嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   
& k, w( r( N+ C0 Z8 M/ [9 b* t/ w7 X2 H* Y& ~) }  ~

8 N! U7 P& g' e4 s那要看看身邊人是誰
& A; g: q- a1 K* }% M是屋企人就打死都唔認
4 D+ s4 R( {% a5 u) m4 q

8 W9 L7 i7 j% A  z, l. E有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認," L2 o- L# s( o( }, N

9 ]+ c4 b- h9 N8 J所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
( k) x  s- E* Z$ U: r* l1 Y) i. s3 a; a
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
* A( o; l3 s& L* z$ [" s) N, I% M) O- j$ u  o! K$ _
所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   
1 g3 u8 x4 O1 t5 a
+ |' O7 e: i7 D/ v
* k. {" F& F. F那要看看身邊人是誰
2 E7 v  b  [- ~; j. S7 y/ d是屋企人就打死都唔認
7 k9 c" p- l4 W+ L8 U4 ~
我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   
% h0 `* S& a, A. I6 T6 z我較幸運, 我有個姐姐.........  S* S& |' e% z4 g: b' h

( ]; M- K4 m( h4 C, I& ^1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............! q/ d& G" ^9 f3 s0 g/ c* y# v
& W( @1 X; p* l) Y& ^
我2X歲 ...
. l0 C) r. @6 U/ H, d姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   / _& e5 V3 @8 ?" F) J5 S

; J. Y" j4 V5 Z) e3 [
1 F" K0 N% V& V- Z! w有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
" k7 W9 w$ h: w  E. E) d
1 u8 t2 k; E  G! u( l$ V4 Y所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
9 I/ ~7 P5 I1 o# H" Q8 n5 ~
. X" Z  x9 a- ?1 A* i又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,0 T4 E( e, ^5 u* c' _: b: I
1 a6 q! V/ {1 o3 w
所 ...
4 v4 b! |5 l2 q- J
我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   : C1 t. D: |3 {

# z/ e) g* G, ]. |" o+ ^- \  f9 {3 X6 D8 Z% F
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
" ?* }: K" L( v/ {- y, E* l+ J& c. t8 K4 U+ P9 G6 R7 k9 r5 Y
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
3 p- B( E; E! \6 L) \2 j- p' x- s8 O% }8 S1 V6 M
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,2 m% `  Q9 W7 U
& {" p* J0 T6 ^& H
所 ...
' M. b% s$ `8 s: N% }' n

4 |: _$ T( i% J' p& v3 z. o好多女仔把自己打扮成為男人4 Y7 J% \. }/ j: o& z/ [8 b
穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理
/ ~1 |, B! \( z9 l6 c而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化
' D; `  ~; L& z7 t! B女扮男,接受,反之,就是心理有問題
) {# ]+ Y" {% o8 O% B甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   & d. f8 [  ]% S
這是社會文化/ C  ^- G1 d: }
女扮男,接受,反之,就是心理有問題
+ H# ]8 c' r; x甚至,他身邊人會有危險
+ J0 E5 M/ R' Q; e: c0 T$ N5 V! B( S+ G1 ^, R5 d( e8 x
台灣和日本也有不男人
* o8 {5 f$ l6 @喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多
6 Z. i* i  F  K8 g  g% v1 i例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   * l  }# M- [8 @6 T7 D  u) F
還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
- ^: t. j- i0 V2 d
7 P) A( Q) V8 \' O, S2 T" {, W是呀, * k6 r3 X) `( i: E% `+ o
我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   
. K/ v% L% r2 r1 h+ H& D沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?9 W3 b  P. y6 @

6 j2 H' B3 u  ]# _$ F直接認了?編個故事?
# E+ U# F: t3 t+ j' Q2 Y# A3 M
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   
5 _* U% n' C0 c# m4 K5 X( _7 [
# M, \* C3 W- J) W" r1 ?# G/ u: o& G! Q: P' H$ O' q
是呀, % m6 Z! y- F" Y5 |* j; j% T4 c
我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
. A6 A/ C. J- e# J% {我們只是遵循我們所好,活我們的生活
5 K$ N" J* x8 D  ^* k( P0 i威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般
) H1 v+ B- ?( {* Q都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   
6 z/ _$ f4 N& R, [" m% I" |+ j: Y5 S. v; V4 m) G' d) |1 k
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
0 u  L: f2 a2 p% y5 F
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   6 e% q' w5 E' C- J

, v0 A' i/ C# j; T  Q
. V$ f  f8 _/ r) M- |, x5 {$ l# p2 g我只享受被進入之感覺
# @3 ?: A! [% w: {9 j1 _, s; o2 ~9 ?- e" S3 H- r
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺3 v; C7 v& a8 A7 X! u+ X& i3 _8 k: t' z

: g9 ?/ S6 a. m, i# A
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   
. M, X+ {: z& u* z8 D- `7 ?+ c; T" S7 k; b; l
我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
$ y' l' R. M* I" h: V
2 U$ j. ]2 R$ o, X
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,0 b, g3 I# d/ R, P* s& a0 S/ I
3 d, C2 L* |/ B7 `( l2 n+ [& F
所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
* p# e% r8 C  F; H. o
9 p- Z% ?3 t7 E同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋( ^6 G1 y6 D- r% p5 I! N

; q- I( h1 b$ X' u' v7 t/ e0 O不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服
9 U8 @1 \+ ?' w6 D6 p
5 L5 o# p+ s* s就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   
3 p* y, n/ D5 y: `$ t8 j$ B9 ~- W0 e$ T4 }. {+ w* T4 D7 y
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
8 ]( T0 R" D6 ~正常O既, 的確好難3 N6 ?1 j% D7 T& ~
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化
; h0 k- v+ T/ @: l& O最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   + a  t8 s+ j  d; J' u9 V

/ \0 W& w! L) ]2 I8 K我們只是遵循我們所好,活我們的生活1 i9 S4 t- J5 p
威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般3 [! _; e( n/ P% M* X( w
都不可以
: ]. E+ V2 r, u% x
4 f2 l. M6 M& [. m7 m
當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   
" v; t7 j# g( P/ x2 |& n7 |7 N1 i- ^( j% }! d0 g$ C1 c- x! Q

" l/ Q8 ^- m$ ^$ X0 V8 u我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
' i! i# y' |4 D8 G7 s5 Y3 T7 B; S2 Q( D8 N
( v& {, h, \7 u* o3 K
. K  w: k/ T1 w: U& B; y, R
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,
1 C  Y5 `7 n6 L7 Q) E0 Y
) h% B/ h/ I1 U& `2 H; l* _! |所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
  k9 V* Y  W1 G0 K3 i) z2 f- q; O5 v; l  D3 @) I9 A- T
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
, x- B4 i# T2 K, X& t5 U
% x+ r6 x9 o- \/ J" c6 P3 d/ N不要 ...
$ E5 O3 \+ B0 z  p) l* v
; f; b) j# {4 }: o6 T! i0 ?
妺妹你帖子0 a+ v; n" }! G9 a: M
的高根高貴又美麗
" u0 O) I8 H8 j# o我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表   
, E2 r6 D; d. ~8 Z  U0 m! D& F2 t$ A4 u; q
正常O既, 的確好難
$ q# J$ N* `( G一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化
# I2 f9 F" k3 l5 t: q6 p: _最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
9 u; }0 u5 O& x& U
呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。+ L# D# a) w! a7 l
真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表   
! K$ j" c/ F# p3 P" D# h* k+ l$ r- J7 Q( }

" f- m% a; }, G當時我急腳走了
# p( L/ \0 k, `# s) I
我們沒有錯,但難為你了。