嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

太太送左個女裝手袋比我!!

引用:
原帖由 alien39547 於 2014-2-25 05:23 發表   
$ V4 r; d; c" h, M% w請問點可以令太太接受呢?我都有太太!
+ c, U2 q9 D6 W7 K, L. z" P  w
歡迎 PM我 =)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好羨慕妳, 可以做返自己, 太太又支持, 我都有太太, 真係好難想像

我有未婚妻,我有哩個嗜好都唔敢同佢講。。可以下教我嗎?

引用:
原帖由 Jeri 於 2014-3-4 13:13 發表   
# x2 `7 _7 e- Z# S2 }我有未婚妻,我有哩個嗜好都唔敢同佢講。。可以下教我嗎?
: p' K+ U$ C9 ^歡迎 PM我 =)

( {  V/ R$ ^% s

- [; C: c. h# }6 Q. V我的一身女裝連手袋就是這樣了
& {5 D1 E) y$ n/ v# J, n8 l3 g) Q- y3 z) I% M1 `$ J
看不出吧?

有家人支持是最讓人羨慕的

同意,只要自自然然,女裝牛仔褲係無人理你。, i* `9 h/ G3 Z
義乳,我實在唔明點解可以咁自然。

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-3-12 15:06 發表   
' S' T/ ?" e6 ?7 |同意,只要自自然然,女裝牛仔褲係無人理你。
0 |2 B8 ^+ e% y6 k7 c8 O3 l4 L義乳,我實在唔明點解可以咁自然。
- m0 N; n" I, S0 T' \, N6 d0 v
  e+ z4 d% ~% @5 ^我有位女性朋友知我一向都鐘意CD外出,有次問佢睇唔睇得出我身上一身女裝,佢話唔覺。跟手我就捉住佢對手放响我胸到。佢眼都突埋話睇唔出直到摸到。
! Y, ], i( T! |  V* f4 c% V戴上假乳都一樣可以好自然。

引用:
原帖由 kr_12 於 13/3/2014 13:13 發表   ( d. _& [( y; h6 D: [4 b
2 ~; ~! ?. i( z6 d7 T
% c% C9 k% N" ~1 G& F
我有位女性朋友知我一向都鐘意CD外出,有次問佢睇唔睇得出我身上一身女裝,佢話唔覺。跟手我就捉住佢對手放响我胸到。佢眼都突埋話睇唔出直到摸到。3 S2 p; ?5 y' l* S: K
戴上假乳都一樣可以好自然。
$ D0 U0 q8 i" v- ^3 y
連用埋假乳都唔覺...樓主功力好深厚呢' a2 e4 l! |  D8 _3 }
不如樓主分享下當時點同太太講,大家都好想取經(當中包括我XD)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

女裝返工, 非常佩服# u$ Y9 s- h# u  g' z$ F; q. f' b
我自問一定唔敢

引用:
原帖由 jessie002 於 2014-3-20 11:22 發表     n+ q9 E. ~7 f
女裝返工, 非常佩服
( L% \5 k' T" ^2 L3 V我自問一定唔敢
3 b+ C8 O. o; Y. A, L4 h你的是什麼工?

如果妳的老闆同事細心看, 其實會知道妳著女裝,( `9 {/ F6 Y' `. D( N; p
同事真的知道了, 對妳工作有影響嗎?

引用:
原帖由 gloriacute 於 2014-3-22 11:07 發表   % d8 l; L9 @' g+ t
如果妳的老闆同事細心看, 其實會知道妳著女裝,1 n. c4 G! Y5 M) k" d: ^
同事真的知道了, 對妳工作有影響嗎?
5 ~! V7 Q4 k. n' |" t8 {# S7 ?9 x" x0 l' ~$ ]% f
唔識答你。
7 X* |4 g! H$ W; I5 q" w& s0 o7 A( T0 F7 p) x4 m
一來,等同你問一個亂過馬路既人比差人捉住,會否比人罰款呀咁。=__=!!  R7 c* |& y' [  ]0 A
二來,都講左方法令你著女裝唔會令你太異樣或吸引奇怪目光。當然有信心咁著出來冇事先會咁做。; k, V5 R  @& z) u" B  O, y
三來,你都識講老闆同事(或咩人都好)細心看。其實你倒返轉頭諗,你會否突然無啦啦去細心睇一個人啲衣著呀,胸部有冇突出呀咁?好多時同事都掛住做野冇時間理你;出到街啲人都掂行掂過啦,再唔係低頭族玩手機。就算過街有啲人做fashion界眼利見到,你行過時,佢拎得手機你都走左了。8 ]5 S9 g: F% \% E6 [% t/ Q1 |' r

- w6 {2 J1 K6 ]3 ^& E# v著女裝出來的恐懼一切都係心理因素。

咁夏天又如何呢?

引用:
原帖由 sharonlin 於 2014-3-28 07:35 發表   7 W  |+ l( f. v: o' ^. R. ?- k; o2 U
咁夏天又如何呢?
! {+ ~# s* o2 N0 Y9 O4 J
3 I5 J* J( e3 O6 n- s
冇分別,都係咁著。6 W. x2 g" |1 U+ z% h3 r& j! r5 `

' `1 y5 B+ u* w" A/ ]' k  i係對義乳用細啲size

引用:
原帖由 kr_12 於 2014-4-2 12:06 發表   + _5 u) t3 y  R- O/ Z
7 I5 A+ V8 U: Y8 O4 G7 g

5 ]9 i7 c$ F, E* O) [1 w9 |冇分別,都係咁著。
# [) J, y- m; @6 a, D2 a7 E: A+ t9 g+ X4 ]" p1 V
係對義乳用細啲size
1 b" _3 m! H, D. C/ T) r
% S3 C: Y8 c, G& E6 t+ I, X
即係夏天都要穿件外套?

幾好

Support

Support!

好利害
1 {0 Z1 G' h* ^; L1 P你見工果時老細都唔睇你身份証男定女咁利害

不錯

最近訪問的版塊