嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?
$ A, `- F0 x* z* {# Y: k; A/ a* K& f4 `* }
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀  I% V6 b" c0 W9 s5 H
確定彼此不濫交: I% a, N; g4 s/ F2 J  V
唔怕中招
, q! ]* b- V  n# z, D1 d1 ?2 b0 Y本身已中招% v' h1 X# B7 e  |& m4 D& p' o
彼此都中招# x) M* X2 @2 v' M9 i
還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   9 w5 V" a- O1 U8 @* b% a8 H9 i
我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
$ K$ i9 j  T. z9 Y* J, c! f超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
! @( {$ r+ O5 Q2 B5 }我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
& A- m4 c- _: N8 s, I% J' k

" w  ^* w6 s$ {$ I7 E* v/ ~7 }, O% u有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
: {' u2 I. C1 r1 E  w* s  D) O" Y! R9 v: R3 Z' G
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
) Q9 P# `( |8 c6 g& P! M, ^% y4 H2 S. U# ]" g' j8 w. E' N
+ ?7 ^3 O6 U# ^$ Q: [/ S# [
有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的; H, W- s, v8 o9 \' s

4 Z! E1 n9 y0 E
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
) k: g$ b: }1 }1 N, f2 V: ^/ p6 q: j# E
  N3 j. n% U# R
有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   
3 g* o' Q  b! D9 b/ M6 L7 l好多情況都可以呀
+ L. h; o, U/ z" M5 H$ f6 R8 i確定彼此不濫交6 T# c$ c6 ^5 a2 F! w
唔怕中招, Z3 w) f& {: N: Z
本身已中招
6 a+ `4 C8 \, G. P, ?$ g彼此都中招" r& s6 l6 X" a4 \
還有女的想懷孕
. [( |+ g" ]  ], @  y3 p

/ L! t; a, t7 y6 _: d, V我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
" ~6 U0 k. C' ^我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
9 t5 q* c# K! u. V" W1 p. Q# h* T+ t2 |
大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   7 M5 ?& p9 h# T4 o+ {& T5 ~! M
他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验/ H# w8 [0 b2 b* a6 S

2 H9 a9 {& s- S; i
6 S2 ?; N8 |& W
" ~# J7 V3 r# h4 |) K) F我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   : P7 T4 s3 Y3 j+ @4 ^; }
沒有給。打算長期一起玩的
# f- U: V5 U- A. ?
# q6 O, H4 L2 O% w7 {
: ]$ k6 a" R* p6 d4 b5 D一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   
. s8 ]3 U# _2 ~  B; N- M我十幾歲時已經給人在直腸內射精
6 e8 P2 t! s$ W
  V" c# K; l4 K6 V" M你猜吓# ^/ \5 i2 T3 u
射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以
& G9 V; q# d9 b; k  a+ t後庭內射拒絕; r5 T% ~% j9 V2 K6 f
安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   9 R  r0 h: u- S9 T. n/ D
2 N# g5 c0 k1 z* B
超幸福
# W( c3 v- C) ?: Y3 j, t
妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   
( e& d3 |4 p8 b7 m5 \口中內射可以
: u' ]- u) C* Z& [: v3 P" I後庭內射拒絕
: L1 D$ u( t; {$ B; [安全第一
0 D6 g8 Y& p, l, a' W/ r' l+ [

0 Z& w& w- d7 K$ p4 a* I我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。
# U- Z5 p' O% |- d3 H+ I5 M+ p
不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   
% b( B* ~, B9 v$ V. u) K, H情到濃時,我會喔。
5 D4 \2 N' m3 u; z! l
/ M' U3 ]% s$ X1 J0 i- x不過都係試過幾次,多數都係套套
* ]' y: z# N8 F! |' F9 P9 |. j/ O9 |% F% [* O
男人是貪心的
* B- ^0 n6 L# u& [$ f初時用安全套+ @) _) Z7 p- e$ V
之後不用套,外射、$ |4 Z, [# v# e. f
日子久了,給予他內射啦

最近訪問的版塊