嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   ' {9 m% b) q9 o
其實可能正常人無乜會留意依d野% M/ z: v+ n7 D  y6 t
係我地會注意到
, F% g; }  T( m' B7 r9 {( S3 h
0 Q; R2 d- s4 X$ N+ @% J
都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   # P: n% t  I" w5 K0 t& y
今年冬天可能會試
! l9 P, ^& P5 P2 b" s; M. \5 `: s" m  l8 g8 |7 [, T
唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  $ u) u2 c5 g- Y' ]9 {% Z
街上亂逛都沒人理 9 q1 f+ p; I- `) [" e, ^( Y: {# A6 d
只要D 學生番緊學既時段最安全$ s: K# X) E% D! z8 Q9 F
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網% V) U9 n6 X4 y! w

$ H7 G* ~3 s2 m, G  q% ~PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我+ a/ V! B+ J; G: {

% E( V* o" B( ^8 y7 Q1 ^, W1 q[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-18 16:45 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   ) O, Z/ A' _. I$ A
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  
8 j/ @9 D! W( S1 Z% e9 y( ~/ S8 x4 S% z街上亂逛都沒人理
% n9 K0 Z" G" V- W7 B3 t只要D 學生番緊學既時段最安全
4 n( e/ ?! U$ @因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網1 \0 {6 @7 c- I! o3 ^

a: l: {' b$ KPS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
2 |! Y) Y, O$ P& p% M4 O
8 m+ T+ R7 Q- S$ n4 s% i2 h' T+ x3 K
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋; @& g7 r" |+ P$ g% c
  c- j) q, D" A2 j6 k" Z& F
咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得
+ K1 S9 ~9 [8 Q' V7 o多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   
) U1 i8 ]! q# x1 @. R3 i' F其實即使被發現,只要無被人影低就得
  Z, @7 f# M' u. M7 _- X+ W) F多數d人好快就唔記得
3 B# ^# m7 F5 D3 s, E" h" T0 Y
6 Y+ \% k  h0 U) o! _! Z" m: m
最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   - D0 U' ?4 n, h3 c- U  |
黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
% x, Z, ~8 ^* O( l: J2 g" @
, E% ^) [& ?, X  i4 j著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮; l- t% I7 t& L8 k" r2 M
; _; l% E+ M1 l& i- z3 }
依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多: K" J# }2 G. u: U& e# c& j; {

6 b+ h: O. W" D不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底; v2 Y5 p( J0 E
平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表   * ?/ i3 f9 w$ {4 ?% F2 |2 _( T

( \) m" t. k% }+ n- Z: b0 H, M0 s5 ]* v
最怕十年後又
' Z; a" h% T) ^8 X6 I+ M7 @( `

. z) S( e* i* a% M* a( T' F4 t. B今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
: T0 v3 G: I2 ~) x) U# i6 P% b9 c+ W: z5 K$ u- ?9 C9 b. d" W
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機4 L2 g: E4 a% w% C

5 ^! ?" f/ V% [, l2 }5 ?" o今日都係中性打扮之嘛
$ p! _7 g1 L( t# ?- X. o( X8 h6 l

# ], M: u$ f% K3 T9 X$ SPS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體
3 W4 i& Q( N& ^/ E4 E1 X/ }. a3 u1 }
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表   
5 a, n; Y6 I+ z& _) C: {3 t
2 q7 N/ [9 x) o% i5 R9 K: h$ [
5 l6 Y2 C, @6 l- D! k( v  H" B今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
( Q) Q; F" p# ^7 x$ Q1 t' z% O! ^; c8 \8 Z  _5 Q
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機# s( o8 x0 v( `* \/ z

$ v! J7 Y* j' ]4 Z: |8 I/ S0 J今日都係中性打扮 ...
. `) k/ n6 g+ z! C( E6 s
: ]' J  @' A5 K5 z( v1 w冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   , s) U) i/ I5 W$ ~/ j0 S

; h& `4 R* N0 V9 k
2 p8 V2 U& `" N. @4 Z9 d% z5 D4 \8 k2 j冇其他人見到?
2 m4 F+ W9 A7 O6 M, l6 d& t' R' r# F) ~3 L$ e; Q1 c
應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)4 v& r7 N0 {! W: p! {; V; P+ L

- J7 X5 l' K' J# l冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野
+ V. T3 R" i1 Y2 j% D9 i, O" {) V* T: W
何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計