嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!: d6 T1 a/ i5 T- I# E) ?

/ {: N1 i7 D" \* G3 I. U' o另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   $ L3 x$ C( y! A; j* X
真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
& s9 @/ ^! k: S0 L" y5 S8 m, A % b) m' G3 b% g3 e9 s* x7 j. ~. P  U! w
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
. H9 S5 O& o. J% `1 l- \
終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,$ H3 `' S) g1 t5 Z) g
但化妝最大問題係眼眉+ `. _& m- Y* q& n5 b+ J. Y
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
! K, w4 S* t: ~% b, ~要修眉就要cut眉毛
) E* \9 c3 v7 H7 s個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
6 z( y1 n! T# x9 G6 `  }4 L如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉8 B; b9 P* H7 G. y& [
點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
0 @0 U; e0 ~* e# P: b' p我都學緊化妝,,,,,,,
$ r9 K) T* u* o但化妝最大問題係眼眉
. t3 U, O, }/ ^6 c/ t假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
6 R& r9 \" h; r  E; b3 |要修眉就要cut眉毛& W; Z0 J2 r; ^
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
. v  P& ?4 n3 m- U# T! T) q如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
/ C# T- c$ ~$ _5 p點答呢
3 P* ]" @4 Q+ H2 y+ c" a
頭髮長左厚左都要修啦/ n' K' L; q+ ?3 Y  F& G: b
鬚長左都要剃啦1 F7 M* y4 A: i9 V1 \& X
何況眉毛
: a7 K( o+ S  [* w* q' e  O! @1 r大把人修眉啦
6 u: f$ _2 {+ cd男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
8 e& l2 S5 w( j# v: y我都學緊化妝,,,,,,,! e0 {4 ^# `7 [5 C* A2 Z% v
但化妝最大問題係眼眉, D0 R: ~$ q# a4 U
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清) N" ~/ j1 `* C2 e$ g: [
要修眉就要cut眉毛: m& \/ P$ i0 P! Z. s" n
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
+ X1 s8 m! O1 F& n3 i( y如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉- d" e& W+ f5 m1 |0 f9 l4 A0 M
點答呢
cut眉毛唔想人知3 {. @9 D* Q0 ~, e$ y  X
最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   
. x/ ?: A. i1 j. _" mcut眉毛唔想人知  x! G7 N4 ~* d
最好每日少少咁CUT
% T" @; G& J9 _* b: i
仲要記得要小心d
9 ?2 j9 q+ d6 j6 X好似我咁一下重手左唔見左忽( ~$ Z+ u. c1 e7 {0 A+ q
想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   1 t! n, j' |) ?; E

4 ?$ A4 c: p* X3 m* Q5 L: @5 Y終於有人講野似返人話了
- P: ]! O# L5 B! `% E, \- s+ y
' B# ]# s4 w" D/ w2 ?
而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma * V+ _- y# r/ D) d5 G4 e
咁強勁??' u6 J) _7 l5 j* ?# y" p) l
不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!
0 o  ?; n9 _! R" k) Y- J化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇? ! [, ]8 o6 z6 E. \

5 n, b4 Q% M* \1 ^. ]: d) h跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   1 @/ k1 D' e" Y. n, R
唔知點解
* n+ }4 s3 I: H/ P' z# A* [8 |我一望到個title" V. Y( `, o7 g7 g( G+ z" D
即刻諗起樓主
$ S( @/ c9 @- S+ j% W6 P7 U
心儀大叔

最近訪問的版塊