嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?

小心冷親~~~~~~

引用:
原帖由 cxyx 於 16-4-2014 09:22 發表   ) ~+ |8 b2 C6 x3 T* T! F( M
* z8 h* @- ^6 G/ [8 X/ z4 D
  P) G. d2 N- \所以我5敢洗校服
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD

引用:
原帖由 maxima_enfield 於 16-4-2014 11:20 發表   1 M/ }! g8 w8 b8 x6 @" T' `
同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD
/ _" ~2 I2 _: M: A( Z" p+ p0 A3 c; T
洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾+ b7 V& I% t' C8 S6 ?( x6 H# N
牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la

我想試下洗多啲會再透啲
5 l8 b/ f1 W" c1 ?1 b有一套每次有機會都拎埋去洗

引用:
原帖由 jacjac 於 16-4-2014 13:56 發表   
6 X1 K8 J' G2 a2 q$ i7 m+ k我想試下洗多啲會再透啲3 u+ b' {( s* t9 g1 E
有一套每次有機會都拎埋去洗
: L6 T1 C& Y( z8 D1 O) V  x姐姐要露bra同底底嗎?

哇 不得了

順便洗衫xd

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-4-16 04:09 發表   
# Z& n+ W" m; R/ h0 X- P& b順便洗衣服嗎?
1 }5 b' I5 Z! R只有夏天可以這樣做吧
" Q+ B9 f1 U/ z, B8 _7 a0 R
係呀!
3 M* @; b& M" {3 h冬天實冷死.

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-16 05:14 發表   
5 T6 X. |7 X9 ^! d% c. @好好身材好羨慕>
# ^" c% I4 @4 D4 u# L) `+ @! Y
我是一個不會肥的人

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 08:53 發表   ; H; S2 x3 e8 A. a
嘩!姐姐激正牙!* t' x. _" `" B5 R, A$ X+ M$ e
校服濕咗是不是又重又難除的?
2 u7 i) ]. G1 G7 `$ ~3 F不算太重,但好難除是真的.

引用:
原帖由 cxyx 於 2014-4-16 09:22 發表   5 S! Q/ }+ [9 y* d& @" m" ?* L
3 o3 Q0 ^; y! U! }" @9 N+ e; t未起床,我已經收好了.

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-4-16 09:26 發表   7 |' _  h/ k( c3 w& D
小心冷親~~~~~~
+ e* d3 w# R/ i. ~
天氣熱,應該不會.謝謝關心.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 12:25 發表   
- i0 ]$ O5 V3 W$ T$ r1 q7 b; \, [( f6 A# i; a9 q, P0 o
2 d* V9 Z2 T% P& V% @; M+ L& B% w
洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾1 M1 e" R1 T, v* c
牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la
4 g* J! @9 T8 o2 U9 Y2 N
又乾得好快,幾個鐘已經乾晒.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 13:58 發表   
$ O1 v+ i9 ^* Z1 l9 [4 B: P) d% N1 S/ c: \+ x& _# A
姐姐要露bra同底底嗎?
6 v! D+ M' h. X+ q2 v2 w唔知要幾耐先洗到透呢

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 19:27 發表   
: _4 a1 K" _' P- f9 Z+ ?& S
6 ~+ L  \: Y3 l" F不算太重,但好難除是真的.
# H8 T% z$ k5 J  u5 x/ m6 R加埋底裙會重啲

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-16 20:55 發表   
5 z1 B1 i& Z. k
# S2 G4 G- }( f" e& I加埋底裙會重啲
+ [0 v* _# W8 g! ~+ ^2 y我喜歡裸著校服的.

咁你點整番乾佢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 21:17 發表   6 u- J" X, v0 P( {. R0 x% g% k6 h

- H' H8 y- I8 ^: ?( J8 ^我喜歡裸著校服的.
$ p6 i4 Y1 m: R4 r: l* f6 \# T
- p, m/ `) v3 r2 v; Q+1