
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
7 u1 f% l; \" Z& `! R5 b: ?8 J/ {& g, w4 q6 u
我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   6 ]  j: H; |, C- P
2 q6 m; @& Q4 Y+ t! [

4 v$ D4 p9 F4 e/ y5 \0 D我被插時,衣服裙是不脫
$ {0 b& w3 _5 y$ @& x  i
我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   
+ {) d: D' v. p% d  S4 H* W, {
3 u) D- u! F. B% [# M* Z" r8 K/ H' H. K, s: d) A" `$ P$ h: }
震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺

最近訪問的版塊