嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

太太送左個女裝手袋比我!!

引用:
原帖由 alien39547 於 2014-2-25 05:23 發表   6 E. [5 {# u) x) u- @7 p
請問點可以令太太接受呢?我都有太太!
7 P  A5 h8 Q+ T; K
歡迎 PM我 =)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好羨慕妳, 可以做返自己, 太太又支持, 我都有太太, 真係好難想像

我有未婚妻,我有哩個嗜好都唔敢同佢講。。可以下教我嗎?

引用:
原帖由 Jeri 於 2014-3-4 13:13 發表   8 T1 Y5 |& i( c  x4 r1 e
我有未婚妻,我有哩個嗜好都唔敢同佢講。。可以下教我嗎?
" o+ |5 k. Y# Y; ]. t" J歡迎 PM我 =)

" i+ a5 O4 b+ d2 _, w% U

2 C- N4 l, G9 v0 X; d, j  w我的一身女裝連手袋就是這樣了 4 |1 l; y& g' {& Y3 A' u2 K
( r1 }5 [) |2 E* N% |. E5 S: i
看不出吧?

有家人支持是最讓人羨慕的

同意,只要自自然然,女裝牛仔褲係無人理你。
. S. q0 J6 p9 @# V* w. k7 B& r, M義乳,我實在唔明點解可以咁自然。

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-3-12 15:06 發表   
4 h# n0 c- b7 ?2 [8 V同意,只要自自然然,女裝牛仔褲係無人理你。
; t2 X. m' z; B# z' ]義乳,我實在唔明點解可以咁自然。
  w" q6 E2 ?6 V6 |
6 l4 m2 s) _% u$ @9 z1 L  A我有位女性朋友知我一向都鐘意CD外出,有次問佢睇唔睇得出我身上一身女裝,佢話唔覺。跟手我就捉住佢對手放响我胸到。佢眼都突埋話睇唔出直到摸到。
: E9 V3 g- H2 s2 A$ p' V5 \戴上假乳都一樣可以好自然。

引用:
原帖由 kr_12 於 13/3/2014 13:13 發表   6 l) {% B7 }* t0 t% {7 h

. j$ [) v* y% n: G  W
) [' L9 n6 J! c. T" F我有位女性朋友知我一向都鐘意CD外出,有次問佢睇唔睇得出我身上一身女裝,佢話唔覺。跟手我就捉住佢對手放响我胸到。佢眼都突埋話睇唔出直到摸到。
( w, @8 V1 {  J$ J7 i戴上假乳都一樣可以好自然。
* |( ^2 h/ d, ~9 B* z: ^9 t$ _
連用埋假乳都唔覺...樓主功力好深厚呢1 f* c' G4 Q9 i2 i
不如樓主分享下當時點同太太講,大家都好想取經(當中包括我XD)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

女裝返工, 非常佩服
" X9 A, B8 I( L3 }) d1 j. {6 d+ v6 {我自問一定唔敢

引用:
原帖由 jessie002 於 2014-3-20 11:22 發表   % t5 C9 b0 I- J. N8 m
女裝返工, 非常佩服( u' Z2 J  e# ^( w+ S) \: I0 |
我自問一定唔敢
7 K7 N7 {) }5 `. X. R  K你的是什麼工?

如果妳的老闆同事細心看, 其實會知道妳著女裝,  w' b# h( X2 Y1 N
同事真的知道了, 對妳工作有影響嗎?

引用:
原帖由 gloriacute 於 2014-3-22 11:07 發表   ( o5 X7 g. o; J
如果妳的老闆同事細心看, 其實會知道妳著女裝,
# a7 k# I  J& L同事真的知道了, 對妳工作有影響嗎?
% b* v6 w( Q" I3 `. E
( e' D* X0 r; H) B" p唔識答你。* O0 k" c$ ?; m2 l* i  V/ n
2 e9 ^; @6 ~+ H1 c
一來,等同你問一個亂過馬路既人比差人捉住,會否比人罰款呀咁。=__=!!
( I. X& Y5 L3 B二來,都講左方法令你著女裝唔會令你太異樣或吸引奇怪目光。當然有信心咁著出來冇事先會咁做。
* x( K, e: K" m三來,你都識講老闆同事(或咩人都好)細心看。其實你倒返轉頭諗,你會否突然無啦啦去細心睇一個人啲衣著呀,胸部有冇突出呀咁?好多時同事都掛住做野冇時間理你;出到街啲人都掂行掂過啦,再唔係低頭族玩手機。就算過街有啲人做fashion界眼利見到,你行過時,佢拎得手機你都走左了。! K' k6 x1 K$ ^& B

7 b9 W# d! F. V) s著女裝出來的恐懼一切都係心理因素。

咁夏天又如何呢?

引用:
原帖由 sharonlin 於 2014-3-28 07:35 發表   7 L! J$ h& B- ^8 g! C* U
咁夏天又如何呢?
# p" D  I! q" n  W* Q

! ~8 g& D* f& Y- }4 e4 x8 {冇分別,都係咁著。/ [# K3 C9 L1 q7 x  p5 N1 [
1 T4 N* J! U, r' B) O
係對義乳用細啲size

引用:
原帖由 kr_12 於 2014-4-2 12:06 發表   . h. M. x. Z4 X8 u/ v, d
! b/ M5 `6 ?3 ]0 z
' t: \$ W5 J( ]7 k' d, V+ T
冇分別,都係咁著。5 ?, [% }( I$ X' t; j5 F2 G, ^" z

/ X8 F3 L0 }$ g) Z& P) N1 r係對義乳用細啲size
( |. k5 u6 {# _- f7 k5 B- Z* m

$ C$ D; [4 [+ _即係夏天都要穿件外套?

幾好

Support

Support!

好利害 * {+ |' j/ L$ s- r$ i1 b
你見工果時老細都唔睇你身份証男定女咁利害

不錯

最近訪問的版塊